Zece tineri manageri au fost premiați la cea de a opta ediție a Galei Premiilor Business Magazin

Zece tineri manageri au fost premiați la cea de a opta ediție a Galei Premiilor Business Magazin
Publicat: 22/05/2013, 22:47
Actualizat: 29/03/2019, 16:00

Revista Business Magazin a acordat, miercuri seara, patru premii speciale și șase premii de business celor mai performanți tineri manageri implicați în mediul de afaceri românesc, la Gala de decernare a „Premiilor Business Magazin pentru tineri Manageri de TOP”, care a avut loc la Hotelul Marriott.

Gala Premiilor Business Magazin a pus în scenă, pentru al optulea an consecutiv, o nouă serie de tineri manageri de top, fie executivi în multinaționalele cu cifre de afaceri de milioane de euro sau antreprenori care au mutat munții din loc, oameni care au, deopotrivă, experiența perioadei de creștere economică, dar și a recensiunii. La eveniment au fost premiați 10 manageri sub 40 de ani care au dovedit performanța în afaceri, profesie și industria din care vin.

Astfel, șase dintre premiile Business Magazin pe categorii au fost oferite după cum urmează: Tatian Diaconu – Managing Director, Immochan, premiul la categoria Alte Servicii; Bogdan Padiu – CEO Teamnet, premiul la categoria IT&C; Ștefan Gaibu – Director direcția logistică Dacia, premiul la categoria Piețe Industriale; Dorina Dobre – Director General Recunoștintă parte a grupului Cristim, categoria Piețe de Consum; Oana Simon – Director General Novei Medical, Premiul pentru antreprenoriat; Paul Ursaciuc – Vicepreședinte Operațiuni&IT BCR – premiul pentru Servicii Financiare. Cele patru premii speciale au fost acordate lui Costin Raiu – Director Global Research&Analysis, Kaspersky Lab; Dani Caramihai – Acționar Fratelli; Alina Popa – CFO Petrom; Alexandru Coșbuc – vicepreședinte adjunct International Accounts & Partners, Siveco Romania.

Gazdele evenimentului au fost vedeta PRO TV Amalia Enache și Cristian Hostiuc, Director Editorial Business Magazin și Ziarul Financiar, care au prezentat poveștile de success ale celor care transformă vizibil România prin energia și creativitatea lor.

În deschiderea galei, Cristian Sporiș – vicepreședinte pentru Corporate Banking al Raiffeisen Bank, Cătălin Olteanu – General Manager FM Logistic România și Vladimir Sterescu – Country Manager al CGS, au vorbit despre despre obstacolele pe care un tânăr manager le avea de depășit în trecut și cele de acum, din 2013.

Invitației Business Magazin au răspuns peste 300 reprezentanți ai mediului de afaceri, cititori, colaboratori și parteneri care de-a lungul timpului au fost alături de revistă, contribuind astfel la consolidarea unui mediu de afaceri transparent și profesionist.

Cei 10 premianți fac parte din cei 100 manageri prezentați în cea de-a 8-a ediție a catalogului „100 Tineri Manageri de TOP”, supliment al revistei Business Magazin, care a fost lansat în cadrul galei. Tinerele talente din business care au fost prezentate de-a lungul timpului în paginile catalogului au urcat pe scenă și au vorbit despre evoluția lor pe plan profesional.

Catalogul prezintă 100 tineri manageri până în 40 de ani care ocupă acum poziții de middle și top management și care vor conduce cele mai mari companii de pe piața românească în următorul deceniu. Managerii au fost selectați din cele mai mari 100 de companii românești alese dupa criteriul cifrei de afaceri și din cele mai importante companii din domenii dinamice, însa cu un volum de afaceri deocamdată mic. Companiile provin din domenii ca IT&C, bănci, piața de capital, imobiliare, publicitate, turism, bunuri de larg consum, auto, fonduri de investiții. Funcțiile preponderente: președinte, vicepreședinte, director general, director financiar, director de vânzări, marketing.

Business Magazin este revista de business care, într-o manieră clară și accesibilă, prezintă evenimentele cu adevărat relevante din mediul de afaceri din România și din lume. De nouă ani evenimentele ce au impact asupra economiei și mediului de afaceri românesc sunt reflectate cu acuratețe în analizele Business Magazin iar premiile obținute în acești ani sunt o recunoaștere a valorii brandului Business Magazin.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Panică totală pentru cei care stau în APARTAMENTE. Adevărul s-a aflat abia astăzi, 4 MAI:...
Ca în filmele cu ... polițiști. Doi agenți de la Poliția Locală Constanța, de râsul...
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Beatrix Potter, creatoarea celui mai iubit iepure din lume. „Slavă Domnului că nu am fost...