OFA UGIR a lansat STARTUP ANGELS, prima competiție dedicată femeilor antreprenor! (P)

OFA UGIR a lansat STARTUP ANGELS, prima competiție dedicată femeilor antreprenor! (P)
Publicat: 13/08/2021, 15:20
Actualizat: 13/08/2021, 15:56

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR, OFA UGIR, a lansat prima competiție de pitching din România, adresată femeilor antreprenor.

Inițiativa OFA UGIR a pornit de la o realitate a mediul de business românesc: în momentul de față, femeile antreprenor reprezintă peste 35% din acționariatul firmelor românești.

”Cu toate acestea, majoritatea firmelor conduse de femei au până la 5 angajați și 500.000 lei, cifră de afaceri. Noi considerăm că femeile antreprenor reprezintă viitorul economiei românești. În acest fel, dorim să oferim ocazia fiecărei femei antreprenor aflate la început de drum să își construiască afacerea de succes”, afirmă Mirabela Miron, președinte OFA UGIR.

Competiția  OFA Start-Up Angels se adresează tuturor femeilor antreprenor din România care au o afacere la inceput de drum și au nevoie de susținere pentru dezvoltare.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească firmele pentru a se înscrie în competiție sunt: compania să aibă minim 50% acționariat feminin; compania să aibă cel puțin 12 luni de activitate și o cifră de afaceri de maximum 490.000 lei, în anul 2020!

Înscrierile se pot face până în data de 9 septembrie 2021, completând formularul, la linkul următor: https://ofa.ugir.ro/ofa-startup-angels/

OFA Startup Angels va cuprinde 6 competiții regionale (Constanța, Timișoara, Brașov, București/Ilfov, Iași Cluj), iar în finală se vor califica 12 concurente: 6 concurente votate de juriu, iar 6 concurente, votate de public! Marea finală urmează a avea loc  în data de 12 noiembrie 2021, la București.

Toate finalistele vor primi premii sub formă de servicii și produse oferite de sponsori dar și un an de membership gratuit și mentorat în organizația OFA UGIR. Câștigătoarele din finală vor fi recompensate astfel:

Premiul I: 10.000 euro (5.000 euro în Ron, plătibili la cursul BNR, din ziua competiției și 5.000 euro sub formă de servicii și produse, oferite de către sponsorii evenimentului).

Premiul II:  5.000 euro (2.000 euro în Ron, plătibili la cursul BNR, din ziua competiției și 3.000 euro sub formă de servicii și produse, oferite de către sponsorii evenimentului).

Premiul III: 3.000 euro (sub formă de servicii și produse, plătibili la cursul BNR, din ziua competiției, oferit de către sponsorii evenimentului).

Manager al proiectului național OFA STARTUP ANGELS este Raluca Culda, antreprenor cu peste 15 ani de experiență profesională în resurse umane, management și coaching. Organizatori regionali și Brand Ambasadors ai evenimentului sunt antreprenoare de succes și președinți ai filialelor OFA UGIR: Alina Novac (București), Adriana Făgărășian (Brașov), Amalia Georgescu (Iași), Fulga Bocos (Cluj), Daniela Sârbu (Timișoara) și Liliana Marinescu (Constanța).

Competiția OFA STARTUP ANGELS este inițiată de Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR, organizație patronală, sub confederația patronală UGIR, care are peste 350.000 de angajați, aproximativ 7% din numărul total de angajați din mediul privat, din țară.

Partenerii oficiali ai evenimentului: AVISSO, Top Line, Biocomp, Novak Couture, Universitatea Româno-Americană, Ageo Biz, Zoom HR, Caticorn Digital, Skin Medic, Agro Line, Bon Voyage Airlines, OlinDental, Sirdan Group, Miniprix, Regivero., Alexa Media PR.

Partener național: Elite Business Woman.

Partenerii media ai OFA STARTUP ANGELS sunt: Grupul Gândul, Agerpres,  Business 24, Ziare.com, Curierul Național, Gazeta de Sud, wall-street.ro, Radio Sud, România liberă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase