Horoscop săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021. Scorpionii fac declarații de dragoste

Horoscop săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021. Scorpionii fac declarații de dragoste
Horoscop săptămâna 23 – 29 august 2021. Peștii își îmbunătățesc viața sentimentală
Publicat: 29/03/2021, 17:00
Actualizat: 29/03/2021, 17:01

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021 ne aduce mai multă energie și determinare, însă confuzia va trona în continuare.

Săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021 se remarcă prin nu mai puțin de șase aspecte de sextil, aspecte benefice, pe care le fac planetele, semn că ne mai înviorăm puțin, ne mai revenim din amorțeală. Mercur, planeta comunicării, și Neptun se întâlnesc într-o remarcabilă conjuncție care are rolul de a deschide porțile spre Univers.

Putem primi mesaje, putem avea revelații și vise profetice. Imaginația, inspirația și intuiția vor crește, dar și confuzia, visarea și iluzia, de aceea este important să avem grijă la deciziile pe care le luăm. Tot Mercur va face un aspect de susținere cu Pluto, aspect care ne ajută să ne susținem ideile și visele. Este ultima săptămână cu Mercur în Pești, duminică acesta pășind în Berbec, poziție din care ne susține istețimea și agerimea minții.

Pe de altă parte, Venus, planeta iubirii, dar și Soarele, energia, vor fi susținute prin aspecte benefice de Saturn, planeta responsabilității, dar și de Nodurile Lunare, context astrologic care ne va aduce multă răbdare și multă perseverență în consolidarea relațiilor, atât sentimentale, cât și profesionale, dar și cumpăt în acțiuni, însă și foarte multă determinare și curaj de a spune lucrurilor pe nume.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 29 martie – 4 aprilie 2021

Dragoste

Ești în centrul acțiunii săptămâna aceasta și te preocupi mai mult de tine, de dorințele tale și de plăcerile tale. Încă nu ești sigur pe ce direcție să conduci relația în care te afli, însă nici nu ar trebui să te grăbești în decizii.

Carieră și Bani

Este o perioadă bună să-ți structurezi ideile profesionale, să-ți structurezi planurile și proiectele pe care le ai și să vezi cu ce și cum începi. Nu ești încă în cea mai bună formă psihică pentru a lua decizii importante, însă îți vei exprima punctul de vedere fără să stai prea mult pe gânduri și vei fi destul de direct în comunicare.

Sănătate

Contextul astrologic al săptămânii te poate ajuta să te conectezi la spiritualitate și să ai unele conștietizări importante privind starea ta de sănătate, psihică, fizică și emoțională. Poți avea vise revelatorii, poți face meditație, iar introspecția te poate ajuta să înțelegi anumite situații din trecut. Este o săptămână în care ar trebui să te odihnești mai mult și să te relaxezi.

Horoscop săptămânal Taur: 29 martie – 4 aprilie 2021

Dragoste

Săptămâna aceasta poți fi mai întors către trecut, mai atent la ceea ce a fost decât la ceea ce va fi. Este încă multă confuzie în viața ta sentimentală, de aceea ar fi bine să nu te grăbești în a lua decizii. Evită să intri în relații ascunse sau cu parteneri care promovează o relație secretă.

Carieră și Bani

S-ar putea să-ți faci niște planuri mult prea idealiste cu privire la o asociere, la proiectele tale de viitor. Profesional, cei din anturaj pot face multe promisiuni, însă nu-ți garantează nimeni că acestea vor fi respectate și de aceea ar fi mai bine să nu te bazezi pe ceilalți prea mult.

Sănătate

Este nevoie să devii mai responsabil cu privire la starea ta de sănătate, la stilul de viață, la rutina zilnică. Ascultă mesajele pe care ți le transmite organismul și mergi la medic pentru analize, dacă simți că este necesar. Totodată, s-ar putea să fii mai agitat, mai neliniștit și să ai parte de unele insomnii.

Horoscop săptămânal Gemeni: 29 martie – 4 aprilie 2021

Dragoste

În cuplu ai șanse să faci schimbări benefice care aduc consolidarea relației. Este o perioadă bună pentru a ajunge la aceleași convingeri cu partenerul și a face planuri de viitor. Cei singuri pot dezvolta o atracție pentru o persoană din cercul de prieteni sau cunoscută prin intermediul anturajului, poate chiar în mediul online.

Carieră și Bani

Dai dovadă de multă îndrăzneală în a-ți cere drepturile, însă ține cont că este foarte mare confuzia acum în legătură cu cariera ta. Nu te grăbi să intri pe o direcție profesională nouă, decât dacă îți consulți și intuiția. Posibil să fii foarte visător cu privire la acest sector acum și de aceea ar fi mai bine să analizezi situația din toate unghiurile.

Sănătate

Starea de sănătate este bună și ai putere să depășești orice temere, dar mai ales forță în a nu capta stresul profesional.

Horoscop săptămânal Rac: 29 martie – 4 aprilie 2021

Dragoste

Ai toate șansele săptămâna aceasta să obții ceea ce-ți dorești de la partener. Poate fi momentul unor discuții serioase care să vă ajute să vă înțelegeți reciproc și să trasați noi direcții de viitor. Cei care au relații la distanță se pot apropia și reconecta cu partenerul.

Carieră și Bani

Este o perioadă destul de promițătoare în plan profesional și ai face bine să nu refuzi oportunitățile care vin spre tine, chiar dacă te temi. Poți aștepta săptămâna aceasta, dacă nu te simți pregătit ăn negocieri și luarea deciziilor radicale, pentru că de săptămâna viitoare va fi aici și Mercur și poți fi mai îndrăzneț în comunicare și mai agil în raționament.

Sănătate

Alege în acaestă perioadă să te reconectezi la spiritualitate pentru că vei avea parte de trăiri intense, de conștientizări și revelații care te vor ajuta să obții liniștea sufletească de care ai nevoie. Posibil ca starea de agitație interioară, de nervozitate să mai persiste și săptămâna aceasta, mai ales că nu știi ce să faci într-un context legat de carieră.

Horoscop săptămânal Leu: 29 martie – 4 aprilie 2021

Dragoste

Săptămâna aceasta este cel mai bun moment pentru a borda teme de dialog delicate în cuplu. Poți folosi contextul astrologic de caum pentru a discuta despre viața intimă, despre infidelitate, gelozii și despre modul în care vă gestionați finanțele în cuplu. Este o perioadă bună să-ți consolidezi relațiaprin schimbarea unor atitudini.

Carieră și Bani

Este o perioadă favorabilă să te ocupi de situații ce țin de bani și bunuri materiale pe care le deții cu alții. Poți plăti credite, taxe, impozite și poți rezolva tot ce ține de acte, moșteniri, litigii. Nu te avânta în mari investiții, ci mai degrabă cere sfatul persoanelor cu experiență.

Sănătate

Te bucuri de forță interioară, de putere în a depăși orice obstacol și ai capacitatea de a trece ușor peste orice dezamăgire și pierdere.

Horoscop săptămânal Fecioară: 29 martie – 4 aprilie 2021

Dragoste

Este cea mai bună perioadă să discuți despre probleme în cuplu, să lămurești neînțelegeri și să spui ceea ce-ți dorești de la partener pe mai departe. Nu sunt aspecte conflictuale, dar va trebui să fii deschis și sincer în dialog pentru a obține rezultate.

Carieră și Bani

Profesional și financiar poți avea parte de zile bune. Poți obține suport financiar de la cineva, iar dialogurile profesionale se pot dovedi constructive, în sensul că poți clarifica situații ce țin de un contract sau de o colaborare.

Sănătate

Poți da dovadă de multă maturitate și responsabilitate în abordarea unei situații legate de sănătate cu care te confrunți, astfel încât o vei depăși cu bine. Ține cont că ceea ce pierzi acum este spre binele tău.

Horoscop săptămânal Balanță: 29 martie – 4 aprilie 2021

Dragoste

Dcaă vrei să începi o nouă relație, va trebui să-ți schimbi abordarea și atitudinea, poate chiar și unele convingeri, și să dai dovadă de seriozitate și maturitate. În cuplu poți analiza ce anume îți place și ce nu la partener și astfel să lupți pentru a vindeca și consolida relația.

Carieră și Bani

Te poți preocupa mai mult de găsirea unor soluții care să-ți îmbunătățească situația de la locul de muncă. Poate modul în care-ți desfășori sarcinile, poate reușești să-ți schimbi programul astfel încât să fie în favoarea ta. Colegii pot fi de ajutor în anumite situații, așa că nu ezita să le ceri sfatul.

Sănătate

Este o săptămână în care contextul astrologic te susține să-ți faci unele analize sau, dacă nu este cazul de asta, atunci poți avea unele conștientizări importante care te vor stimula să-ți schimbi rutina zilnică și stilul de viață.

Horoscop săptămânal Scorpion: 29 martie – 4 aprilie 2021

Dragoste

Contextul astrologic al săptămânii îți cere să discuți cu persoana iubită și să-ți exprimi mai mult sentimentele și emoțiile. Nu te sfii să faci declarații de dragoste, atâta timp cât acestea sunt sincere. Este o perioadă bună pentru clarificări și pentru a ajunge la noi concluzii. Nu va lipsi romantismul, visarea, însă nu conduce totul către iluzii. Dacă ești confuz cu privire la o relație, apelează mai mult la intuiție.

Carieră și Bani

Muncești mult săptămâna aceasta, dar muncești cu spor și rezultatele nu vor întârzia să apară. Ești perseverent și ai răbdare în ceea ce faci, iar cei care lucrează în domenii creative se vor bucura de adevărate momente de inspirație care vor veni la pachet cu succes.

Sănătate

Ai planete în sectorul sănătății care fac aspecte benefice și te ajută să-ți îmbunătățești stilul de viață și rutina zilnică. Poți ameliora o problemă de sănătate, poate chiar poți decide să renunți la ceva care-ți face rău, de exemplu la un viciu.

Horoscop săptămânal Săgetător: 29 martie – 4 aprilie 2021

Dragoste

Dacă vrei să începi o nouă relație, ține cont că este nevoie de mai multă seriozitate în abordare, de mai multă responsabilitate și de schimbarea atitudinii. Flirtezi, te distrezi, ești pus pe joacă, dar depinde ceea ce vrei mai departe. În cuplu, contextul astrologic al săptămânii poate veni cu lămuriri și găsirea unor soluții, dar și cu mai multă pasiune și romantism.

Carieră și Bani

Săptămâna acaesta evită speculațiile financiare, jocurile de noroc și orice alte activități de acest gen. Este posibil să fii oricum mai cheltuitor decât de obicei, mai ales pe distracții, dar fă diferența între o plăcere, poftă satisfăcută și un exces sau un moft.

Sănătate

Este o perioadă în care energia și pofta de viață sunt la cote înalte, iar entuziasmul aventurii te stimulează și-ți ține psihicul puternic.

Horoscop săptămânal Capricorn: 29 martie – 4 aprilie 2021

Dragoste

Te bucuri de mai multă energie în viața sentimentală, ești mai pus pe flirt și mai pasional. Inclusiv în cuplu poți ajunge la concluzii importante în urma dialogurilor și poți stabili noi reguli. Relațiile de familie se pot îmbunătăți, mai ales dacă ajungeți la concluzii comune.

Carieră și Bani

Te preocupi mai mult de casă, de gospodărie și mai puțin de zona profesională. Nu este exclus chiar să faci niște cheltuieli pentru a-ți asigura un mai mare confort în locuință. Ai fler în comunicare, ai idei inspirate și găsești soluții bune. Negocierile sunt și ele bine aspectate, dar fii sigur că te faci înțeles întocmai de ceilalți.

Sănătate

Se observă o reală îmbunătățire a stării de sănătate și este foarte probabil să primești rezultatul unor analize, să primești un răspuns sau să afli despre un tratament ajutător.

Horoscop săptămânal Vărsător: 29 martie – 4 aprilie 2021

Dragoste

În plan sentimental ești mai interesat de relații serioase decât de aventuri, însă asta nu te va împiedica să-ți cadă cu tronc cineva. Poți fi atras de persoane noi, dar vei începe cel mai probabil să le cucerești după ce Mercur va intra în zodia Berbec, deci de săptămâna viitoare. Deocamdată, testeți, analizezi și te apropii. În cuplu sunt șanse mari de clarificări și discuții serioase, constructive.

Carieră și Bani

Este o perioadă foarte bună pentru învățare, comunicare, pentru a da un exemen, un interviu, mai ales că modul în care comunici și-ți susții punctul de vedere va fi pe placul celorlalți. Financiar, poți avea oportunități de creștere a veniturilor, însă pregătește-te că și cheltuielile vor fi mai mari.

Sănătate

Săptămâna acaesta te bucuri de multă forță interioară, de putere psihică, astfel că nimic nu te poate doborâ și faci față cu bine oricăror situații întâlnite.

Horoscop săptămânal Pești: 29 martie – 4 aprilie 2021

Dragoste

Se întrevăd discuții cu partenerul de viață, discuții care au rol să clarifice aspecte. Tu ești acum în centrul atenției și îți pasă în primul rând de tine. Ești romantic, pasional, visător, dar și confuz, deci nu lua încă decizii ce privesc viața de cuplu.

Carieră și Bani

Este o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar. Poți avea parte de câștiguri, îți poți crește veniturile, ba chiar poți obține o mărire de salariu. În schimb, ai grijă la ce promisiuni faci, pentru că există riscul să nu le duci la capăt.

Sănătate

Conjuncția Mercur-Neptun din zodia ta poate fi o poartă către Univers, către primirea unor mesaje, așa că nu crede că o coincidență este doar o coincidență. Poți avea parte de revelații și conștientizări puternice acum și te pot ajuta să te pui pe o nouă direcție în viața ta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Reghecampf dă de pământ cu Anamaria Prodan. Declarații incendiare făcute de fostul soț
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia...
Declarații cutremurătoare făcute de mama lui Sebastian Olariu, tânărul ucis în accidentul de la 2...
Florin Piersic, în stare GRAVĂ când a ajuns la spital! Declarațiile șocante ale medicilor
Medicii iau în calcul să îi amputeze piciorul lui Florin Piersic, din cauza infecţiei cu...
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Hailey Bieber este însărcinată cu primul copil! Anunțul emoționat făcut de Justin Bieber | Foto
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Medicii de la Spitalul „Foişor” despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Starea generală...
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
Apare un NOU buletin de identitate. Decizie doar pentru cei cu telefon mobil
Veste proastă pentru mulți români. Nu mai pot merge în vacanță aici
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
”Am chemat salvarea. Șocul a fost groaznic” Dinu Maxer a trecut prin momente de panică...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Țările care ar putea recunoaște statul palestinian în următoarele săptămâni