VIDEO | Victor Ponta: „Susținerea economică a României lipsește cu desăvârșire”

Publicat: 15/03/2023, 11:00

Victor Ponta, fost premier al României, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta consideră că firmele românești nu sunt promovate. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

Victor Ponta consideră că o problemă reală este promovarea intereselor economice ale țării. „Noi promovăm firmele străine, dar nu și pe cele românești”.

„Problema este că nu are nimeni voie să se ocupe de temele importante. Promovarea economică a României lipsește cu desăvârșire. Țara noastră s-a confruntat cu multe probleme”, a mai spus fostul premier.

Marius Tuca: „Schengen a fost un eșec total. L-am avut invitat pe Titus Corlățean, Secretar General al PSD și fost ministru al Afacerilor Externe, care a mers în Austria și a discutat cu toți.” De asemenea, Ponta a spus că Titus este un om foarte bun și foarte eficient. „Cu el am făcut foarte multe lucruri bune pentru România.”

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Țineți aproape!”

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase