VIDEO | Nistorescu, despre litoralul românesc: „Nu mi se pare corect să plătesc 500 de euro pe noapte într-un hotel care e de pe vremea lui Ceaușescu și care e un pic vopsit, să dau 100 de euro pe o mâncare, sau 100 de lei pe sezlong”

Publicat: 19/07/2022, 22:30
Actualizat: 19/07/2022, 22:43

Jurnalistul Cornel Nistorescu a făcut o radiografie dură în ceea ce privește litoralul românesc în comparație cu cel din Grecia sau Bulgaria. „Nu mi se pare corect să plătesc 500 de euro pe noapte într-un hotel care e de pe vremea lui Ceaușescu și care e un pic vopsit” , spune jurnalistul Cornel Nistorescu, invitatul lui Marius Tucă la ediția specială, transmisă live de Gândul.

Jurnalistul Cornel Nistorescu face radiografia litoralului românesc: „Am fost și pe litoral, dar nu mi se pare ok duc într-un un loc să îl validez. Dacă duc într-un loc în care se șampanie cu roaba, înseamnă particip. așez la masă cu niște impostori și cu niște interlopi și nu vreau.

Nu mi se pare corect să plătesc 500 de euro pe noapte într-un hotel care e de pe vremea lui Ceaușescu și care e un pic vopsit. Nu e ok deloc. Nu mi se pare ok să mănânc o mâncare pentru care costă 100 de euro.. așa, fără băutură, fără dezmăț, fără desert, fără nimic. Nu mi se pare în ordine duc la o terasă și plătesc o sumă mare pe un cocktail sau pe o apă minerală. Nu mi se pare normal dau 100 de lei pe un șezlong la malul mării, nu e ok. Și 200 de lei cu prosopul pe malul mărit.

Asta a și determinat revolta populației, refuzul populației, disprețul ei care a fugit spre sud. Nu am de ce duc la Mamaia să-mi facă o vacanță. Ce se întâmplă și cum arată nordul stațiunii Mamaia spre Năvodari..  e o problemă care ține de dezvoltare, de urbanism. Eu n-o duc acolo, așa n-au decât se bucure cei care și-au băgat banii acolo sau dea faliment”, a spus jurnalistul.

Cornel Nistorescu spune că românii sau săturat de prețurile enorme și de disprețul pe care îl găsesc pe litoralul românesc și din acest motiv lumea pleacă în Bulgaria sau Grecia unde prețurile sunt comparativ mai mici, iar serviciile la o calitate net superioară.

„Am fost în nordul Greciei. De la Ruse, Veliko Târnovo la Kavala e coloană românească și l-a dus și l-a întors și în vamă. Românii și-au dat seama.

Românii nu mai suportă prețurile, aroganța, tipul de distracție, de dezmăț, de urcat pe mese.. poate la 17 ani mai ține. Mulți au copiii, au crescut în vârstă, nu mai înghit chestiile astea și dezmățul ăsta de discotecă. Acum se duc spre locurile liniștite, spre locuri unde sunt tratat respectuos, nu sunt disprețuiți, nu sunt priviți de sus, la niște prețuri decente, rezonabile”, a afirmat Nistorescu.

O nouă ediție Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alexandru Tosa
Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Copil de șase ani din Gorj, vândut în Germania pentru 8.000 de lei. Ce se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Vremea de Florii. Prognoza după episodul ploios din ultima săptămână
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”