VIDEO Manuela Hărăbor: „În septembrie voi veni cu un spectacol nou „Zeul măcelului”, care va fi o comedie spumoasă”

Publicat: 15/06/2022, 22:54

La jumătatea lunii septembrie va fi premiera unui nou spectacol de teatru care se va numi „Zeul măcelului” și care va fi o comedie „spumoasă”, în regia Andreei Grămoșteanu, spune actrița Manuela Hărăbor, invitata lui Marius Tucă la ediția specială, transmisă live de Gândul.

Actrița a enumerat spectacolele în care va mai juca în această vară, iar din luna septembrie va veni cu un nou spectacol care se va juca la sala Studio din Gabroveni, iar piesa de teatru se va numi „Zeul măcelului”.

„Continuăm turneul cu „Gaițele” unde am bucuria de a interpreta două roluri. Într-o seară sunt „Colette Duduleanu”, în alta sunt „Vanda Serafim”. Mai avem câteva spectacole pe 27 iunie și pe 5 iulie la Teatrul Național, la sala „Ion Caramitru” și două deplasări la Slobozia pe 21 iunie și pe 28 iunie la Târgoviște și sper să continuăm în toamnă”, a declarat actrița.

„Bucuria mea cea mai mare este că vom ieși în toamnă cu spectacol nou la Teatrul Mic. Debutul regizoral al colegei mele Andreea Grămoșteanu și vom scoate „Zeul măcelului” – o comedie absolut spumoasă. Rolul pe care îl interpretez este diferit de tot ce am făcut până acum și îmi place extraordinar de mult și undeva în septembrie vom avea premiera.

O să dăm câteva reprezentații „cu casa închisă”, intre noi prieteni-colegi, la sfârșit de iunie și undeva la jumătatea lunii septembrie, la sala Studio din Gabroveni vom ieși cu spectacolul”, a spus Manuela Hărăbor.

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.