Românii pot asculta acum muzică pe YouTube fără să stea cu ecranul telefonului pornit

Românii pot asculta acum muzică pe YouTube fără să stea cu ecranul telefonului pornit
Publicat: 16/05/2019, 18:58

În timp ce primul va fi apreciat în special de către cei care consumă multe clipuri video pe celebrul serviciu de streaming video, cel de-al doila este realizat în special ca o alternativă la Spotify, Apple Music, Deezer și alte servicii de streaming de muzică.

YouTube Music este disponibil acum pe Android și iOS sub forma unei aplicații separate de aplicația principală YouTubem, dar și în browser (music.youtube.com). Aici poți reda aceeași muzică pe care o poți accesa și pe YouTube, însă folosind o interfață mai bine orientată către astfel de activități. De asmenea, aplicația funcționează în fundal pe mobil (dacă ai abonament lunar). Cei care vor folosi serviciul gratuit, fără să plătească, vor trebui să țină aplicația pe ecran și vor întâlni reclame între melodii. Abonații YouTube Music Premium pot descărca melodii local, nu au reclame și pot închide ecranul în utilizare.

Pe de altă parte, YouTube Premium este un serviciu pentru cei care consumă mult conținut prin intermediul platformei. Acesta oferă posibilitatea de a scăpa de reclamele de pe serviciul de streaming video, permite descărcarea offline a clipurilor pentru a le vedea mai târziu, sau atunci când nu ai acces la internet, dar și posibilitatea de a reda doar componenta audio a unui clip video, chiar și cu ecranul închis, atât pe Android, cât și pe iOS. Nu în ultimul rând, serviciul premium include o serie de show-uri de televiziune „YouTube Originals”, pe care le poți vedea doar folosind acest abonament. Printre show-uri se regăsește și serialul Cobra Kai, continuarea seriei de filme Karate Kid.

Citește continuarea pe Go4it…

Foto: 123RF