VIDEO Ion Cristoiu, despre vizita lui Cîțu în SUA: „A fost istorică în istoria umorului românesc. El s-a dus cu tema pentru care America era aici!”

Publicat: 31/03/2022, 21:49

Vizita lui Florin Cîțu în America este a doua vizită în istoria umorului românesc, după vizita jenantă făcută de Liviu Dragnea în SUA, spune publicistul și scriitorul Ion Cristoiu, invitatul lui Marius Tucă la ediția specială ”Războiul din Ucraina”, transmisă live de Gândul.

Întrebat cum comentează vizita lui Florin Cîțu în SUA, Ion Cristoiu a răspuns: ” A fost istorică în istoria umorului românesc. E pe locul doi după vizita lui Dragnea în America”.

Marius Tucă: „Aia când s-au întâlnit la restaurant?”

Ion Cristoiu: „Aia a fost una dintre cele mai umilitoare vizite din istoria vizitelor noastre. Lui Dragnea și premierului Sorin Grindeanu, un șmecher le-a zis „noi avem intrare la Trump”. El fusese ales și era la restaurant. Când ești vedetă, vine ospătarul și te întreaba daca vrei să faci poze cu fanii. La masă au venit niște tipi care voiau niște poze, dar nu i-a prezentat că au venit în calitate de premier. Ăsta (Trump n.r) nici nu s-a ridicat, a dat mâna cu ei si atât.

Acum avem următorul lucru: avem o delegație a senatului care de regulă o delegație a Parlamentului se duce în țări precum Rusia, China, Iran, adică nu se duce executivul. Ei se duc în America și că s-au întâlnit cu portarii, că te întâlnești cu toată delegația cu consilierii”, a spus Ion Cristoiu.

Marius Tucă: „Florin Cîțu s-a dus în America când toată America era aici”.

Ion Cristoiu: „El s-a dus cu tema pentru care America era aici. Te puteai duce cu tema vizelor și între timp, ghinionul lui că se pregătea complotul”.

Un număr de 30 de șefi de organizatii ar fi semnat un tabel pentru a se convoca un consiliu si apoi congresul extraodinar, pentru debarcarea lui Florin Cîțu de la șefia PNL

Surse din partid au declarat pentru Gândul că președintele României, Klaus Iohannis, ar fi de acord cu debarcarea lui Cîțu.

În cazul în care va refuza să demisioneze, liderii organizațiilor PNL vor convoca, vineri dimineață, ședințe ale Birourilor permanente județene.

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.