De la carnet de PARTID, până la PRIMUL AFIȘ electoral al țărăniștilor. Obiecte UNICAT ale lui Iliescu, Băsescu și Rațiu, DE VÂNZARE pe internet

Obiectele politicienilor, de vânzare pe internet. Vezi care este cel mai scump obiect

Un tabou pictat în ulei cu portretul fostului președinte Ion Iliescu se vinde cu 2.700 de euro, prețul fiind negociabil, informează persoana care a pus anunțul.

„Tablou – Portretul fostului Președinte al României – Ion Iliescu. Pictură în ulei pe carton cu passepartout lat și dublu din 2 culori, înrămat și cu geam”, se arată în anunț.

Obiectele politicienilor, de vânzare pe internet

Primul afiș electoral al Partidului Național Țărănesc, din 1990, este vândut cu 65 lei. „„Raritate”, se arată într-un anunț.

Cartea „Cultură românească și identitate Europeană”, scrisă de Ion Iliescu, se vinde pentru 49,99 lei, însă are și autograful fostului președinte.

„Cartea din imagini, puțin folosită, în stare foarte bună”, susține cel care a pus anunțul.

Un alt vânzător solicită 70 de lei pentru „Integrazione e globalizzazione”, scrisă tot de Ion Iliescu și însoțită, de asemenea, de autograful fostului președinte.

Cartea „Triumful Adevărului”, din 1993, care conține discursurile politicienilor, printre care și fostul președinte Traian Băsescu, se vinde cu 30 de lei. „115 pagini. Conține discursurile din Parlament, printre care și Traian Băsescu”, spune vânzătorul.

De asemenea, altcineva vinde o sticlă de parfum care ar fi trebuit să aparțină fostului președinte Traian Băsescu, un „obiect unicat, de colecție”, conform celui care a postat anunțul. „Sticla de parfum reprezentând o siluetă feminină, posibil Udrea :), aflată într-o superbă cutie neagră, căptușită cu catifea fină, care are întârșiat în interiorul materialului, pe capac, în partea de sus, „Traian Băsescu – eau de parfum” și la interiorul capacului are imprimat același înscris, cu litere de aur, Traian Basescu – eau de parfum”, transmite vânzătorul, care informează că sticla este goală, nu mai are parfum și că „este un obiect strict pentru colecție”.

Obiectele politicienilor, de vânzare pe internet

Un document care datează din 1890 și poartă semnătura lui Ioan Rațiu se vinde pentru 290 euro.

„Un document istoric, o scrisoare a Partidului Național Român din Transilvania și Ungaria, din 1890, semnată olograf de președintele Ioan Rațiu si de Iuliu Coroianu (unchiul lui Iuliu Maniu) și adresată lui Vasile Lucaciu. Documentul se referă la convocarea unei adunări a tuturor delegaților români aleși. Scrisoarea document a fost prezentată într-o expoziție”, transmite vânzătorul.

Obiectele politicienilor, de vânzare pe internet

Un carnet de membru al Partidului Comunist Român din 1946, „nedeteriorat, ca nou”, se vinde cu 50 de lei, iar o insignă a PNL din 1990 se oferă pentru 30 de lei.

Foto: Captură

 

×
Inchide