VIDEO Mircea Lucescu mărturisește că nu are regrete. Ce spune însă despre secretul succesului său: „Marele entuziasm pe care nu l-am pierdut. Și dragostea pentru…”

Publicat: 22/04/2022, 00:08
Actualizat: 22/04/2022, 00:09

Mircea Lucescu a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție specială, transmisă live de Gândul. Antrenorul lui FC Dinamo Kiev a dezvăluit care este secretul succesului său și ce anume îi dă vitalitate să-și ducă la bun sfârșit planurile în carieră și în viață.  

„M. Lucescu: Dragostea pentru viață, în primul rând. Nu toți iubesc viața așa cum ar trebui s-o iubească. Marele entuziasm pe care nu l-am pierdut. Și dragostea pentru fotbal.

M. Tucă: Care este cel mai mare regret al carierei dvs?

M. Lucescu: Nu am regrete. De ce să am? Dumnezeu m-a ajutat să rămân sănătos. Poate să mai  fie regrete minore.”

Reamintim că Mircea Lucescu este românul care a scris istorie în Ucraina. Timp de 12 ani, a fost antrenor la Şahtior Donețk. Din 2020, o pregătește pe FC Dinamo Kiev. Cu 36 de trofee în palmares, “Il Luce” este a doilea cel mai decorat antrenor din fotbalul mondial, urmându-l pe Sir Alex Ferguson.

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.