VIDEO | Toni Grecu: „Pandemia s-a ideologizat. Vaccinul a fost sursă de dispută electorală”

Publicat: 27/10/2022, 11:52
Actualizat: 27/10/2022, 13:33

Toni Grecu, în vârstă de 62 de ani, liderul trupei Divertis și realizatorul mai multor emisiuni, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Artistul a declarat că pandemia de COVID-19 s-a ideologizat, iar vaccinul a fost sursă de dispută electorală.

„Pandemia s-a ideologizat. În toată lumea, din punct de vedere politic, pandemia a căpătat forme monstruoase. Lumea a luptat pe terenul pandemiei ideologic. Din America până în Rusia, din China până în Marea Britanie – toată lumea a luptat ideologic”, a declarant Toni Grecu.

Artistul a mai spus că vaccinul a fost sursă de dispută electorală. „Din cauza vaccinului au căzut guverne. Biden are, peste o lună, alegeri hotărâtoare pentru democrați. Azi, el a anunțat că s-a vaccinat a 5-a oară, crezi că degeaba? Eu nu cred că degeaba”, a încheiat liderul trupei Divertis.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!”

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase