Horoscop sâmbătă 22 februarie / Schimbări importante cu o zi înainte de Luna Nouă / Nu ignora această energie!

Redactor:
Gândul
Horoscop sâmbătă 22 februarie / Schimbări importante cu o zi înainte de Luna Nouă / Nu ignora această energie!
Berbecii se bucură de multă energie pozitivă, în weekend-ul 25-26 aprilie

Horoscop sâmbătă 22 februarie 2020. Soarele este într-un sextil cu Uranus cel rebel, chiar cu o zi înainte de Luna Nouă, făcând acest weekend unul sociabil, eliberator și bun pentru iubire.

Horoscop sâmbătă 22 februarie Luna este în Vărsător azi și ne da o stare de libertate. Ar trebui să te simți liber că pasărea cerului, să te conectezi cu oamenii ce îți plac și să explorezi orice ți se pare minunat.

Horoscop sâmbătă 22 februarie  Electrizantul Uranus în combinație cu Soarele aduce această energie ce te face să iți dai seama că ești foarte bine acolo unde ești, nu ai unde să fii în altă parte unde să iți fie mai bine. Dedică ziua ieșirii cu prietenii, cu anturajul tău social, potrivit specialiștilor de la SfatulParintilor.ro.

Horoscop sâmbătă 22 februarie Duminică avem Lună Nouă în emoționalul Pesti ce navighează aproape de Mercur retrograd tot în Pesti. Va fi timpul să revizitam ceva ce așteaptă demult să își deschidă aripile ce poate fi legat de unele emoții mai vechi ce trebuie și ele rezolvate.

Dar nu azi. Azi bucură-te de aceasta atmosfera și conectează-te la inocența din tine și la pofta de viață. Horoscopul pentru fiecare zodie aici

Inchide