Horoscop 21 februarie 2024. TAURII vor fi romantici

Horoscop 21 februarie 2024. TAURII vor fi romantici
Publicat: 20/02/2024, 15:00

Romantismul plutește în aer. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 21 februarie 2024.

Berbec

Susținerea celorlalți ar putea ocupa o mare parte din ziua ta, poate la nivel artistic sau poate sub forma împărtășirii de energie. Nu crezi că eforturile tale sunt neapreciate. Cei pe care îi ajuți pot fi reticenți în a spune ceva, dar eforturile tale nu sunt pierdute pentru ei. Gândește-te la asta ca la o bancă. Prietenii tăi vor fi acolo pentru tine atunci când vei avea nevoie de ei.

Taur

Cuvintele pentru astăzi sunt „romantism” și „creativitate”. Romantismul este sporit de pasiunea generată de o relație de dragoste care va dura probabil mult timp. Aceeași relație și emoțiile ei ar putea da naștere unei inspirații artistice care poate produce lucrări de o calitate care te surprinde chiar și pe tine. Nu te epuiza. Știi când să te oprești.

Gemeni

Ai un nou coleg de apartament? Dacă da, te poți aștepta ca această persoană să locuiască cu tine pentru o vreme. Acest lucru este bun deoarece este probabil ca el sau ea să fie foarte iubitor, să te sprijine și să fie capabil să își asume partea sa de responsabilități casnice. Tu și această persoană, împreună cu orice alte persoane care locuiesc cu tine, ați putea deveni foarte apropiați și posibil chiar prieteni pe viață.

Rac

O scrisoare de dragoste sau poate o poezie sau o altă lucrare artistică dedicată ție ți-ar putea face ziua mai frumoasă. Un sentiment cald de a fi prețuit ar putea rămâne cu tine pe tot parcursul zilei. Ține-te de această strălucire roz atunci când lucrurile devin dificile, mai ales la locul de muncă. Sentimentele exprimate în această comunicare vor dura probabil mult timp, așa că fii pregătit.

Leu

O relație amoroasă care există de mult timp ar putea fi îmbunătățită astăzi. O emoție intensă ar putea să-ți invadeze ființa, făcând dificilă concentrarea asupra altor lucruri. Probabil că îți vei petrece ziua așteptând cu nerăbdare momentul în care vei putea fi singur cu persoana iubită. Pasiunea care vă pătrunde acum în relație este demnă de un roman de dragoste.

Fecioară

Activitățile artistice sau cele care implică vindecarea sunt potențate astăzi. Orice vei încerca va face parte din ființa ta mai mult decât ar fi în alte momente. Dragostea, arta, activitățile psihice sau spirituale – toate ar trebui să capete un nou sens pentru tine în această perioadă. Această stare ar trebui să dureze mult timp. Profită la maximum de această energie acum și abilitățile tale ar trebui să continue să crească.

Balanță

Dragostea capătă astăzi o aură idealizată și de basm, în timp ce tu și un partener actual sau potențial petreceți timp singuri, discutând sau pur și simplu bucurându-vă de faptul că sunteți împreună. Căldura, afecțiunea și înalta considerație pe care o aveți unul pentru celălalt sunt evidente pentru toată lumea. Partea frumoasă este că aceste sentimente sunt susceptibile să dureze. Aștepți cu nerăbdare multe astfel de zile.

Scorpion

Un cerc de meditație sau o altă activitate de grup dedicată căutărilor spirituale ar putea fi pe agenda ta astăzi. Este important să participi, deoarece ai nevoie de puțină pace și liniște, precum și de sprijinul celorlalți din grup. Afecțiunea pe care o simțiți cu toții unii pentru ceilalți impregnează seara. Bucură-te de ea și notează-ți orice revelație care îți vine.

Săgetător

Succesele profesionale și financiare ar putea să apară în sfârșit în calea ta după luni și poate ani de eforturi. Sprijinul emoțional pe care îl primești de la cei care au lucrat cu tine poate fi foarte satisfăcător și este posibil să dureze mult timp. Dacă îți place ceea ce faci, sunt șanse să faci asta pentru o vreme. Dacă ești dedicat profesiei tale, continuă să faci treabă bună.

Capricorn

Un proiect creativ complex ar putea necesita o cercetare aprofundată astăzi și ai putea petrece o mare parte din zi online sau în bibliotecă. Acesta este probabil un subiect pe care îl iubești, așa că nu te va deranja timpul pe care îl vei investi. Inspirația care îți vine în cale ar putea dura o vreme. S-ar putea să poți trata acest proiect ca pe o întreprindere comercială și să-i dai mai multă substanță.

Vărsător

Creșterea financiară se adaugă la un sentiment tot mai mare de încredere în sine, mai ales că situația ta actuală ar trebui să continue. Este posibil să ai un vis viu, emoționant. Poate că implică un interes amoros pe termen lung, iar relația voastră se apropie rapid de stadiul de „do-or-die”. Semnificația simbolurilor ar trebui să fie destul de clară. Ce înseamnă ele pentru tine și cum le poți aplica?

Pești

Romantismul înflorește pentru tine astăzi, iar angajamentul sau căsătoria ar putea fi chiar la orizont. Este posibil ca tu și persoana iubită să fi ajuns recent la o nouă înțelegere care v-a legat mai strâns. Nu te simți prost dacă vă petreceți ziua împreună plimbându-vă într-o ceață romantică. Este perfect acceptabil – face parte din bucuria iubirii și ar putea foarte bine să dureze o vreme. Profită din plin de ea.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Decizie pentru toți ANGAJAȚII din România. S-a stabilit că intră în vigoare de la 1...
Vreme perfectă de Florii. Ce au anunțat meteorologii
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Decizia luată de autoritățile japoneze, exasperate de turiștii care vin la Muntele Fuji