VIDEO Ion Cristoiu, despre cum a slăbit 30 de kg într-o lună: „Mi-am făcut o normă de alergat în fiecare dimineață și în fiecare seară câte jumătate de oră”

Publicat: 09/06/2022, 22:30

O să rămân în istorie ca omul care a slăbit 30 de kg într-o lună și ceva. Îți trebuie un efort de voință. Alerg în fiecare dimineață și seara câte 30 de minute, spune publicistul și scriitorul Ion Cristoiu, invitatul lui Marius Tucă la ediția specială, transmisă live de Gândul.

Întrebat cum a reușit să slăbească, Ion Cristoiu a răspuns: „Mi-am făcut o normă de alergat în fiecare dimineață și în fiecare seară câte jumătate de oră. Când eram la Beijing, al ora 8:00 întâlnire și mă trezeam la ora 06.00 și alergam prin Beijing”.

Scriitorul spune că nu a mai consumat alcool de peste 20 de ani și în tot acest timp s-a ținut de sport. Acest lucru l-a ajutat să dea jos circa 30 de kg și a reușit să se mențină într-o stare fizică mai bună.

„Trebuie să iți faci o normă. Eu de 20 și ceva de ani nu pun o picătură de alcool. Dacă am pus.. am rupt performanța.

O să rămân în istorie ca omul care a slăbit… iți trebuie un efort de voință. După o anumită îngrășare, organismul se obișnuiește cu o anumită porție de mâncare. Când o cobori e groaznic. Îți trebuie vreo 4-5 zile să te obișnuiești.

Am slăbit vreo 30 de kg într-o lună și ceva. Rămâne o performanță. Toată lumea se mira. Am avut și foarte multă apă în organism”, a declarat Ion Cristoiu.

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.