VIDEO | Horoscop 1 octombrie 2022: Emoțiile îi copleșesc pe Scorpioni, astăzi

Publicat: 01/10/2022, 06:00

Vrem să ne relaxăm mai mult și să petrecem timp de calitate cu familia. Săptămâna aceasta a fost destul de grea, așa că avem nevoie de mai multe momente de liniște. Trebuie doar să gândim pozitiv și să facem tot ceea ce ne dorim.

BERBEC

Rămâi conectat cu prietenii și familia și vei trece peste momentele grele. Trebuie să te odihnești și să îți pui ordine în gânduri. Amintește-ți că trebuie să mai iei câte o pauză și să te bucuri de momentele din jurul tău.

TAURUL

Ceva la care ai lucrat s-ar putea să nu dea roade. Dar situația nu este atât de rea pe cât crezi, mai ales că îți dai seama unde ai greșit și o poți lua de la capăt. Controlul daunelor este singura ta cale de ieșire din haos. Amintește-ți că nu trebuie să faci totul de unul singur.

GEMENI

Este uimitor ce poate face menținerea gândurilor tale pozitive și începi să vezi dovada acestui lucru în propria ta realitate. Este un fel de zi în care îți numeri binecuvântările. Ești recunoscător pentru toate lucrurile bune din viața ta. Acesta este, de asemenea, un timp de reconectare cu scopul tău spiritual.

RAC

Drumul către succes este, uneori, pavat cu eșecuri și trebuie să ții cont de acest lucru atunci când te confrunți cu provocări care par de nedepășit. Poți trece și peste greutăți, dacă ai încredere în abilitățile tale.

LEU

Reexaminează-ți angajamentele profesionale și proiectele creative. Intră în modul de acțiune în ciuda îndoielii de sine și a nesiguranțelor. Ești demn de viața pe care vrei să o creezi. Acum este momentul să-ți exerciți o credință neclintită în propria ta putere.

FECIOARĂ

Ți se oferă posibilitatea de a-ți realiza visele. Analizează bine lucrurile și încearcă să găsești o cale potrivită. Ai încredere în capacitățile tale de a trece peste toate provocările. Să ai echipa potrivită alături de tine va fi la fel de important.

BALANTA

Amintește-ți că nu poți controla gândurile și acțiunile altor oameni, oricât de apropiați sunt de tine. Încearcă doar să îi sfătuiești pe cei din jur, dar ai grijă și la lucrurile pe care tu le ai de făcut. Nu îți neglija responsabilitățile.

SCORPIONUL

Emoțiile te copleșesc astăzi. Acceptă ceea ce se întâmplă în jurul tău și încearcă să nu judeci pe nimeni. Ai încredere în forțele tale și vei trece peste această perioadă grea.

SĂGETATOR

Te simți limitat și asta pentru că tu continui să crezi că există o singură cale de a ieși din problemele în care ai intrat. Noua cale se va dezvălui odată ce renunți la falsul tău sentiment de control. Nu încerca să faci totul pe cont propriu.

CAPRICORN

Viața îți oferă a doua șansă. Adevărata întrebare este: vei reveni la o existență mediocră sau vei profita la maximum de oportunitățile care ți se oferă în acest moment? Ești capabil de mult mai mult decât ți-ai permis să crezi. Vei descoperi că abilitățile tale de manifestare sunt, de asemenea, sporite în acest moment.

VARSATOR

Fii deschis la noile oportunități care îți ies în cale. Nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a oferi lumii calitățile tale. Gândește-te că munca în echipă te va ajuta foarte mult, așa că cere ajutorul atunci când te simți depășit.

PESTI

Astăzi ți se cere să te confrunți cu cele mai mari temeri ale tale, să crezi că ești demn de bucurie, iubire și abundență, în timp ce promiți să te arăți pentru binecuvântările care ți se acordă. Vei descoperi că a crede în propria ta putere și potențial este cheia pentru a te alinia cu măreția.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase