VIDEO | Petre Roman: „Schengen este un eșec major. Situația trebuia să fie tratată cu prioritate”

Publicat: 17/03/2023, 10:19

Petre Roman, fost premier al României, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta spune că lumea este conștientă cât de importantă era aderarea României la Spaţiul Schengen. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

„Schengen este un eșec major. A existat rezolvarea acestei probleme. Greșeala este a Ministerului de Externe, dar este, în primul rând, a politicii, începând cu faptul că însuși președintele României nu a făcut din acest lucru o prioritate, deși ar fi trebuit”, a declarat fostul premier.

Românii sunt conștienți de importanța intrării în Spațiul Schengen, a adăugat acesta.

Întrebat de ce situația a fost pusă pe ordinea Consiliul JAI, fost premier al României a spus că asta este o chestiune de tactică.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Țineți aproape!”

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase