Horoscop 29 februarie 2024. ZODIA care se teme de necunoscut

Horoscop 29 februarie 2024. ZODIA care se teme de necunoscut
Sursa foto: Imagine generată cu PlaygroundAI
Publicat: 28/02/2024, 15:00

Bucuria de a avea familia alături este cea mai de preț. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 29 februarie 2024.

Berbec

Pune-ți pantofii de călătorie. Teama de necunoscut te-a determinat să amâni anumite călătorii. Ai susținut că ești prea ocupat, dar nimeni nu a crezut cu adevărat acest lucru, nici măcar tu. Dacă astăzi se prezintă o oportunitate de a călători, nu o refuza. Este o prostie să eviți viața.

Taur

Ceva te constrânge în prezent să fii mai mult decât de obicei. S-ar putea găsi acest lucru oarecum deranjant. Ai impresia că rădăcinile identității tale, cum ar fi mediul familial și poziția socială, se dizolvă încetul cu încetul. Consolează-te cu faptul că familia ta este pur și simplu în schimbare și în expansiune. Ea se va stabiliza din nou pe un alt plan, mai înalt.

Gemeni

Poate că cercul tău de prieteni a suferit deja o schimbare majoră. Cert este că nu mai ai atâtea prejudecăți în legătură cu persoanele pe care le întâlnești și nu mai cauți ca prieten doar un anumit tip de persoană. Accepți pe oricine îți apare în cale. Poate că nu îți dai seama, dar atitudinea ta este complet diferită acum față de cum era odată. Bravo ție!

Rac

Obișnuiai să te uiți cu invidie la alți oameni și să te gândești: „Aș vrea să am o abilitate ca aceea”. Acum înțelegi că persoana care ți-a stârnit invidia este doar cineva care a avut încrederea în sine pentru a merge la muncă și a dezvoltat o aptitudine. Este o chestiune de muncă asiduă, de încredere în sine și de curaj în fața riscului. Poți să o faci și tu!

Leu

Te gândești să te lansezi în afaceri pe cont propriu? Faptul că vei lucra pe cont propriu nu înseamnă automat că vei avea mai multă libertate. Desigur, vei fi propriul tău șef, dar vei purta și toată responsabilitatea pentru succesul sau eșecul întreprinderii tale. Dacă renunți, totul se va prăbuși. Bazează-ți decizia pe realitate și nu pe fantezie.

Fecioară

În următoarele câteva zile, este posibil să ai acces la dimensiuni ale percepției pe care nu le bănuiai. Poate că vei deveni conștient de anumite fenomene energetice, de experiențe de vârf sau de alte stări de conștiință extrem de sensibile. Nu vă speriați. În schimb, investighează ce au de oferit aceste lumi. Ceea ce vei afla te va ajuta să faci față sensibilității tale.

Balanță

Adesea, temperamentele înflăcărate ca al tău sunt atrase să lupte pentru cauze mărețe, în ciuda judecății mai bune a unor oameni mai cu picioarele pe pământ. Ca urmare, ai un mare potențial de lider care ar putea ieși la iveală astăzi. Curajul, entuziasmul și vigoarea ta vor fi contagioase atunci când te vei urca pe tribuna ta.

Scorpion

Optimismul tău este posibil să primească un mic impuls astăzi. O întâlnire emoțională memorabilă poate fi sursa unui plus de zel. Sau este posibil să obți o mare satisfacție din faptul că faci parte dintr-un grup. Treburile sâcâitoare ale vieții cotidiene vor fi uitate cel puțin pentru astăzi. Perspectivele sunt pozitive!

Săgetător

Poate că ar trebui să te lași ghidat de visele tale. De exemplu, ți-ai putea imagina că nevoia de a face orice alegere a dispărut sau ai putea să-ți acorzi o vacanță de la treburile zilnice. Ar fi cu siguranță o ușurare. Cine știe? S-ar putea să evocați o realitate din ceea ce ați visat.

Capricorn

Acesta este genul de zi de care te bucuri. Climatul este pozitiv, iar energia curge. E ca și cum ai avea o baghetă magică. Îi dai un semn și – gata – sarcinile și treburile zilei sunt gata! Până în această seară, abia dacă v-ați atins nivelul de energie. Familia ta va fi foarte fericită să petreacă timp de calitate cu tine.

Vărsător

Sursa fericirii tale ar putea fi acea persoană nouă din viața ta. Ești îndrăgostit? Poți ceda în fața magiei. Lasă-l pe partenerul tău să scoată la iveală părțile pozitive ale personalității tale, dar păstrează-ți totuși luciditatea!

Pești

S-ar putea să fi avut parte de unele dezamăgiri emoționale în ultima vreme, dar ziua de azi îți va reda credința în iubire. Tot ce trebuie să faci este să acționezi. Luciditatea și realismul tău uimitor te împiedică să speri la imposibil. Preferi să te apuci de treabă pentru a-ți atinge scopurile decât să zăbovești cu iluzii. Într-adevăr, ai mai multe șanse să obții rezultate de la tine însuți decât de la alți oameni.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Ștafeta torței olimpice de la Paris 2024 va include 30 de situri din patrimoniul UNESCO