VIDEO Publicistul Ion Cristoiu: „România va deveni o producătoare de baze militare. Vor fi încălcări ale democrației. Războiul va fi înghețat, dar pericolul rusesc trebuie să rămână”

Publicat: 14/04/2022, 23:02
Actualizat: 15/04/2022, 00:07

Ion Cristoiu a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție specială, transmisă live de Gândul. Publicistul a vorbit despre ițele încurcate din speța războiului Rusia-Ucraina, ajuns în ziua 50. De ce spune Ion Cristoiu că vor fi încălcări ale democrației, în numele războiului și al dușmanului de serviciu, Rusia?

„O să devină România o producătoare de baze militare de la un capăt la altul. Și vom asista, dacă vom trăi și nu va fi al Treilea Război Mondial , la o frecție din asta propagandistică: Rusia care are de gând să cucerească și România și Bulgaria. Asta va fi un pretext la noi să ne calce în picioare drepturile ca și în cazul pandemiei.

Vor fi încălcări ale democrației. Războiul va fi înghețat, dar pericolul rusesc trebuie să rămână. (…) Acuma, sub pretextul, că depindem de gazul rusesc se va accelera trecerea la noile forme de energie. Eu cred că va fi nevoie de un dușman de serviciu. Este bine ca Rusia să rămână ca primejdie pentru că ajută foarte mult. Uite câte țări intră în NATO. Se vor juca foarte multe încălcări ale democrației prin faptul că este pericolul rusesc…”

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.