VIDEO Ion Cristoiu dezvăluie marele ghinion al istoriei universale: „Biden nu este Kennedy! Este pentru prima dată în istoria postbelică când o putere se confruntă cu o putere mai mică și cea mică este ajutată direct cu arme”

Publicat: 28/04/2022, 00:22

Publicistul Ion Cristoiu a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție specială, transmisă live de Gândul. Acesta a vorbit despre faptul că, pentru prima dată în istorie postbelică, o putere mai mică este ajutată fățiș cu arme. În plus, publicistul dezvăluie care este, în opinia sa, unul din marile ghinioane ale istoriei universale. 

„Încetul cu încetul, în nevoia de a învinge nu a mai fost nicio barieră. Așa cum spunea Arghezi, războiul are o logică proprie. Este pentru prima dată în istoria postbelică când o putere se confruntă cu o putere mai mică și cea mică este ajutată direct cu arme. (…)  Deja, fățiș, curg lanțuri de armament.

Și acum ajungem la a doua dimensiune, argument că este război mondial. Inițial, sancțiunile au apărut pentru opinia publică o pedepsire. Acum știm și ei spun că valul de sancțiuni sunt lovituri militare. Aceste sancțiuni încep să ajungă la rusofobie, încep să ajungă la lucruri care nu au nicio legătură.

Marea problemă la ora actuală este că Biden nu este Kennedy. Este una din marile ghinioane ale istoriei universale. ”

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.