VIDEO | Horoscop 1 octombrie 2022: Emoțiile îi copleșesc pe Scorpioni, astăzi

Publicat: 01/10/2022, 06:00

Vrem să ne relaxăm mai mult și să petrecem timp de calitate cu familia. Săptămâna aceasta a fost destul de grea, așa că avem nevoie de mai multe momente de liniște. Trebuie doar să gândim pozitiv și să facem tot ceea ce ne dorim.

BERBEC

Rămâi conectat cu prietenii și familia și vei trece peste momentele grele. Trebuie să te odihnești și să îți pui ordine în gânduri. Amintește-ți că trebuie să mai iei câte o pauză și să te bucuri de momentele din jurul tău.

TAURUL

Ceva la care ai lucrat s-ar putea să nu dea roade. Dar situația nu este atât de rea pe cât crezi, mai ales că îți dai seama unde ai greșit și o poți lua de la capăt. Controlul daunelor este singura ta cale de ieșire din haos. Amintește-ți că nu trebuie să faci totul de unul singur.

GEMENI

Este uimitor ce poate face menținerea gândurilor tale pozitive și începi să vezi dovada acestui lucru în propria ta realitate. Este un fel de zi în care îți numeri binecuvântările. Ești recunoscător pentru toate lucrurile bune din viața ta. Acesta este, de asemenea, un timp de reconectare cu scopul tău spiritual.

RAC

Drumul către succes este, uneori, pavat cu eșecuri și trebuie să ții cont de acest lucru atunci când te confrunți cu provocări care par de nedepășit. Poți trece și peste greutăți, dacă ai încredere în abilitățile tale.

LEU

Reexaminează-ți angajamentele profesionale și proiectele creative. Intră în modul de acțiune în ciuda îndoielii de sine și a nesiguranțelor. Ești demn de viața pe care vrei să o creezi. Acum este momentul să-ți exerciți o credință neclintită în propria ta putere.

FECIOARĂ

Ți se oferă posibilitatea de a-ți realiza visele. Analizează bine lucrurile și încearcă să găsești o cale potrivită. Ai încredere în capacitățile tale de a trece peste toate provocările. Să ai echipa potrivită alături de tine va fi la fel de important.

BALANTA

Amintește-ți că nu poți controla gândurile și acțiunile altor oameni, oricât de apropiați sunt de tine. Încearcă doar să îi sfătuiești pe cei din jur, dar ai grijă și la lucrurile pe care tu le ai de făcut. Nu îți neglija responsabilitățile.

SCORPIONUL

Emoțiile te copleșesc astăzi. Acceptă ceea ce se întâmplă în jurul tău și încearcă să nu judeci pe nimeni. Ai încredere în forțele tale și vei trece peste această perioadă grea.

SĂGETATOR

Te simți limitat și asta pentru că tu continui să crezi că există o singură cale de a ieși din problemele în care ai intrat. Noua cale se va dezvălui odată ce renunți la falsul tău sentiment de control. Nu încerca să faci totul pe cont propriu.

CAPRICORN

Viața îți oferă a doua șansă. Adevărata întrebare este: vei reveni la o existență mediocră sau vei profita la maximum de oportunitățile care ți se oferă în acest moment? Ești capabil de mult mai mult decât ți-ai permis să crezi. Vei descoperi că abilitățile tale de manifestare sunt, de asemenea, sporite în acest moment.

VARSATOR

Fii deschis la noile oportunități care îți ies în cale. Nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a oferi lumii calitățile tale. Gândește-te că munca în echipă te va ajuta foarte mult, așa că cere ajutorul atunci când te simți depășit.

PESTI

Astăzi ți se cere să te confrunți cu cele mai mari temeri ale tale, să crezi că ești demn de bucurie, iubire și abundență, în timp ce promiți să te arăți pentru binecuvântările care ți se acordă. Vei descoperi că a crede în propria ta putere și potențial este cheia pentru a te alinia cu măreția.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
“L-au apucat nebuniile”. Motivul halucinant pentru care o femeie a fost înjunghiată în Centrul Vechi...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom