Horoscop săptămâna 6 – 12 septembrie 2021. Taurii încep un nou capitol sentimental

Horoscop săptămâna 6 - 12 septembrie 2021. Taurii încep un nou capitol sentimental
Publicat: 06/09/2021, 14:36

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 6 – 12 septembrie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 6 – 12 septembrie 2021 este ideală pentru a face ordine în viața noastră din toate punctele de vedere.

Săptămâna 6 – 12 septembrie 2021 debutează cu un aspect de susținere pe care-l face planeta iubirii, Venus, din zodia Balanță, cu Jupiter retrograd din Vărsător. Acest aspect ne aduce șansă, noroc, mai ales în dragoste, dar și mai mult entuziasm și bucurie.

Pe data de 7 septembrie se formează o Lună Nouă în Fecioară, aspect care ne susține să ne setăm noi intenții, să demarăm noi acțiuni și să facem curățenie în viața noastră, atât la propriu, cât și la figurat. Pe data de 10 sepetmbrei, Venus va intra în zodia Scorpion, tranzit care ne va aduce mai multă enigmă, profunzime în viața sentimentală, dar va stimula și geloziile și ne va face mai dramatici.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 6 – 12 septembrie 2021

Dragoste

Se întrevede o săptămână foarte bună în plan sentimental. Vezi lucrurile mult mai pozitiv, îți faci planuri de viitor alături de partenerul de viață și dacă ești singur poți cunoaște o persoană prin intermediul anturajului care să te atragă.

Carieră și Bani

Este o perioadă foarte bună pentru a face altfel lucrurile în viața profesională, pentru a schimba modul în care-ți desfășori sarcinile, pentru a-ți schimba programul de lucru, pentru a-ți eficientiza munca. Poți da startul unei noi etape profesionale, aspect care poate însemna chiar și un nou job pentru unii nativi.

Sănătate

Și stilul de viață trebuie schimbat, mai ales dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate sau cu oboseală. Adu îmbunătățiri rutinei zilnice și preocupă-te mai mult de sănătatea ta. Nu lăsa stresul să te mai afecteze.

Horoscop săptămânal Taur: 6 – 12 septembrie 2021

Dragoste

Sentimental ai toate șansele să începi o nouă poveste de iubire și s-ar putea ca aceasta să devină destul de serioasă. Dacă ești parte a unui cuplu, te poți reapropia de partener, te poți reîndrăgosti și este momentul să petreceți mai mult timp împreună, desfășurând activități practice, practicând.

Carieră și Bani

Din punct de vedere profesional ai toate șansele de afirmare și te poți face mult mai ușor remarcat de persoane importante care vin cu propuneri de nerefuzat. Poți face pași importanți în carieră, poți face progrese și meritele tale pot fi recunoscute.

Sănătate

Reușești săptămâna aceasta să ai și timp liber și să te ocupi și de activitățile cotidiene. Poți da curs unei pasiuni, te poți dedica mai mult unui hobby, iar dacă te-ai confruntat cu o problemă de sănătate, acum ai toate șansele să o vindeci.

Horoscop săptămânal Gemeni: 6 – 12 septembrie 2021

Dragoste

Poți întâlni pe cineva care să te atragă, poți flirta cu entuziasm și poți începe o nouă poveste de iubire. În cuplu te simți mai optimist și poți face planuri de viitor alături de partener. Poate stabiliți să deveniți părinți sau discutați despre viitorul copiilor, dacă aveți.

Carieră și Bani

Este o perioadă bună să dezvolți o pasiune, un hobby care mai apoi să te ajute în ascensiunea profesională sau chiar în dezvoltarea personală. Este o perioadă bună pentru învățare, pentru a lua o diplomă sau a te înscrie la un curs pe care l-ai tot amânat.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă s-ar putea să te simți mai agitat emoțional, să simți că este ceva în interiorul tău care trebuie lămurit sau depășit. Posibil să fie vorba și de tensiuni cu familia sau legate de casă care te agită.

Horoscop săptămânal Rac: 6 – 12 septembrie 2021

Dragoste

Profită de contextul acestei săptămâni pentru a te împăca cu cei dragi, pentru a petrece timp cu familia pentru că șansele de a-ți îmbunătăți relația cu părinții sunt foarte mari. În cuplu poți lămuri situații și poți lua decizii practice, bune pentru viitorul vostru.

Carieră și Bani

Este o perioadă foarte bună pentru discuții, pentru negocieri, pentru a rezolva contexte ce țin de acte. Profită, vorbește, exprimă-te pentru că poți avea parte de reglementări importante. De asemenea, cei care studiază, care dau examene, interviuri au parte de susținere astrologică. Posibil ca unii nativi să obțină un credit imobiliar acum.

Sănătate

Starea emoțională poate fluctua, însă aceste oscilații te pot ajuta să înțelegi mai bine anumite trăiri pe care le ai, poate chiar să vezi care sunt rărăcinile unor apăsări sufletești, unor frici și dependențe pe care le ai.

Horoscop săptămânal Leu: 6 – 12 septembrie 2021

Dragoste

Se întrevede o perioadă foarte bună pentru viața de cuplu pentru că poți discuta deschis cu partenerul, poți clarifica multe neînțelegeri și să puteți face planuri de viitor importante. Este un moment bun pentru împăcări, pentru exprimarea clară a sentimentelor, dar și pentru cereri în căsătorie. Și cei singuri sunt mai dornici de a ieși și a cunoaște pe cineva.

Carieră și Bani

Dacă ai de negociat un contract săptămâna aceasta, fă-o cu încredere pentru că ai toate șansele să obții ceea ce-ți dorești. Din punct de vedere financiar se anunță noi începuturi, poate o mărire de salariu sau un bonus, oricum ceva ce te ajută să-ți echilibrezi veniturile.

Sănătate

Dcaă te-ai confruntat cu neplăceri legate de sănătate, acum ai ocazia să le investighezi și să le rezolvi. Încearcă să aloci timp liber și pentru micile tale bucurii.

Horoscop săptămânal Fecioară: 6 – 12 septembrie 2021

Dragoste

Cum Luna Nouă se petrece în zodia ta, ai ocazia să faci ajustări legate de viața personală, să stabilești o nouă direcție de viitor, să-ți faci planuri, dar mai ales ordine în viață. Aruncă ce este vechi și detașează-te de oameni care sunt toxici pentru tine.

Carieră și Bani

Profită din plin de contextul astrologic al săptămânii pentru a discuta despre salariu, despre o remunerație. În cazul unor nativi pot veni bani, în cazul altora cadouri sau șanse de a-și crește veniturile.

Sănătate

Tot Luna Nouă din zodia ta te susține să-ți îmbunătățești stilul de viață, dar mai ales să conștientizezi cât este de important să scapi de stres, să ai un program mai lejer și să ai grijă de sănătatea ta. Poți chiar descoperi un remediu eficient acum.

Horoscop săptămânal Balanță: 6 – 12 septembrie 2021

Dragoste

Săptămâna aceasta te bucuri de un farmec aparte, ai mai multă încredere în tine și debordezi de energie. Poți simți nevoia de a te desprinde de ceva toxic din trecut, de a lăsa în spate ceva sau pe cineva cu care nu mai rezonezi. Nu refuza o invitație în oraș, iar în cuplu fii mai expresiv cu ceea ce simți.

Carieră și Bani

Orice simți că te ține pe loc, că te trage în jos, săptămâna aceasta lasă-l în spate. Chiar dacă este o idee, o frică, acum este momentul să privești înainte și nicidecum în spate. Un hobby poate fi acum explorat mai mult și dezvoltat într-o direcție constructivă.

Sănătate

Nu este exclus să te simți mai lipsi de vlagă, mai obosit săptămâna caeasta și de aceea ar trebui să te odihnești mai mult. Terapiile naturiste, meditația, yoga, masajul te pot ajuta acum foarte mult să te recalibrezi.

Horoscop săptămânal Scorpion: 6 – 12 septembrie 2021

Dragoste

Săptămâna aceasta abordează iubirea din alt unghi, unul mai pasional, dar și mai romantic. Ia-ți câteva zile libere pentru a le petrece cu partenerul departe de ochii lumii, în intimitate pentru că este un moment bun să te reconectezi la acesta. Evită să cazi pradă unor relații ascunse sau cu persoane indisponibile emoțional.

Carieră și Bani

Perioada aceasta te stimulează mult dacă lucrezi pe cont propriu sau dacă ești implicat în proiecte de grup, sociale sau online. Poți avea succes în aceste direcții și pot veni în viața ta persoane importante care să te ajute să-ți transformi un vis în realitate. Setează-ți noi intenții și fă-ți planuri practice de viitor.

Sănătate

Un sentiment de apăsare emoțională, o frustrare interioară, poate un sentiment de vină, acum are șansa să fie dizolvat. Detașează-te de tot ce simți că te sperie, de tot ce-ți tulbură somnul. Ai susținere astrologică dacă vrei să faci meditație, yoga, masaj sau să apelezi la alte terapii naturiste.

Horoscop săptămânal Săgetător: 6 – 12 septembrie 2021

Dragoste

Este o perioadă bună să cunoști oameni noi, să socializezi mai mult și chiar să intri în noi anturaje, să-ți faci noi prieteni. În cuplu simți nevoia de pasiune și intimitate, de reconecatre la partener.

Carieră și Bani

Te bucuri de noi începuturi profesionale, ai șansa să faci pași importați în carieră, să te apropii de niște obiective avute. Ieși în față cu încredere și afirmă-te, pune-te în valoare prin abilitățile pe care le ai. Însă, ai grijă la tensiunile cu superiorii care pot schimba o direcție de viitor.

Sănătate

Încearcă să afci mici schimbări în stilul de viață abordat până acum, să faci în așa fel încât să ai mai mult timp liber pentru bucuriile tale, pentru pasiunile tale.

Horoscop săptămânal Capricorn: 6 – 12 septembrie 2021

Dragoste

Sentimental poți avea parte de surprize plăcute din partea partenerului, poate chiar un bilet de călătorie. Dacă ești singur nu este exclus să fii atras de o persoană de altă naționalitate, de altă cultură sau care îți este mentor.

Carieră și Bani

Fă tot posibilul zilele acestea să ieși în față, să te faci remarcat, să obții atenția superiorilor. Poți fi observat de o persoană importantă și poți avea parte de beneficii profesionale, poate chiar beneficii de imagine sau șansa de a-ți atinge un scop. Financiar pot veni propuneri de oferte noi care să-ți crească veniturile, dar atenție la cheltuielile exagerate.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună și poți da dovadă chiar de un entuziasm mai mare, de o liniște interioară care îți schimbă starea de spirit și te face mai vioi.

Horoscop săptămânal Vărsător: 6 – 12 septembrie 2021

Dragoste

Fă-i o surpriză partenerului și cumpără un bilet de vacanță sau fă ceva, un gest care să-i arate acestuia că îți dorești să-l ai aproape. Este un moment bun pentru a face planuri de viitor împreună plecând de la aceleași premise.

Carieră și Bani

Este o perioadă favorabilă să începi ceva nou, ceva ce ai tot amânat până acum. Poate începi un curs nou, poate faci o investiție importantă. Când Venus va intra în Scorpion vei avea șansa să lupâi pentru îmbunătățirea zonei profesionale și să faci pași spre un țel avut.

Sănătate

Începutul de săptămână poate veni cu o doză mai mare de entuziasm și te poți bucura de tot ce este în jurul tău la alt nivel. Chiar dacă ai avut frământări, frici și stări emoționale mai apăsătoare, acum te poți detașa mai ușor de ele.

Horoscop săptămânal Pești: 6 – 12 septembrie 2021

Dragoste

Luna Nouă poate aduce noi începuturi în relația ta de cuplu și este momentul să faci pași spre ceea ce-ți dorești de la o viață în doi, să urcați o treaptă nouă împreună. Pune-te și pe tine pe primul loc. Dacă ești singur, poți prinde mai mult curaj pentru a cuceri persoana care-ți place.

Carieră și Bani

Este foarte probabil să faci negocieri și să-ți vină noi contracte de colaborare, să intri în noi parteneriate profesionale avantajoase. Ai mai multă grijă, în schimb, dacă faci investiții. Nu intra în afaceri dubioase sau cu grad mare de risc.

Sănătate

Ține cont că în perioada aceasta poți pierde energie foarte ușor, așa că ai grijă la cum îți planifici activitățile pentru a nu ajunge să te epuizezi. Profită de contextul astrologic pentru a te debarasa de tot ce este toxic în viața ta, de la obiceiuri, vicii și până la persoane. Nu ar strica să-ți faci curățenie în gânduri și chiar și în casă, să arunci lucrurile nefolositoare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trei turiști s-au pozat goi pe una dintre cele mai importante atracții din Namibia