VIDEO Manuela Hărăbor, despre restricțiile din timpul pandemiei de Covid-19: „Toate discursurile din toate țările au fost aceleași. Au fost „copy – paste”. Frica a avut un rol major din punct de vedere psihologic”

Publicat: 15/06/2022, 22:16

Autoritățile din toată lumea au aplicat aceleași restricții peste tot și nu s-a ținut seama de specificul și cultura țărilor în timpul pandemiei de Covid-19. În România s-a marjat foarte mult pe frică, spune actrița Manuela Hărăbor, invitata lui Marius Tucă la ediția specială, transmisă live de Gândul.

Întrebată dacă este de părere că autoritățile din România au marșat în ceea ce privește pandemia de Covid-19 cu restricțiile care au fost aplicate, actrița Manuela Hărăbor a declarat: „Toate restricțiile și toate discursurile din toate țările au fost aceleași. Au fost „copy – paste” cu un Google translate și cineva a mai făcut niște corecții.

Lucrul asta este primul semn de întrebare pe care un om normal la cap cu minte și discernământ ar trebui să se întrebe. Nu se poate să fie universal valabil pentru toate țările, indiferent de cultură, de tradiții. Totul era același lucru”, a declarat actrița.

De asemenea, întrebată de ce consideră că oamenii au fost atât de obedienți cu măsurile pe care autoritățile le-au instituit în perioada pandemiei de Covid-19, actrița a spus: „Frica a avut un rol major și din punct de vedere psihologic, pentru că bănuiesc că cei care coordonează toată povestea asta merg pe psihologia umană, dar dacă mergem în istorie și deschidem niște cărți vedem că frica a funcționat cam în toate momentele cheie de schimbare din istoria umanității”.

Manuela Hărăbor spune că populația României a fost „fezandată” timp de 30 de ani, timp în care s-a instalat frica în societate, iar televiziunile au servit populației informații ușor de digerat de tip „fast-food”

„În România se mai întâmplă și un lucru. Au fost învățați de 30 de ani.. gândește-te că educația a fost din ce în ce mai precară, gândește-te că televiziunile au încercat să manipuleze masele cu lucruri ușor de digerat în care nu s-a mai pus bază pe cultură, pe informație, pe istorie, pe felul în care tu trebuie să îți pui la contribuție mintea și atunci totul era facil. Totul era un „fast-food” de la început până la sfârșit, ori din punctul acesta de vedere populația româniei a fost fezandată vreo 30 de ani bine de tot”, a spus ea.

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alexandru Tosa
Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Surpriză maximă! Cătălin Bordea, escapadă în doi! Cu cine a plecat comediantul la Paris
FOTO. Frumoasa Lena și-a pus iubitul fotbalist la munca de jos! Cum arată în costum...
De pe patul de moarte, un bărbat i-a mărturisit fiicei sale un secret teribil. Cine...
Berea fără alcool te lasă fără permis. Medic: Înverzește etilotestul
Ninsori în aproape toată țara, inclusiv în București. ANM anunță strat de zăpadă la munte...
Un oficial al FRF-ului sare în apărarea lui George Pușcaș după evoluția solidă din partida...
2023: Ce salariu are un polițist de la Rutieră? Cât poate câștiga un șef
Un copilaș din Satu Mare a rămas orfan, după ce mama și-a pus capăt zilelor!...
Epidemie de rujeolă în România: ”Se înregistrează aproape 2.000 de cazuri la nivel național” Anunțul...
Accident rutier grav în județul Suceava. O tânără a murit, iar soțul său se află...
Atac terorist în Paris. Atacatorul a strigat "Allah akbar" şi a atacat trecători în centrul...
Vestea șocantă pentru consumatorii de Pepsi. Secretul băuturii a ieșit la iveală după zeci de...
Descoperire DE PROPORȚII în Arabia Saudită! Au DAT LOVITURA după ce...
PUTIN zguduie toată OMENIREA! E fără precedent. Ce vrea să facă de urgenţă
A murit Denny Laine, o legendă a muzicii rock care a cântat cu Paul McCartney
Tradiții și superstiții de Moș Nicolae. La ce trebuie să fie atenți românii în data...
BANCUL ZILEI. Bulă: Iubito, uită-te ce vreme frumoasă este afară și tu stai în bucătărie...