Horoscop 14 februarie 2024. ZODIA care are probleme cu banii

Horoscop 14 februarie 2024. ZODIA care are probleme cu banii
Sursa foto: caracter ilustrativ
Publicat: 13/02/2024, 15:00

Chibzuința este cuvântul care definește această zi. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 14 februarie 2024.

Berbec

Dorința de a face o achiziție majoră de un anumit fel, poate un obiect de lux, s-ar putea să te facă să îți numeri bănuții astăzi. Odată numărați toți, s-ar putea să te îndoiești de înțelepciunea de a-l cumpăra acum. Aceasta nu este ziua în care să iei o decizie în niciun caz. Așteaptă câteva zile și ar trebui să vezi lucrurile mai clar și să ai o mai bună înțelegere a situației.

Taur

Îngrijorările legate de un membru al familiei te-ar putea afecta astăzi. Este posibil ca această persoană să fi plecat fără să anunțe pe nimeni sau să pară supărată. Prietenul tău este probabil în regulă, dar se află în conflict cu cineva din afara gospodăriei, mai degrabă decât în interiorul acesteia. Lasă această persoană să rezolve problema în orice mod consideră că este potrivit. Însoțitorul tău va împărtăși cu tine când va fi momentul potrivit.

Gemeni

Un frate sau un vecin îți poate spune un lucru în timp ce intuiția ta îți spune contrariul. Nu este vorba de o înșelăciune răzbunătoare. Persoana respectivă încearcă probabil să îți menajeze sentimentele. Poate că este mai bine să nu provoci această persoană. Așteaptă până când vei cunoaște mai multe înainte de a aduce subiectul în discuție. Nu vrei să provoci o ruptură între voi doi.

Rac

Un prieten care are probleme cu banii s-ar putea să își descarce toate necazurile pe tine astăzi. Înclinația ta nu este de a fi foarte înțelegător, dar reține această tendință. Situația este reală, iar prietenul tău este foarte îngrijorat și are nevoie de soluții mai mult decât de critici sau simpatie. Bunul tău simț și natura ta practică ar putea fi de neprețuit acum. Oferă-te să asculți.

Leu

Ți s-a dat o sarcină de făcut la serviciu care nu ți-a fost explicată cum trebuie? Dacă da, s-ar putea să te simți pierdut. Ce să faci? Cel mai bine este să te întorci la persoana care ți-a repartizat munca și să ceri mai multe detalii. Acest lucru ar putea fi temporar umilitor, dar nu uita, este mai bine să pui o întrebare stupidă decât să faci o greșeală fatală. Nu merge mai departe până când nu știi exact ce trebuie să faci.

Fecioară

Probabil că ești entuziasmat de o călătorie viitoare, dar s-ar putea să nu îți fie clare aranjamentele. Nu lăsa această situație să persiste sau călătoria s-ar putea să nu se desfășoare așa cum speri. Ia legătura cu persoane care știu despre ce este vorba și obține cât mai multe informații. Astfel, vei ști totul înainte de a te urca în avion.

Balanță

Un vis sau o intuiție ar putea să te găsească punând sub semnul întrebării unul dintre obiectivele tale de lungă durată. Poate că ți-ai formulat un alt obiectiv care îți place mai mult sau începi să te îndoiești de viabilitatea celui vechi. Probabil că nu este o zi bună pentru a lua o decizie de orice fel. Este posibil ca gândirea ta să nu fie la fel de rațională cum este de obicei.

Scorpion

Cineva de la locul de muncă poate fi supărat și nu este înclinat să-și comunice sentimentele nimănui altcuiva. Acest lucru ar putea arunca o pată asupra atmosferei. S-ar putea să te întrebi dacă această persoană este supărată pe tine, dar sunt șanse ca acest lucru să aibă mult mai mult de-a face cu locul de muncă decât cu tine. Folosește-te de capacitatea ta de concentrare și nu lăsa ca acest lucru să îți stea în cale. Nu merită deranjul.

Săgetător

O veste tulburătoare venită de departe te-ar putea stresa. Acest lucru ți-ar putea afecta munca dacă nu ești atent. Mintea ta s-ar putea să se rătăcească înainte și înapoi de la muncă la știri și la implicațiile lor. Rămâi concentrat. Toate semnele arată că tot ceea ce ai auzit este probabil să fie mult mai puțin supărător decât pare în acest moment.

Capricorn

Este posibil să te afli într-un spațiu bun acum. Dacă ești singur, nu te grăbești să schimbi asta. Dacă ești implicat într-o relație, tu și partenerul tău ar trebui să vă înțelegeți foarte bine. Cu toate acestea, s-ar putea să te confrunți cu o mică îndoială atunci când un partener actual sau potențial devine necomunicativ. Anunță-l că ești acolo pentru a-l asculta, apoi dă-te la o parte.

Vărsător

Un vizitator ar putea veni astăzi, dar s-ar putea să te întrebi de ce s-a deranjat această persoană. El sau ea poate părea distras și mai degrabă înclinat să asculte ce spui decât să ofere vreo conversație. Sunt șanse ca prietenul tău să se simtă singur și să aibă nevoie de companie. Fii flatat. Nu îți fie teamă să te lansezi într-un monolog despre ceva ce vi se pare fascinant. S-ar putea să fie exact ceea ce are nevoie prietenul tău.

Pești

Un apel telefonic poate veni de la cineva pe care îl știi predispus la bârfe. Această persoană ar putea avea multe de spus, dar asigură-te că le iei cu un grăunte de sare, dacă nu chiar cu tot agitatorul. Scepticismul tău s-ar putea dovedi de neprețuit în această privință. Dacă ceea ce spune această persoană este important, verifică faptele înainte de a le transmite sau de a întreprinde vreo acțiune. Sunt șanse să fie exagerat sau complet fals.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Informația momentului despre ION ILIESCU. Anunțul făcut chiar de avocatul său
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cercetătorii spun că au găsit noi dovezi pentru o planetă ascunsă în Sistemul Solar