Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2021

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2021
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 01/10/2021, 18:15

Horoscopul lunii octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În luna octombrie 2021 nu mai puțin de patru planete își revin în mers direct. Este vorba de Mercur, Jupiter, Saturn și Pluto, iar acest aspect ne va susține să ne mobilizăm mai mult și să deblocăm anumite proiecte în care suntem implicați.

Zodia Balanță este puternic activată de planete (Soare, Marte, Mercur), prin urmare interesul nostru de a ne îmbunătăți relațiile cu ceilalți este mare, însă trebuie să ținem cont că Mercur este retrograd aici până pe 18 octombrie, deci vor exista probleme de comunicare și decizii greșite.

Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Săgetător pe data de 7 octombrie și va deschide o perioadă de aproximativ o lună în care viața sentimentală se animă și avem șanse de progres. Pe data de 23 octombrie, Soarele va intra în Scorpion, activând energia acestui semn, iar pe data de 6 octombrie avem Lună Nouă în Balanță, urmată pe data de 20 octombrie de Lună Plină în Berbec, evenimente astrologice cu impact asupra relațiilor noastre.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2021, zodia Berbec

Dragoste

Până pe data de 18 octombrie, cât Mercur va retrograda în sectorul relațiilor tale, este foarte probabil să apară tensiuni în cuplu care să conducă la reevaluări ale relației. Nu lua decizii importante acum. Luna Nouă poate aduce noi începuturi în cuplu, iar celor singuri ocazia unei reîntoarceri a unui fost partener. Poate fi un moment de împăcare pentru mulți nativi.

Carieră și Bani

Nici profesional nu sunt susținute negocierile și noile contracte în perioada lui Mercur retrograd, ci mai degrabă reevaluarea unor colaborări. Poți vedea cu care dintre parteneriatele tale profesionale merită să mergi mai departe și la care să renunți. În plus, noi propuneri pot veni de la foști colaboratori sau unii nativi pot relua o fostă colaborare. Totodată, se pot debloca proiecte importante pentru unii Berbeci.

Sănătate

În preajma zilei de 16 octombrie s-ar putea să te simți mai obosit, mai extenuat și nu ar strica să-ți iei câteva zile de concediu sau, cel puțin, să te odihnești mai mult. La modul general, este o lună bună în planul sănătății.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2021, zodia Taur

Dragoste

Prima parte a lunii este destul de nemulțumitoare în plan sentimental și ar fi de preferat să nu forțezi nota, să nu dai naștere tensiunilor și să nu exagerezi cu impunerile sau reproșurile. Dacă ești singur, nu te aștepta să se lege noi relații acum, însă luna viitoare situația se va schimba radical, așa că ai răbdare.

Carieră și Bani

Luna octombrie este foarte solicitantă pentru tine din punct de vedere profesional, maia les că și Mercur retrogradează în acest sector. Ar fi ideal să-ți reorganizezi activitatea, să-ți reevaluezi modul de lucru și programul astfel încât să ai mai mult randament. Nu lua decizii importante până pe 18 octombrie și fii pregătit pentru o nouă etapă profesională cât de curând. Financiar, poți rediscuta niște condiții salariale.

Sănătate

Mercur retrogradează în sectorul sănătății tale, prin urmare te îndeamnă la o reevaluare a stării generale, dar și o revizuire a rutinei zilnice, a stilului de viață. Poate este momentul să renunți la unele activități care te suprasolicită și să faci mai mult sport.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2021, zodia Gemeni

Dragoste

Sectorul iubirii este foarte activat de planete și luna aceasta, și în plus tot aici retrogradează și Mercur, guvernatorul tău. Te poți aștepta la cumpene, neîncrederi sentimentale și tensiuni în cuplu și de aceea ar fi indicat să-ți reevaluezi viața sentimentală și să vezi ce trebuie încheiat și ce trebuie redresat. Luna Nouă poate veni cu oferta unei noi relații sau reluarea unei povești de iubire din trecut.

Carieră și Bani

În prima parte a lunii lucrurile se mișcă greu atât în plan profesional, cât și financiar, însă ulterior se va îmbunătăți contextul și dacă-ți cauți un loc de muncă chiar te poți angaja. Este un moment bun să vezi cu ce proiecte mergi mai departe și la care renunți, în funcție de cât de mult te satisfac și te bucură.

Sănătate

Deși nu se întrevăd probleme de sănătate, ai grijă la tendința de a face excese, de a te distra peste măsură pentru că repercusiunile se pot vedea începând de luna viitoare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2021, zodia Rac

Dragoste

Se mai îmbunătățește relația cu partenerul de viață, însă nu va fi vorba de remedieri spectaculoase. S-ar putea ca unele planuri de mutat împreună sau de căsătorie să se dea peste cap în cazul unor nativi. Relațiile cu familia se mai calmează abia după data de 18 octombrie. Tot atunci, se pot rezolva și situații care țin de locuință sau bunuri de patrimoniu.

Carieră și Bani

Tendința de a te dedica 100% familiei sau situațiilor ce vizează viața personală pot aduce un dezechilibru în zona profesională care să te neliniștească. Nu sunt mari schimbări deocamdată, însă s-ar putea ca Luna Plină să încheie o etapă ce ține de anumite responsabilități. Dacă-ți cauți un loc de muncă, te poți angaja spre finele lunii.

Sănătate

Starea emoțională este amprentată de retrogradarea lui Mercur, deci te poți aștepta să te liniștești abia după 18 octombrie. Dacă simți nevoia, poți apela la consiliere psihologică, mai ales dacă simți că ai unele traume din copilărie peste care nu ai trecut și acum te amprentează sub diverse forme.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2021, zodia Leu

Dragoste

Se anunță o perioadă foarte bună, constructivă în plan sentimental. Venus va intra în sectorul iubirii, iar Jupiter și Saturn își încheie retrogradarea prins ectorul relațiilor. Iată, deci un context astrologic promițător atât pentru consolidarea relației cu partenerul de viață, cât și pentru a te îndrăgosti și a începe noi relații de durată, dacă ești singur.

Carieră și Bani

Mercur retrograd nu te susține în negocieri și nici în semnarea de noi contracte, așa că de preferat ar fi să lași aceste activități pentru finele lunii, când poți obține rezultate mult mai bune și de viitor. Totodată, atenție la zona financiară pentru că riscul de a comite erori de raționament este mare.

Sănătate

Cât Mercur va retrograda s-ar putea să fii mai irascibil, mai agitat mental și să te odihnești mai prost. În schimb, poți profita pentru a începe să faci mai mult sport, să ieși în natură și să te plimbi. Sunt metode care te vor detensiona acum.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2021, zodia Fecioară

Dragoste

Nu trebuie să ai mari așteptări de la viața sentimentală în această lună. În cuplu pot să apară tensiuni, iar dacă ești la început de relație trebuie să depui mai mult efort pentru ca lucrurile să funcționeze. Totuși, apar îmbunătățiri către final de octombrie.

Carieră și Bani

Mercur retrogradează în sectorul tău financiar și poate aduce unele blocaje în primirea unor sume de bani, dar și greșeli de raționament, așa că de preferat ar fi să nu iei decizii importante. Totuși, ai susținere dacă vrei să renegociezi condițiile salariale. Sfârșitul de lună este favorabil celor care-și caută un nou loc de muncă.

Sănătate

Jupiter și Saturn își revin în mers direct în sectorul sănătății tale, prin urmare poți începe și tu să te simți mai bine și să-ți recapeți optimismul și pofta de viață, iar dacă ai avut probleme, te vei recupera mai ușor. Mai multă grijă la afecțiuni ale oaselor și ficatului.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2021, zodia Balanță

Dragoste

Mercur retrogradează în zodia ta și te poate face mai conflictual cu cei din jur. Nu este exclus ca în cuplu să vrei să-ți domini partenerul sau, din contră, să-l ignori complet, preocupându-te doar de tine. Luna Plină poate aduce o schimbare în viața de cuplu și relațiile care scârțâie se pot încheia. Pe de altă parte, relațiile începute acum s-ar putea să fie destul de încâlcite și pline de provocări.

Carieră și Bani

Luna Nouă poate aduce o nouă etapă în viața ta profesională, însă dat fiind că Mercur este retrograd, ar fi ideal să analizezi oferta pe toate părțile. S-ar putea să fii prea autoritar cu cei cu care colaborezi și asta să-ți aducă doar neajunsuri în parteenriatele pe care le ai, deci ai grijă la modul în care comunici. Nu semna contracte pe Mercur retrograd, decât dacă este vorba de o reconsiderare a unui contract mai vechi.

Sănătate

Tot Mercur retrograd te poate agita peste măsură și te poate obosi psihic, așa că ar trebui să apelezi la tehnici de relaxare mentală în această perioadă. Cu Marte în zodia ta, poți profita și poți face mai multă mișcare. Profită și de energia adusă de momentul de Lună Nouă pentru a te reorganiza și reinventa.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2021, zodia Scorpion

Dragoste

Mercur retrograd poate aduce multe probleme din trecut la suprafață, poate dezgropa secrete și poate intensifica obsesii și frici, așa că te poți aștepta ca viața sentimentală să fie destul de tumultoasă, mai ales că Venus părăsește zodia ta. În unlee cazuri, un fost partener poate reveni, iar în alte cazuri, o relație toxică se poate încheia.

Carieră și Bani

Venus va intra în sectorul tău financiar și șansele de creștere a veniturilor vor fi foarte mari luna aceasta. Banii pot veni din colaborări și parteneriate, dar nu deveni lacom. Din punct de vedere profesional, poți avea senzația că lucrurile stagnează, însă este de preferat să-ți reevaluezi activitatea și să nu te avânți în noi decizii.

Sănătate

Prima parte a lunii vien cu insomnii, cu stări de agitație interoară și cel mai probabil vei simți nevoia să te retragi în singurătate. Izolarea îți poate face bine, maia les dacă vei face și o introspecție și te vei elibera de temeri și angoase. Posibil ca unele afecțiuni cronice să-și facă simțită prezența acum.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2021, zodia Săgetător

Dragoste

Venus va intra în zodia ta, prin urmare farmecul personal va crește și poți cuceri mai ușor persoana care-ți place. Ai toate șansele să transformi un banal flirt într-o poveste romantică și nu este exclus să fii atras de persoane din anturaj. În cuplu sunt șanse mari de a-ți îmbunătăți relația și a ajunge la un consens către finele lunii.

Carieră și Bani

După jumătatea lunii vor începe să se deblocheze niște situații în plan financiar și asta te va bucura. În plus, la locul de muncă vei avea mai mult spor, vei munci cu mai multă pasiune și dacă-ți cauți un job, ai toate șansele să găsești ceva care să-ți fie pe plac. Nativii care au proiecte profesionale le pot conduce la succes.

Sănătate

Până ce Soarele va intra în Scorpion nu se întrevăd probleme de sănătate, însă ulterior s-ar putea să devii mai introspect și să revină simptome ale unor afecțiuni mai vechi, netratate sau tratate necorespunzător.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2021, zodia Capricorn

Dragoste

Luna acaesta nu prea ai chef să începi noi relații, ci mai degrabă te gândești la cineva din trecut sau chiar poate să revină în viața ta un fost partener. Pe de altă parte, în relațiile de lungă durată se pot face reevaluări sau reorganizări legate de planurile de căsătorie.

Carieră și Bani

Din punct de vedere profesional este o lună bună și ai toate șansele să începi ceva nou, să intri pe o nouă direcție în carieră, însă nu lua deciziile importante pe retrogradarea lui Mercur. Financiar, Jupiter și Saturn revin în mers direct în acest sector și vei simți o deblocare a situației. Poți începe să câștigi bani mai mulți.

Sănătate

Revenirea în mers direct a lui Saturn, guvernatorul tău, din 11 octombrie, va aduce cu sine și o detensionare a stării de spirit. Poți profita și de tranzitul lui Venus pentru a îmbunătăți un tratament sau pentru a te preocupa de o problemă de sănătate mai veche.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2021, zodia Vărsător

Dragoste

Cât Mercur este retrograd, viziunile tale și ale partenerului par să se bată cap în cap și cu greu veți ajunge la un numitor comun. S-ar putea ca nativii care au o relație la distanță sau cu o persoană străină, de altă cultură, să aibă probleme de comunicare în perioada de retrogradare a lui Mercur. Venus în Săgetător te susține să-ți animi viața socială și să ieși mai mult cu prietenii.

Carieră și Bani

Luna aceasta ai tendința de a te crede atotștiutor și astfel poți pierde nu doar sfaturi importante, dar și idei bune care pot veni de la alții. Dacă ți-ai setat un ideal profesional, muncește mai mult pentru a-l atinge, înscrie-te la noi cursuri și seminarii de dezvoltare. Posibil ca situațiile care vizează străinătatea să fie încetinite acum.

Sănătate

Atât Jupiter, cât și Saturn își revin în mers direct în zodia ta și asta îți va îmbunătăți nu doar starea de spirit, dar și starea generală de sănătate. Vei începe să vezi viața și în tente de roz, cu mai mult optimism și încredere în viitor, iar adcă te-ai confruntat cu anumite afecțiuni, acestea se vor ameliora.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2021, zodia Pești

Dragoste

Este o lună bună pentru a reaprinde pasiunea și a te reconecta la viața intimă și erotică. În cuplu se lămuresc multe neîncrederi și suspiciuni, iar dacă ești singur ai grijă să nu intri într-o poveste sentimentală interzisă sau cu o persoană indisponibilă emoțional. Vor și și nativi care vor încheia relații toxice în următoarea perioadă.

Carieră și Bani

Cu Venus în tranzit prin sectorul carierei tale ai toate șansele să-ți îmbunătățești imaginea și să te faci remarcat de superiori. Te afirmi cu mai multă încredere și te poți înscrie pe direcția de viitor pe care-ți dorești, poți să-ți atinge niște obicetive avute. Financiar, este de preferat să nu ia iei decizii importante și să nu faci investiții cât Mercur retrogradează,

Sănătate

Dacă te-ai confruntat cu afecțiuni cronice sau situații care au necesitat spitalizarea, iată că luna aceasta starea ta de sănătate se va îmbunătăți considerabil, dat fiind că atât Jupiter, guvernatorul tău, cât și Saturn își vor reveni în mers direct prin sectorul sănătății tale. Îți vei recăpăta mare parte din pofta de viață și entuziasm.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Copil de șase ani din Gorj, vândut în Germania pentru 8.000 de lei. Ce se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”