Horoscop 5 ianuarie 2024. Fii tu însuți și zâmbește, orice ar fi! Cele mai autentice zodii

Horoscop 5 ianuarie 2024. Fii tu însuți și zâmbește, orice ar fi! Cele mai autentice zodii
Publicat: 04/01/2024, 15:00
Actualizat: 04/01/2024, 17:20

Fii tu însuți și zâmbește. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 5 ianuarie 2024.

Berbec

Lucrurile se mișcă în direcția ta. Pe măsură ce ziua avansează, vei constata că energia se intensifică. Pot apărea conflicte în apropierea apusului, dar nu-ți face prea multe griji. Privește-le ca pe un apel pentru a-ți porni motorul. Vizitează un magazin de antichități și stai de vorbă cu cei din jur. Întâlnirile simple, dar pline de semnificație, se pot dovedi bogat răsplătite.

Taur

Ar trebui să te bucuri de energia intensă de astăzi. Noroiul începe în sfârșit să se limpezească. Expuneți adevărul în fiecare problemă și pregătește-te pentru gremlinii care ar putea fi descătușați. Conectează-te cu natura astăzi și petrece ceva timp cu animalele, dacă poți. Respiră adânc aerul proaspăt de afară și bucură-te de o plimbare lungă într-un loc special cu un prieten apropiat.

Gemeni

Astăzi se marchează începutul unui nou ciclu pentru tine. Adună și consolidează-ți ideile recente și concentrează-le spre exterior. Este momentul potrivit pentru a acționa. Bea multă apă pentru a-ți menține sănătatea.

Rac

Fă un duș rece pentru a te pune pe picioare astăzi. Este în regulă dacă lenevești puțin dimineața, dar până seara ar trebui să lucrezi la capacitate maximă. Vei fi chemat în acțiune, fie că vrei sau nu. Observă cât de active sunt visele tale în această seară și în următoarele două nopți. Mesajele încearcă să treacă, așa că ascultați.

Leu

Ziua de astăzi ar putea începe lent pentru tine, dar până la sfârșitul zilei energia se va mișca rapid și furios. Gândurile îți vor zbârnâi în jurul capului precum albinele în jurul unui stup. O dimineață introspectivă și contemplativă ți-a umplut creierul cu un nou val de gânduri, pe care vei fi nerăbdător să le împărtășești cu tot ce are urechi în această seară.

Fecioară

Bucură-te de această dimineață calmă pentru că lucrurile vor deveni mai nebunești și mai energice pe măsură ce ziua avansează. Emoțiile vor fi la cote înalte, iar oamenii vor fi mai plini de opinii decât de obicei. Ar putea apărea un conflict din care nu vrei decât să ieși. Dă-ți seama că se va ajunge la un acord mai pașnic dacă intervii și îți aduci aportul.

Balanță

Vei experimenta o cantitate intensă de energie. Starea de visare va fi mai activă decât de obicei și vei descoperi că oamenii sunt atrași de tine ca moliile de lumină. Asigură-te că îți păstrezi emoțiile înflăcărate în echilibru și că nu depășești nicio limită cu ceilalți. Oamenii au limite și este important să le onorezi atât pe ale lor, cât și pe ale tale.

Scorpion

Este timpul să te ridici și să te miști. Ai idei extraordinare și o viziune pentru viitor. Ai toate informațiile de care ai nevoie. Acum tot ce trebuie să faci este să acționezi. Apropie-te de placă și lovește una peste gard. Ieșirea din cutia ta și mai mult în lumea largă îți va face un mare bine. Obține o perspectivă mai mare asupra lucrurilor și bucură-te de timpul petrecut într-un mediu nou.

Săgetător

În prima parte a zilei s-ar putea să te găsești leneș și indecis, dar mai târziu ar trebui să fii entuziasmat și gata de acțiune. Ziua de astăzi marchează începutul unei noi perioade în care ar trebui să îți pui ideile în mișcare. Acțiunea este cheia. Gândește înainte de a vorbi și fii prudent atunci când vorbești despre alte persoane. Asigură-te că discuțiile tale despre ceilalți nu se transformă în bârfe.

Capricorn

Energiile de astăzi vor deveni din ce în ce mai intense pe măsură ce ziua avansează. Dimineața, s-ar putea să te afli într-o stare de visare și de relaxare, dar până la căderea nopții vei fi dornic să treci la acțiune. Ia ceea ce ai învățat din starea ta sensibilă și meditativă și împărtășește-le celorlalți. Folosește-ți calmul interior pentru a aduce stabilitate în situațiile stresante. Asigură-te că lucrurile nu scapă de sub control în această seară.

Vărsător

În ultimele săptămâni ai avut senzația că tragi de timp. Este posibil ca deciziile să fi fost greu de luat, iar oamenii să fi părut ezitanți. Există o schimbare majoră de energie în această seară care va readuce lucrurile în acțiune. Încă o dată vei fi în centrul atenției. Fii tu însuți și zâmbește. Distracția este un bun pe care îl aveți din abundență. Împărtășiți acest dar incredibil cu ceilalți.

Pești

Dimineața s-ar putea să te găsească stând ca un băț în noroi. S-ar putea ca oamenii să se ia de tine pentru că nu contribui, dar spune-le să aibă răbdare. Vei fi nerăbdător până la căderea nopții. Catalizatorul ar putea veni dintr-o sursă exterioară. Fii în căutarea unei provocări. Cineva ar putea să îți zdruncine un pic prea mult cușca, așa că ai răbdare și nu o lua personal.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au...
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Protest în Ungaria. Mii de oameni s-au adunat la un miting organizat de rivalul lui...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Marcel Pavel a fost la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat marelui artist
Casa te atacă cu bile de vopsea și gaze lacrimogene
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cum a schimbat Charles Darwin înțelegerea evoluției pe Pământ