LITORALUL PENTRU TOȚI. Care sunt facilitățile incluse în oferta „All inclusive”

LITORALUL PENTRU TOȚI. Care sunt facilitățile incluse în oferta All inclusive
Publicat: 15/06/2012, 13:26
Actualizat: 15/06/2012, 13:26

Românii pot beneficia până pe data de 23 iunie de tarifele speciale puse la dispoziția lor de către reprezentanții Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), prin intermediul programului „Litoralul pentru toți”.

Dacă în anii trecuți acest program lua sfârșit la 15 iunie, de această dată, perioada s-a extins prin introducerea opțiunii „All inclusive” pentru hotelurile de 3, 4 și 5 stele de pe litoral.

Ce cred hotelierii despre programul ”Litoralul pentru toți”

Cea mai mare parte a hotelierilor care au participat la programul desfășurat de ANAT cu opțiunea „All inclusive” se declară mulțumiți de numărul de români care a ales să-și petreacă zilele libere la mare achiziționând astfel de bilete cu tarife speciale.

„Pachetele sunt la un preț atractiv și au foarte multe componente. Astfel, în afară de costurile de transport turiștii nu trebuie să mai cheltuiască bani”, a declarat pentru gândul Marius Usturoiu, directorul general al Complexului Mercur-Minerva.

„Este un pachet care oferă foarte multe avantaje la un preț bun”, a declarat pentru gândul și George Guci, manager și proprietar al hotelurilor Modern și Dorna.

Ambii susțin că foarte mulți turiști au ales să vină pe litoral prin intermediul programului „Litoralul pentru toți”, mai ales după data de 10 iunie, și că se așteaptă ca aceștia să sosească în continuare în unitățile lor de cazare până pe data de 23 iunie.

„Pentru anii următori ne așteptăm ca programul să meargă foarte bine”, ne-a mai explicat Usturoiu.

Au existat însă și hotelieri nemulțumiți de modul în care s-a desfășurat programul. „Nu prea a prins programul acesta. Poate nu a fost suficient de bine mediatizat”, a declarat pentru gândul și Ion Lucian, administratorul hotelului Palace.

„Trebuie să facem, un efort toți să lungim sezonul turistic, să îi atragem pe români pe piața de turism”, a mai adăugat el susținând că „numărul aproape nesemnificativ” al clienților este posibil să fi fost determinat și de vremea proastă, de campania electorală din ultima perioadă și pe faptul că elevii nu au terminat încă anul școlar.

Toți hotelierii de mai sus susțin însă că vor participa și la următorul program al ANAT, numit „Zile gratuite de vacanță”, care va fi lansat, cel mai probabil, la 1 iulie, așa cum se întâmplă în fiecare an, și care se va extinde inițial până pe data de 15 iulie.

Ce facilități includ ofertele all inclusive ale holierilor

Oferta de facilități inclusă în cadrul acestei opțiuni diferă de la un hotel la altul. Astfel, în cazul Complexului Mercur-Minerva, de 3 stele, aflat în stațiunea Mamaia, oferta all inclusive cu care participă la programul „Litoralul pentru toți” cuprinde 3 mese pe zi în regim de bufet suedez, băuturi gratuite doar în timpul meselor, turiștii putând să comande, printre altele, bere, sucuri, vin, apă minerală sau cafea, acces la locurile de joacă interioare și exterioare și două șezlonguri pe plajă pentru fiecare cameră.

Complexul Mercur-Minerva participă la program cu 200 de locuri, în pachet fiind incluse 5 nopți de cazare pentru suma de 695 de lei de persoană.

În cazul hotelului Dorna, de 3 stele, aflat în aceeași stațiune, oferta all inclusive constă în trei mese pe zi în regim de bufet suedez, băuturi alcoolice și non-alcoolice nelimitate atât în timpul meselor, cât și între mese, în perioada 9:00 – 23:00, acces la facilități precum piscină, internet, spații de joacă, biliard sau darts, dar și două șezlonguri și o umbrelă pe plajă pentru turiștii cazați în fiecare cameră.

Tariful pentru cinci nopți de cazare în aceste condiții este tot de 695 de lei.

La hotelul de 4 stele Palace aflat în stațiunea Venus, care participă la programul ANAT cu 200 de locuri pentru turiștii români, oferta all inclusive constă în trei mese pe zi, în regim de bufet suedez, băuturi alcoolice nelimitate, între orele 13:00 – 24:00, băuturi non-alcoolice, nelimitate, între orele 7:30 – 24:00, acces la piscină, jacuzzi, saună, parcare, ping-pong, biliard, teren de joacă pentru copii, teren de tenis, două șezlonguri și o umbrelă pe plajă.

În cazul hotelului de 4 stele Modern, aflat de această dată în stațiunea Mamaia, pentru suma de 795 de lei sunt asigurate cinci nopți de cazare în regim all inclusive ce cuprinde trei mese pe zi de tip bufet suedez, băuturi alcoolice și non-alcoolice care pot fi servite atât în timpul meselor, cât și între mese, în intervalul 9:00 – 23:00, și acces la toate facilitățile de care dispune unitatea, printre care se numără piscina, internetul și spațiile destinate diferitelor activități de relaxare.

La hotelul de cinci stele Saturn, aflat în stațiunea cu același nume de pe litoral, tariful unui pachet all inclusive pentru o perioadă de cinci zile este de 895 de lei de persoană. Pe lângă facilitățile incluse în această opțiune, reprezentanții hotelului pun la dispoziția turiștilor și o ședință gratuită de masaj.

Reprezentanții hotelurilor care participă la acest program susțin că nu au avut probleme, până în momentul de față, în ceea ce privește garantarea tuturor serviciilor incluse în opțiunea all inclusive. „Nu știu să se fi întâmplat vreodată să nu aibă cineva șezlong”, ne-a mai explicat Ion Lucian.

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Am făcut calculul! Câți bani va primi un român, dacă are o vechime de 26...
Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a sărit în apărarea Simonei Halep! „E ciudat ce s-a...
Abuzuri sexuale la Harrods: «Dă-mi puțin lapte din sânii tăi!». Regina fusese avertizată cu privire...
Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”
Furie printre propagandiștii ruși după explozia mega-depozitului de muniții. „Rusia a pierdut muniție cât pentru...
EXCLUSIV | Șoc! Fosta lui Jador, condamnată la închisoare! Sexoasa de la ”Puterea dragostei” a...
Ilie Năstase, revoltat după marea recalculare a pensiilor. Câți bani încasează: „Nici mai mult, nici...
Cât costă trei litri de suc natural din mere româneşti. Ţara noastră, campioană la importul...
De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...
Cum a reușit Mario Iorgulescu să scape de cei 13 ani de închisoare. Fiul lui...
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Chinezii au lansat în România rivalul Daciei Duster! Preț accesibil și dotări pe care nu...
Armata israeliană confirmă uciderea a 11 comandanţi Hezbollah
JETURI enorme, văzute în spațiu! Ce sau CINE le-a făcut?
Te lasă fără bani în cont. Avertisment pentru milioane de șoferi cu card la bancă
Sorin Bontea, juratul de la MasterChef, n-a prea trecut pe la școală: Am citit câteva...
Mai mulți români s-au întâlnit să facă un grătar, dar au auzit un zgomot suspect...
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta...
Alin Oprea, dezvăluiri incendiare despre viața la Londra a fostei sale soții și a celor...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Domnu’ doctor, eu mă tem. Pe vărul meu l-au tratat de...
Finlanda vrea excluderea Rusiei din Consiliul de Securitate al ONU