• Publicat:
  • Actualizat:
Financiar

Un gigant internațional vrea să cumpere o celebră fabrică de înghețată din România

Un gigant internațional vrea să cumpere o celebră fabrică de înghețată din România
Mai multe pe gandul.infp

Unilever își desfășoară activitatea în industria bunurilor de consum, furnizând bunuri din toate segmentele de produse alimentare, produse pentru casă și produse de îngrijire personală. Betty Ice are ca principale activități producția și distribuția de înghețată industrială, respectiv distribuția de produse alimentare congelate (fructe, legume, carne).

Consiliul Concurenței precizează, în comunicat, că va evalua această concentrare economică „în scopul stabilirii compatibilității cu un mediu concurențial normal” și că va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

„Autoritatea de Concurență este interesată în obținerea de observații și puncte de vedere de la companiile terțe, referitor la modul în care concentrarea economică ce urmează a se realiza afectează sau poate afecta concurența pe piață. Observațiile și punctele de vedere pot fi transmise Consiliului Concurenței prin fax, la nr. +40 21 405 45 10, prin e-mail la adresa [email protected] sau prin poștă la următoarea adresă: Consiliul Concurenței, Piața Presei Libere nr. 1, Casa Presei, Corp D1, sector 1, București, cod poștal 013701, Oficiul Poștal nr. 25, în termen de 10 zile de la data prezentului anunț”, se mai arată în comunicat.

Inchide