VIDEO | Titus Corlățean, Secretar General al PSD: „Indiferent de poziția ocupată, trebuie să servim patria”

Publicat: 14/03/2023, 13:56

Titus Corlățean, Secretar General al PSD și fost ministru al Afacerilor Externe,  a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Conform acestiua, indiferent de poziția pe care o ocupi (mai înaltă, mijlocie, scundă), trebuie să servești patria. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

„Nu poți fi performant doar cu o abordare tehnică. Am 29 de ani de când am intrat în Ministerul de Externe. Am învățat mai multe lucruri, printre care și faptul că indiferent de poziția pe care o ocupi (mai înaltă, mijlocie, scundă), trebuie să servești patria. În toți anii aceștia, ca simplu parlamentar sau președinte al Comisiei, am stins mai multe «incendii» decât își imaginează unii”, a declarat Secretarul General al PSD.

Titus Corlățean a adăugat că au existat niște chestiuni pe care cei din afară le-au valorizat mai mult. „Dacă ar fi să intru într-o discuție din interior, am avut și satisfacții, dar și gust amar.”

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Țineți aproape!”

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase