Gândul LIVE. Florinela Georgescu, ANM: „Rămânem cu acest tablou al vremii și în următoarele zile, de instabilitate / Ne-am fi așteptat ca jumătatea lunii iulie să vină cu o ameliorare din acest punct de vedere”

Publicat: 23/07/2020, 13:53
Actualizat: 23/07/2020, 14:04

Florinela Georgescu, director meteorologie aplicată în cadrul ANM, a declarat, joi, la Gândul LIVE, că vremea va fi în continuare instabilă până săptămâna viitoare, iar în sud, în Muntenia și Dobrogea vom avea în weekend chiar și 35 de grade Celsius.

„Suntem în continuare într-o perioadă cu instabilitate atmosferică. Adică, apariția destul de bruscă a precipitațiilor, mai ales a ploilor cu caracter torențial însoțite de fenomne de instabilitate atmosferică și descărcări electrice, vijelie sau căderi de grindică.”, a declarat la Gândul LIVE Florinela Georgescu, director meteorologie aplicată în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Florinela Georgescu, ANM: „În sud și în est va predomina vremea bună”

Potrivit reprezentantului ANM, în continuare vom avea vreme cu instabilitate atmosferică.

„Rămânem cu acest tablou al vremii și în următoarele zile. Ne-am fi așteptat ca jumătatea lunii iulie să vină cu o ameliorare din acest punct de vedere. Ne-am așteptat ca instabilitatea să se potolească.

Vor mai fi câteva zile cu instabilitatea atmosferică.

În sud și în est va predomina vremea bună, cu temperaturi de 34, chiar și 35 de grade în Muntenia și Dobrogea”, a mai precizat la Gându LIVE Florinela Georgescu.

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații precum Ziarul Libertatea (6 ani), Averea, Evenimentul Zilei (3 ani), dar și la Agenția de Presăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase