Portretul proprietarului român de Rolls-Royce. Scoate 500.000 de euro din buzunar și vrea statuetă iluminată pe capotă

Redactor:
Corina Vârlan
Puțini sunt cei care își permit să plătească 300.000 de euro pe o mașină, atât cât costă în medie un Rolls-Royce. În funcție de dotările dorite, prețul autoturismului crește însă chiar și la 500.000 de euro. Odată ce ajung să aibă în garaj o bijuterie britanică, unii dintre proprietarii români vor să se asigure că achizițiile lor vor fi observate așa că încep să le personalizeze.

Puțini sunt cei care își permit să plătească 300.000 de euro pe o mașină, atât cât costă în medie un Rolls-Royce. În funcție de dotările dorite, prețul autoturismului poate ajunge însă chiar și la 500.000 de euro. Odată ce ajung să aibă în garaj o bijuterie britanică, unii dintre proprietarii români vor să se asigure că achizițiile lor vor fi observate așa că aleg să le personalizeze.

Personalizarea mașinilor de lux nu reprezintă o problemă pentru cei de la service-ul Rolls-Royce din cadrul Automobile Bavaria, singurul de profil din sud-estul Europei, spune Silviu Stroe – directorul acestuia. Așa a ajuns la el un proprietar să ceară, spre exemplu, o statuetă iluminată pentru mașina sa de lux.

„Solicitări speciale am primit referitor la anumite accesorii – statuetă iluminată, din argint, care se retrage în compartimentul radiatorului, sau tapițerii”, a explicat Stroe în cadul ediției de marți a ZF Live.

Lista de accesorii care pot personaliza un astfel de autoturism premium este însă mult mai lungă. Statuetele emblemă de pe capota mașinilor pot fi realizate, spre exemplu, din aur masiv de 24 de carate sau din argint.

FOTO: Rolls-Royce

Pe praguri proprietarul poate cere plăcuțe personalizate și iluminate, iar în portbagaj covoraj din lână de miel sau un set complet pentru picnic.

FOTO: Rolls-Royce

În interior se poate monta un dulap pentru pahare, pot fi adăugate securi de stilouri și pernuțe decorative personalizate, iar tavanul poate fi decorat pentru a părea un cer înstelat.

Portretul proprietarului român de Rolls-Royce

Anul trecut, doar doi români și-au cumpărat automobile Rolls-Royce. În total însă, țara noastră se află în top atunci când vine vorba despre numărul de proprietari ai acestor mașini de lux. „Avem 30 de modele fabricate după 2002 și circa 50 de modele fabricate înainte de preluarea BMW a Rolls-Royce”, a mai spus directorul service-ului Rolls-Royce din România, adăugând că proprietarii sunt de cele mai multe ori oameni de afaceri prosperi, care activează în principal în domeniul financiar-bancar.

FOTO: Rolls-Royce

Pentru ei, modelul Rolls-Royce nu este singurul din garaj, ci poate a treia sau a patra lor mașină. Totodată, aceștia nu se plimbă zilnic la volanul autoturismului de lux, ci mai degrabă îl folosesc atunci când se prezintă la unele evenimente. Astfel, la bordul modelelor Rolls-Royce se strâng doar 5.000 de km pe an, față de un autoturism obișnuit care rulează în jur de 20.000 de km în aceeași perioadă de timp, potrivit spuselor lui Silviu Stroe.

Totodată, la poarta service-ului ajung foarte rar proprietarii mașinilor. Acestea sunt aduse, de cele mai multe ori la reparat, de către reprezentanții acestora.

Revoluţie la FCSB. Becali şi-a ieşit din minţi şi a anunţat numele antrenorului care renaşte...
Cazul care a șocat toată țara! Ea a născut un bebeluș macrosom. Nu s-a mai...
FOTO. Andreea Raicu a pozat goală, la 43 de ani. Imaginea care a pus pe...
Pepe e ISTORIE! Raluca Pastramă a făcut totul public! El este acum cel mai important...
Motivul pentru care Sorana Cîrstea nu își expune public relația cu Ion Țiriac Jr. A...
Tragedie URIAŞĂ în familia lui Helmuth Duckadam! A fost găsit SPÂNZURAT în propria casă
Autorităţile din Ucraina au confiscat 1.500 de sticle de băuturi spirtoase fabricate din mere de...
BANCUL ZILEI – Arabul, găurile și cele 17 neveste
Motivul pentru care persoanele vaccinate se pot îmbolnăvi de Covid-19, explicat de experți
Cazul care a șocat toată țara! Ea a născut un bebeluș macrosom. Nu s-a mai...
Considerată INOCENTĂ ca o fecioară, dar amanta celui mai PUTERNIC om, a făcut ceva TERIBIL...
Gestul făcut de călătorii unui tren după ce acesta a rămas în câmp, în Prahova....
Planul Dacia în România, dezvăluit acum: e incredibil ce are de gând cu noul model...
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
Vestea ȘOC a dimineții în România: A MURIT... Un talent uriaș! Rămas bun!
Cum îți dai seama că ai viermi intestinali. 20 de semne ale paraziților în organism
ULTIMA ORĂ. Cine au fost cei mai bine plătiţi români luna trecută. Vezi unde poţi...
Ce s-a întâmplat cu imperiul de miliarde de euro al lui Dinu Patriciu după ce...
Inchide