VIDEO | Gen. Silviu Predoiu: „Nu văd statutul de politician ca fiind o profesie, ci este o vocație”

Publicat: 16/03/2023, 12:28

Gen. (R) Silviu Predoiu a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta este de părere că nu trebuie să vii să înveți când intri în politică, ci trebuie să fi acumulat deja niște informații. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

„Nu văd statutul de politician ca fiind o profesie. Mi se pare că este total greșit și am mai spus acest lucru. Îmi aduc aminte de o imagine în partidul din care am făcut parte: erau câteva persoane care se învârteau pe culoar și când întrebai ce le frământă, acestea spuneau: ”eu nu am nicio meserie”. Adică își pierduse locul de deputat, de politician, apoi constatau că nu au nicio meserie. Despre asta este vorba. Politician nu înseamnă o profesie, ci o vocație. Garanția pentru ce va face politicianu este ce a făcut înainte să înceapă activitatea”; a declarat gen. (R) Silviu Predoiu.

În politică nu vii ca să înveți, ci vii după ce ai acumulat informații, spune acesta.

„Politica înseamnă gestionarea vieții celorlalți. Nu vii să gestionezi viața altora când tu n-ai început să o gestionezi pe a ta”, a mai declarat el.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Țineți aproape!”

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase