Horoscop 15 octombrie. Leii vor înțelege mai bine ceea ce se întâmplă în jurul lor | VIDEO

Publicat: 15/10/2022, 06:00

Weekendul vine cu momente de liniște și de relaxare alături de cei dragi. Avem capacitatea să vedem mult mai bine tot ce se întâmplă în jurul nostru și să ne acordăm mai multă atenție persoanelor importante din viața noastră.

BERBEC

Te simți foarte bine și îți vei petrece ziua cu cineva apropiat și vei avea parte de toată susținerea de care ai nevoie. Ai primit o mulțime de oportunități în ultimele zile, trebuie doar să vezi care sunt cele care se potrivesc obiectivelor tale. Ai multă carismă și farmec și e nevoie acum să profiți de ele pentru a obține ceea ce vrei.

TAUR

Ceva se trezește în straturile profunde ale ființei tale și te-ar putea surprinde și pe tine. Poți descoperi acum calități a căror existență doar ai intuit-o până acum. Fii mai deschis cu cei din jur și ascultă-le părerea.

GEMENI

Azi vei avea parte de o aventură și tot ce trebuie să faci este să trăiești clipa. Pe tot parcursul anului te vei bucura de toată atenția celor din jur, iar familia este de partea ta pe toate planurile.

RAC

Poți trăi cu senzația că ai nevoie de adevărate săpături în trecut, ca să poți înțelege anumite probleme cu care te confrunți. De fapt, e mult mai simplu de atât și nu ai nevoie nici de cine știe ce investigații.

LEU

Azi ai capacitatea să vezi cel mai bine ce se întâmplă în jurul tău. Te simți foarte bine și vezi viitorul așa cum ți l-ai planificat cu ceva timp în urmă. Schimbările din ultimele zile te vor ajuta să ai parte de întâmplări bune și pe frontul relației.

FECIOARĂ

Ai nevoie de o victorie pentru a scăpa de rutina care te-a acaparat în ultimul timp. Universul lucrează azi pentru tine și te va înveseli cu mici lucruri. Curând vei cunoaște ce înseamnă echilibrul în viața de familie, în carieră sau pe plan emoțional.

BALANȚĂ

Poate fi dureros, dar va trebui să te desprinzi de anumite probleme de familie, să îți limitezi implicarea. Apropiații s-ar putea să aprecieze alegerea ta.

SCORPION

Lucrurile evoluează altfel decât te-ai fi așteptat, dar nu sunt construite împotriva ta. Trebuie să te gândești foarte bine la relațiile pe care le ai cu cei din familie și cu oamenii cu care locuiești sub același acoperiș. Este ziua perfectă pentru a vedea dacă ai nevoie să extinzi spațiul de locuit.

SĂGETĂTOR

Lucrurile s-au schimbat în ceea ce privește abordarea ta asupra vieții. A fost nevoie să te îndepărtezi de oglindă și de stres pentru a lua cele mai bune decizii pentru tine. Ai nevoie de multe schimbări și trebuie să acorzi prioritate celor care te vor ajuta să evoluezi în viața de zi cu zi.

CAPRICORN

E cam mult ce ți se cere pentru a obține o promovare sau șansa de a progresa pe plan profesional. Credeai că ești pregătit pentru orice, dar parcă nu merită să oferi chiar orice. Dacă tot nu ești mulțumit de ceea ce ai primit, atunci a venit timpul să cauți altă variantă.

VĂRSĂTOR

Azi ai foarte multă energie și nimeni și nimic nu îți poate sta în cale. Ai parte de sentimente bune și de multă înțelegere. Trebuie să-ți pui cât mai bine în valoare personalitatea și să faci față oricărei activități ce se ivește.

PEȘTI

Ești tentat să tai scurt și dur anumite legături, inclusiv cu persoane apropiate. Poate că ai motive, dar ar trebui să te întrebi dacă merită să le acorzi atâta importanță.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase