Poll Marius Tucă Show: „Credeți că prima doamnă a României a avut o atitudine nepotrivită la funeraliile reginei Elisabeta?”

Poll Marius Tucă Show: „Credeți că prima doamnă a României a avut o atitudine nepotrivită la funeraliile reginei Elisabeta?”
Publicat: 19/09/2022, 21:39

În ediția „Marius Tucă Show” de luni, 19 septembrie, jurnalistul a discutat subiectele zilei cu Victor Ponta, fost premier al României, Dan Dungaciu, analist în probleme de politică externă şi Ion Cristoiu, publicist şi scriitor. În timp ce urmăreau emisiunea, telespectatorii au avut posibilitatea să răspundă, cu DA sau NU, la întrebarea sondajului propus în această seară: „Credeți că prima doamnă a României a avut o atitudine nepotrivită la funeraliile reginei Elisabeta?” 

Întrebarea este formulată în contextul în care prima doamnă a României, Carmen Iohannis, a fost criticată pe Facebook din cauză că zâmbește larg în poze deși se află la o înmormântare, iar alții au amintit de lungimea rochiilor purtate de soția președintelui cu alte ocazii și care au stârnit controverse pentru că erau considerate prea scurte. Președintele Klaus Iohannis și soția sa au participat, duminică, la dineul organizat de Regele Charles al III-lea în memoria mamei sale, Regina Elisabeta a II-a, și luni la funeraliile monarhului. „Suntem alături de poporul britanic”, a scris Iohannis pe Facebook.

Majoritatea celor care au răspuns la poll-ul „Marius Tucă Show” (63%) sunt de părere că prima doamnă a avut o atitudine nepotrivită la funeraliile reginei Elisabeta, în timp ce doar 36% dintre respondenți consideră că modul în care s-a prezentat Carmen Iohannis a fost adecvat.

Emisiune o puteti urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!