• Publicat:
  • Actualizat:
Financiar

Șeful PSD: Sunt mulțumit de proiectul de buget pe 2018. Românii și firmele vor avea venituri mai mari

Șeful PSD: Sunt mulțumit de proiectul de buget pe 2018. Românii și firmele vor avea venituri mai mari
Mai multe pe gandul.info

Întrebat dacă e mulțumit de proiectul de buget adoptat vineri de Parlament, Dragnea a răspuns: „Da, practic suntem la finalizarea ultimei ședințe de plen reunit, s-au adoptat azi cele 2 legi – bugetul de stat și asigurările sociale de stat”.

„Am foarte mare încredere în legea bugetului, este un buget care va continua dezvoltarea României și va continua măsurile prin care atât românii ca persoane fizice cât și firmele din România vor avea venituri mai mari”, a adăugat Dragnea.

El a spus că bugetul asigurărilor sociale de stat este un buget care confirmă continuarea programului de guvernare al PSD în ceea ce privește măsurile din domeniul social.

„A fost un vot destul de consistent care arată încrederea unei majorități serioase din Parlament în legea bugetului de stat”, a mai spus Dragnea.

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului au votat proiectul de buget pentru anul 2018, acesta fiind construit pe o creștere economică de 5,5%, inflație medie anuală de 3,1%, curs mediu de 4,55 lei/euro și câștig salarial mediu net lunar de 2.614 lei.

Inchide