INVESTIȚIE: Operatorul clujean de restaurante vegetariene Samsara Foodhouse a inaugurat primul său restaurant din București

INVESTIȚIE: Operatorul clujean de restaurante vegetariene Samsara Foodhouse a inaugurat primul său restaurant din București
Publicat: 31/05/2021, 18:17

Operatorul clujean de restaurante vegetariene Samsara Foodhouse a inaugurat primul său restaurant din București, acesta fiind amplasat la parterul proiectului mixt ONE Floresca City. Tranzacția de închiriere a fost intermediată de CBRE, liderul pieței de consultanță imobiliară.

Prin locația aleasă, ONE Floreasca City, prin conceptul arhitectural, precum și prin calitatea preparatelor, Samsara Floreasca va deveni rapid un reper pe piață Capitalei, declară Cristina Toroș, Senior Consultant, Retail Agency în cadrul CBRE, care a coordonat tranzacția de închiriere.

Ne bucurăm să contribuim la extinderea Samsara în București. România beneficiază de multe concepte de restaurante care merită să fie extinse la nivel național, concepte care promovează un stil de viață sănătos și pentru care observăm un apetit ridicat în special în apropierea proiectelor imobiliare cu componentă mixtă” – Cristina Toroș, Senior Consultant, Retail Agency, în cadrul CBRE.

Amplasat la parterul clădirii de birouri ONE Tower, care va găzdui și sediul CBRE România, restaurantul Samsara Floreasca are o suprafață de aproximativ 500 de metri, interior plus terasă.

„Extinderea în București, pe care am început-o prin lansarea locației de delivery & pick-up, a fost foarte bine primită și ne-a convins să continuăm investițiile. Echipa CBRE ne-a ajutat să identificăm o locație reper într-un proiect dominant, iar locul pentru noua casă Samsara a fost ales cu valorile noastre la bază. Samsara Floreasca este mai mult decât un restaurant – este o filosofie și un stil de viață, o experiență completă”, a afirmat Cosmin Beldean, General Manager Samsara Foodhouse.

Noul Head Chef al Samsara Floreasca, cu o experiență vastă în industria ospitalității, a petrecut mult timp în bucătării cu renume internațional, majoritatea premiate cu stele Michelin. Pentru realizarea preparatelor se folosesc ingrediente de sezon atent selecționate și achiziționate de la producători locali, atât din România, cât și din principalele hub-uri gastronomice: Franța și Italia, după cum a precizatHead Chef-ul de la Samsara Floreasca.

Conceptul arhitectural  

Interiorul creat în cadrul unei clădiri nou construite, ONE Floreasca City, se dorește a fi unul care să reflecte profund întreaga poveste și activitate a restaurantului Samsara.

Dispunerea spațiului este una secvențială: pleacă de la bucătăria modernă, lăsată la vedere publicului larg, trece prin volumele puriste ale barului către sala de restaurant și apoi către terasa deschisa din exterior. Practic, nicio zonă a interiorului nu este închisă sau ascunsă în vreun fel, fiecare spațiu fiind conceput deschis și lizibil din exterior, iar intrarea principală, protejată de o cortină groasă, trimite cu gândul la culisele unei scene de teatru.

 CBRE, Inc., Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Dallas este cea mai mare companie de servicii comerciale și investiții în real estate din lume, pe baza veniturilor din 2019. Compania are peste 100.000 de angajați (fără a include afiliații), răspunde nevoilor dezvoltatorilor imobiliari și deservește proprietari și chiriași prin intermediul celor peste 530 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume.

În România, CBRE oferă o gamă extinsă de servicii integrate, inclusiv administrare și coordonare de tranzacții și management de proiecte, servicii de design and build, managementul proprietății, administrarea investițiilor, evaluare, închiriere de proprietăți, consultanță strategică, vânzări de proprietăți, servicii ipotecare și servicii de dezvoltare.

Inventatorul vaccinului anti-COVID a murit în condiţii misterioase! Descoperire frapantă despre vaccin
EXCLUSIV. A aflat cine e amanta lui Reghe! Prodanca a făcut mare scandal. Poliția a...
FOTO. Mihaela Rădulescu, apariție interzisă! O rochie transparentă, prin care s-a văzut prea mult
Alimentul care scade temperatura corporală. 10 mâncăruri pentru caniculă
Doi copii au murit! Cel mai cunoscut medic din Romania avertizeaza populatia! Aceste pastile UCID...
Motivul pentru care Ilie Năstase o sfătuiește pe Simona Halep să nu rateze Wimbledonul |...
Lanțul de magazine care vrea să FALIMENTEZE Lidl! Are prețuri mult mici decât gigantul din...
Există „patru Românii". Diferenţe uriaşe între venituri în judeţele ţării. Cum arată clasamentul
BANCUL ZILEI – Amor nebun cu vecina, din răzbunare!
Județul cu cea mai mare pensie din țară. Locuitorii de aici încasează chiar și 2.100...
EXCLUSIV. A aflat cine e amanta lui Reghe! Prodanca a făcut mare scandal. Poliția a...
Ce declanşează la FEMEI dorinţa de a FACE sex? Răspunsul cercetătorilor este neaşteptat
Alimentul oltenesc după care nemții sunt înnebuniți. Producția ia imediat drumul Germaniei, românii nu apucă...
Se schimbă buletinul, din nou: datele importante care dispar de pe cartea de identitate și...
Fiica lui Michael Jackson, dezvăluire șocantă despre un incident petrecut alături de tatăl ei
Veste ȘOC în lumea muzicii românești: A murit la doar 25 de ani. Medicii nu...
Denise Rifai A ȘOCAT pe toată lumea! Ce a putut să o întrebe pe Gabriela...
Varianta Delta a coronavirusului explodează în Europa. A doua doză de vaccin este crucială
S-a prăbuşit City Insurance, cea mai mare companie de RCA! Tot managementul este suspendat, Fondul...
Cine este prima femeie din clubul miliardarilor din ţara noastră. Ea a construit de la...