Gândul
  • Publicat:
Financiar

Autostrada din România care este finalizată, dar care e ținută închisă. „Ne chinuim din decembrie să explicăm unei țări întregi situația penibilă”

Autostrada din România care este finalizată, dar care e ținută închisă. „Ne chinuim din decembrie să explicăm unei țări întregi situația penibilă”
Detalii pe Gândul

Asociația Pro Infrastructură atrage atenția asupra acestei situații pe care o califică drept „penibilă” și prezintă câteva fotografii ale tronsoanelor, făcute cu drona. 

„Așa cum am zis de nenumărate ori, loturile 3 și 4 ale Autostrăzii A10 Sebeș-Turda sunt pregătite să preia traficul rutier. Vineri, 13.04.2018, am făcut o nouă vizită și am luat câteva cadre aeriene. Autostrada este pregătită, dar autoritățile nu. Autostrada este gata, dar autoritățile încă se mai gândesc, încă mai analizează, încă mai negociază cu antreprenorii generali. Conform informațiilor aflate pe surse, se pare că avem stabilite datele pentru recepție: 24 mai pentru lotul 3 (Tirrena Scavi, între Aiud și Decea) și 15-16 iunie pentru lotul 4 (Porr, între Decea și Turda). Nu vă grăbiți: sunt date aflate pe surse și nimic nu este sigur. Orice se poate întâmpla. Inclusiv să stăm cu autostrada închisă până la paștele cailor.  Cert este că ne chinuim din decembrie 2017 să explicăm unei țări întregi situația penibilă în care ne aflăm. Am filmat din dronă, de la bordul mașinii circulând cu 130 km/h între Aiud și Turda și am dat zeci de interviuri în mass media.”, se arată într-o postare pe Facebook a Asociației Pro Infrastructură.

Inchide