VIDEO Ion Cristoiu: „Cea mai mare lovitură pe care putea s-o dea acest război este înarmarea Europei”

Publicat: 30/06/2022, 22:31

Cea mai mare lovitură pe care putea s-o dea acest război este înarmarea Europei, iar banii pentru înarmare vor fi luați de la Sănătate, Protecție socială și în general de la bunăstare, spune publicistul și scriitorul Ion Cristoiu, invitatul lui Marius Tucă la ediția specială, transmisă live de Gândul.

„Cea mai mare lovitură pe care putea s-o dea acest război este înarmarea Europei. În momentul în care te înarmezi iei bani de undeva. Mai mai țin minte tot discutam noi cu tema lui Trump dea 2% da păi de ce? Pentru Trump zicea așanoi luăm bani de la infrastructură, noi americani și în timpul ăsta o Germanie nu ia niciun ban de la Sănătate, de la de la Protecție socială și o apărăm noi.

Acum Germania de unde iau 100 de milioane de euro? Toți care se înarmează de unde iau? Trebuie iei de la bunăstare, de la Sănătate, sistemele care sunt mult lăudate la noi sunt lăudate pe sunt bune, pentru sunt bani, dacă nu sunt, de ce se duc medicii noștri în Anglia? Pentru că sunt mai mulți bani!”, a declarat Ion Cristoiu.

Publicistul spune că înarmarea „este o prostie” pentru că dacă va începe al treilea război mondial va fi cu bombe atomice.

„Deci, toată această înarmare, pe lângă faptul e o prostie următorul, dacă războiul acesta ajunge un război mondial care pe care, nu e nevoie nici de înarmare, de vestă, cine are rachete le dă!”

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât la citeste mai mult