Horoscop 22 februarie 2024. SCORPIONII vor fi promovați la locul de muncă

Horoscop 22 februarie 2024. SCORPIONII vor fi promovați la locul de muncă
Publicat: 21/02/2024, 15:00

Astăzi nu se fac investiții. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 22 februarie 2024.

Berbec

Dacă ești implicat în studierea unui anumit subiect, astăzi ai putea dori să te îngropi în cărți și să înveți cât mai multe. Acest lucru este bun, deoarece concentrarea ta este deosebit de bună. Mergi la bibliotecă sau într-o cameră privată unde nu vei fi distras și dă-i drumul la cărți. Găsește câteva lucrări noi pe această temă, dacă poți. S-ar putea să descoperi informații surprinzătoare.

Taur

Nu este ziua în care să faci investiții. S-ar putea să citești în ziar sau online despre niște acțiuni noi și interesante, dar fii foarte atent. Dacă ești interesat, consultă un profesionist înainte de a investi bani. Chiar și după ce ai vorbit cu un expert, tot este o idee bună să aștepți o zi sau două înainte de a face investiția. Orice pont fierbinte pe care îl primești astăzi ar putea fi mai degrabă îndoielnic. Ai răbdare.

Gemeni

Partenerul de viață pare să fie morocănos astăzi? La un moment dat, prietenul tău poate fi entuziast și optimist cu privire la viitor, iar în momentul următor copleșit de melancolie. Nu lăsa acest lucru să te afecteze și, cu siguranță, nu te supăra prea tare pe partenerul tău. Ascultă mai degrabă decât să vorbești și ai răbdare. Mâine starea de spirit a prietenului tău ar trebui să revină la normal.

Rac

Ai două slujbe? Astăzi, una dintre ele ar putea solicita mult de la tine, probabil în detrimentul celeilalte. Ai tendința de a fi foarte conștiincios și responsabil, așa că acest lucru te-ar putea deranja, dar nu te lăsa afectat. S-ar putea să vină o zi în care situația să se inverseze. Toată lumea din jurul tău știe că ești un atu pentru întreprindere, chiar dacă există momente ca acesta în care trebuie să ceri o pauză.

Leu

S-ar putea ca impulsul tău natural de a inova să pară că a dispărut astăzi. S-ar putea să nu ai chef să faci nimic în afara sarcinilor de rutină pe care le poți face în mod automat. Suferi de bioritmuri scăzute, așa că să nu cazi în capcana de a crede că te transformi într-un leneș. Relaxează-te astăzi, iar mâine vei fi ca de obicei energic și inventiv. În seara asta, urmărește câteva videoclipuri și uită de ziua ta.

Fecioară

Nevoia de a sta în casă și de a-ți rearanja mobila s-ar putea să te lovească astăzi. S-ar putea să vrei să cureți rafturile din bucătărie, să adaugi câteva bibelouri noi sau să îți rearanjezi cărțile în clasificări specifice. Acest lucru ar putea fi o muncă grea, dar va fi, de asemenea, foarte distractiv. Cheamă și alți membri ai gospodăriei să te ajute și transformați-o într-o petrecere.

Balanță

Aștepți o comunicare importantă, poate legată de afaceri? Dacă va veni astăzi, probabil că va veni cu întârziere. Dacă simți că trebuie să stai și să o așteptați, găsești altceva de făcut între timp sau vei înnebuni. Dacă nu sosește până la sfârșitul zilei, resemnează-te să aștepți. Nu intra în panică. Va veni destul de curând.

Scorpion

Un cec pe care te așteptai să îl primești prin poștă va întârzia. Nu este nimic de care să îți faci griji. Sunt șanse ca acesta să fi rămas blocat la poștă și va ajunge în curând. Nu îți pierde timpul îngrijorându-te inutil. Dacă simți că este necesar, fă-ți planuri de rezervă pentru a te descurca. Banii tăi vor veni. Rezistă.

Săgetător

S-ar putea să nu fii vesel ca de obicei astăzi. S-ar putea ca tristețea să te fi cuprins. Este posibil să te îndoiești de tot ceea ce se întâmplă în viața ta. Oricât de promițătoare ar părea o carieră, o poveste de dragoste sau o chestiune legată de bani, te gândești la ce este mai rău. Tratează-te astăzi. Fă-ți un masaj, relaxează-te într-o cadă cu hidromasaj și masează și înmoaie-ți acele spirite îndoielnice. Asta te va ajuta să treci peste zi. Mâine vei reveni la normal.

Capricorn

Amintirile fericite ale unui bunic iubit pot ieși la suprafață astăzi și s-ar putea să te întrebi de ce. Este posibil ca ceva sau cineva cu care te-ai întâlnit în ultimele zile să-ți fi amintit de această persoană. Este plăcut și nu este un accident. Ce trăsătură de personalitate a ta îți aduce aminte de bunicul tău? Este posibil ca o problemă psiho-emoțională asociată cu această trăsătură să trebuiască să fie rezolvată acum.

Vărsător

Este posibil ca astăzi să aibă loc o întâlnire la care nu vrei să participi. Ar putea fi lungă și plictisitoare, dar ar trebui totuși să faci efortul de a asculta. Colegii vor dori să discute problemele cu tine după aceea și s-ar putea să înveți ceva în ciuda plictiselii. Gândește-te la asta astfel – este doar o oră sau cam așa ceva. Concentrează-te pe ceea ce se spune și nu pe ceas.

Pești

Un proiect ar putea fi finalizat cu succes astăzi. S-ar putea să aibă loc deja discuții despre următorul, dar nu sunteți înclinat să te gândești la asta, cel puțin nu imediat. Vei dori să te bucuri de realizările tale și să te relaxezi pentru o vreme. Nimeni nu te poate învinovăți pentru asta, așa că nu-ți face griji dacă nu mergi la sesiuni de brainstorming. Așteaptă până când progresează dincolo de discuții.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Decizie pentru toți ANGAJAȚII din România. S-a stabilit că intră în vigoare de la 1...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Decizia luată de autoritățile japoneze, exasperate de turiștii care vin la Muntele Fuji