Dedeman face angajări în șase orașe. Ce joburi oferă

Dedeman face angajări în șase orașe. Ce joburi oferă
Retailerul de bricolaj Dedeman face angajări în această perioadă în mai multe orașe din țară.

Dedeman face angajări în șase orașe din țară, respectiv în București, Brașov, Târgoviște, Iași, Cluj-Napoca și Focșani. Se caută, printre altele, agenți de securitate, casieri și consultanți.

Posturi vacante de agenți de securitate sunt disponibile în București, Brașov și Cluj-Napoca. În Capitală, se caută un agent de securitate pentru magazinul care se va deschide pe Bulevardul Theodor Pallady. Pachetul salarial este unul „motivant”, potrivit ofertei de muncă publicate pe un portal de recrutare, viitorul angajat urmând să primească, pe lângă salariu, bonuri de masă și bonusuri de performanță. Tot în Capitală se mai caută un tehnician service și închirieri scule și doi consultanți în vânzări perdele.

La Brașov sunt disponibile două job-uri de agent de securitate, iar în Cluj-Napoca patru. Candidații care vor să aplice pentru ele trebuie să aibe atestate de agenți de pază, „bune abilități de rezolvare a conflictelor, simț diplomatic” și să fie fie dispuși să facă efort fizic. Cunoștințele în domeniul materialelor de construcții reprezintă un avantaj la angajare.

În Brașov și în Cluj-Napoca se caută și opt casieri. Cei care vor să aplice pentru aceste posturi trebuie să aibe studii medii și să știe să folosească programele MS Office. Experiența constituie un avantaj, dar nu este obligatorie.

La Cluj-Napoca se caută și zece consultanți de vânzări cu studii medii sau superioare. Experiența în domeniul materialelor de construcție și autorizarea ISCIR pentru utilajele de manevrat marfa vor reprezenta un avantaj la angajare. Cunoștințele de operare ale programelor MS Office sunt necesare.

Dedeman angajează la Iași patru consultanți în vânzări, cu studii medii sau superioare, iar la Târgoviște un coordonator de magazin cu studii universitare și experiență de cel puțin trei ani în coordonarea unei echipe.

Retailerul de bricolaj caută și un coordonator administrativ în Focșani, cu studii medii sau cu studii superioare tehnice.  Dacă un candidat are doar studii medii, el trebuie să aibe și cel puțin doi ani de experiență în domenii reglementate de ISCIR pentru a obține job-ul.

Inchide