Gândul
  • Publicat:
HOROSCOP

HOROSCOP rune pentru săptămâna 17 – 23 februarie 2020. Berbecii au încredere în instinctele lor, Gemenii trec printr-o perioadă tulbure

HOROSCOP rune pentru săptămâna 17 – 23 februarie 2020. Berbecii au încredere în instinctele lor, Gemenii trec printr-o perioadă tulbure

HOROSCOP. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 17- 23 FEBRUARIE 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.
HOROSCOP Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburiloe nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

HOROSCOP BERBEC Runa germanica etalata : RAIDHO (cu fata in sus)

HOROSCOP Raidho cu fata in sus indica faptul ca e posibil sa ai o calatorie in viitorul apropiat. S-ar putea sa nu fie o calatorie fizica cat posibil una spirituala. Decizii importante sunt, deasemenea, la orizont. Acum nu este timpul sa ponderezi ci mai degraba sa actionezi. Ia-ti deciziile acum. Tu ai intelepciunea si cunostintele necesare sa judeci care sunt deciziile bune si alegerile potrivite pentru tine. Ai incredere in instinctele tale. Calatoria ce urmeaza poate avea provocari dar trateaza-le ca pe oportunitati de a invata si a le depasi. Asta iti asigura ca dificultati de acum nu vor mai aparea in viitor. Bucura-te de calatoria ta prin viata. Cararile urmate sunt alese de tine, deci asigura-te ca alegi chiar acele carari pe care chiar vrei sa calatoresti.

HOROSCOP TAUR Runa germanica etalata : ANSUZ (cu fata in jos)

Ansuz cu fata in jos arata ca este posibil sa ai in fata o calatorie care nu da roadele dorite si ca ai putea fi la dispozitia cuiva si a intereselor sale. Liniile de comunicare par blocate, deci asigura-te ca informatiile importante sunt primite si trimise corect, pentru ca documente pot disparea. Fii atent si asculta intrebarile ce ti se pun. Raspunde la ce esti intrebat in loc sa raspunzi doar la cele la care stii raspunsul. Cuvantul, ata scris cat si vorbit, este important acum. Cuvantul trebuie ales si folosit cu grija. Incearca sa nu strigi, sa nu tipi, chiar daca exista o infierbantare a momentului. Ia-ti timp sa reflectezi si fa pauza inainte de a raspunde, ca sa te asiguri ca nu spui ceva ce vei regreta mai tarziu.

HOROSCOP GEMENI Runa germanica etalata : HAGALAZ (cu fata in sus)

Runa Hagalaz cu fata in sus indica ca poate exista o perturbare in continuare. Ea poate fi legat de planurile curente sau poate fi o perturbare care sa iti schimbe intregul curs al vietii. Nu uita ca fiecare obstacol pus in calea ta iti da o oportunitate sa inveti si sa cresti din experienta sa. Progresul poate fi lent si poate fi ca ai de asteptat inainte ca lucrurile sa revina in control inainte de a merge mai departe. Fa tot ce poti mai bine din orice timp aditional ca sa te asiguri ca ai toate informatiile necesare ce sa te ajute sa te focusezi asupra obiectivelor tale. Fii pregatit, neasteptatul poate fi imediat dupa colt. Insa in orice neasteptat, ai deja in tine resursele sa te descurci si sa obtii maxim de beneficiu si nu esti singur ci inconjurat de fortele unui Univers prietenos.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

×
Inchide