Horoscop 21 ianuarie 2024. GEMENII vor avea parte de surprize

Horoscop 21 ianuarie 2024. GEMENII vor avea parte de surprize
Publicat: 20/01/2024, 15:00

S-ar putea să descoperi că ai un talent neexploatat. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 21 ianuarie 2024.

Berbec

Astăzi s-ar putea să te împiedici de o nouă prietenie neașteptată. Aceasta ar putea veni ca urmare a unui eveniment social sau a unei prezentări din partea unui prieten apropiat. Vei descoperi noi relații de genul celor pe care nu le-ai mai experimentat de mult timp. Ai putea petrece ore întregi făcând schimb de idei. Cu siguranță vei dori să rămâi în contact cu această persoană.

Taur

O întâlnire de grup de un anumit fel, poate legată de locul de muncă, ar putea avea loc astăzi în casa ta. Orice afacere pe care grupul a planificat-o ar trebui să fie rezolvată rapid, iar apoi vei putea să îți petreci timpul și să socializezi. S-ar putea să descoperi noi aspecte ale oaspeților tăi despre care nu știai că există. Acest lucru s-ar putea dovedi foarte edificator pentru toți cei implicați. Legătura ta cu ei se va îmbunătăți cu siguranță.

Gemeni

Un apel telefonic de la un prieten apropiat sau de la partenerul de viață ar putea aduce o surpriză palpitantă în calea ta astăzi. A avut loc un eveniment la care fie ai renunțat de mult timp, fie nu ai visat niciodată. Această veste ar putea necesita să petreci mult timp la telefon sau la calculator pentru a stabili contacte, dar este în regulă. Vei fi atât de fericit că s-a întâmplat acest lucru încât nu te va deranja timpul pe care îl petreci cu el.

Rac

Dacă deți o proprietate, s-ar putea să descoperi că valoarea acesteia a crescut cu mult peste ceea ce ai visat. Ar putea fi vorba de bunuri imobiliare, dar și de alte resurse precum acțiuni, obligațiuni sau moșteniri de familie. Ce alegi să faci cu aceste informații depinde de tine, dar probabil vei decide să te agăți de ceea ce ai. Este plăcut să știi că este valoros.

Leu

Un apel telefonic sau un e-mail surprinzător ar putea veni astăzi din partea unui prieten de care nu ai mai auzit de mult timp. Acest lucru ar trebui să te bucure, deoarece te-ai întrebat ce face această persoană. S-ar putea să fi avut loc unele schimbări în afaceri pentru prietenul tău, dar posibile noi oportunități ar putea fi, de asemenea, în cărți pentru tine. Ascultă ce are de spus prietenul tău, gândește-te la asta și decide mai târziu.

Fecioară

Astăzi s-ar putea să descoperi că ai un talent neexploatat până acum pentru științele oculte. Acest lucru ar putea implica astrologia, numerologia, alchimia sau folosirea oracolelor. Ar putea fi vorba de un curs sau un atelier de lucru. Ai tendința de a fi intuitiv prin natura ta, iar studierea acestor domenii ar putea oferi o oportunitate de a-ți antrena această abilitate la un nivel mai înalt de acuratețe. Găsește un expert într-unul dintre aceste domenii.

Balanță

Există cineva pe care îți dorești să îl cunoști de mult timp, iar astăzi ai putea avea ocazia să te prezinți. Ar putea fi vorba de un potențial interes romantic, de un profesor cu care ți-ai dorit să studiezi sau de cineva interesant pe care l-ai putea dori ca prieten. Este posibil să apară scântei între voi. Nu ezita, pentru că această întâlnire ar putea afecta restul vieții tale într-un mod profund.

Scorpion

Te simți neajutorat în fața problemelor cu tehnologia? Dacă da, s-ar putea să te surprinzi astăzi. Un software pe care îl folosești foarte mult ar putea să o ia razna și nu vei dori să îți faci timp să aștepți un profesionist. Puțin studiu ți-ar putea permite să găsești singur soluția. Consultarea unui profesionist ar putea demonstra că ești pe drumul cel bun.

Săgetător

Dacă te-ai gândit să studiezi astrologia, numerologia sau alte științe oculte, aceasta este ziua în care trebuie să începi. S-ar putea să existe o școală sau un profesor pe care l-ai luat în considerare. Făcând acest lucru, ai putea deschide uși către noi cunoștințe, ai putea întâlni noi prieteni care îți împărtășesc interesele și ți-ai putea orienta viața într-o nouă direcție fascinantă. Ridică telefonul și fă primul pas.

Capricorn

O femeie pe care o întâlnești la serviciu te-ar putea îndruma într-o nouă direcție. Ar trebui să investighezi toate opțiunile posibile .Ar putea fi vorba de un nou interes intelectual, o abilitate tehnologică sau, eventual, o nouă sursă de venit mai profitabilă. S-ar putea să implice un domeniu neobișnuit, dar nu îți face griji pentru asta. Lumea se schimbă, așa că ceea ce pare neortodox acum ar putea fi banal mâine.

Vărsător

Un prieten de la distanță te-ar putea contacta prin telefon, e-mail sau chiar personal. Această persoană ar putea aduce vești grozave, care să îți întoarcă brusc viața într-o nouă direcție. Aceasta ar putea implica un nou studiu intelectual sau, eventual, un nou cerc de prieteni. În orice caz, cu siguranță îți va face plăcere să recuperezi legătura și să auzi ce are de spus prietenul tău.

Pești

Azi ai putea încerca să înveți un nou program. S-ar putea să ți se pară puțin confuz la început, dar, pe măsură ce vei continua să înveți, vei vedea că îți va fi mai ușor. Ar trebui să îl stăpânești mai repede decât ai crezut. Acest lucru poate părea minor, dar îți va îmbunătăți productivitatea de acum încolo, lăsându-ți timp să explorezi alte posibilități sau să te ocupi de chestiuni importante.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
ȘOCANT! Cum arată un hamburger de la McDonald’s după ce a fost ținut timp de...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
CUTREMUR în România, chiar în ziua DE FLORII. Ce magnitudine a avut seismul
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Amendă uriașă după o ceartă pe social media