Horoscop săptămâna 7 – 13 iunie 2021. Noi povești de iubire pentru Vărsători

Horoscop săptămâna 7 - 13 iunie 2021. Noi povești de iubire pentru Vărsători
Foto: Unsplash.com
Publicat: 06/06/2021, 22:34
Actualizat: 06/06/2021, 22:34

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 7 – 13 iunie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 7 – 13 iunie 2021 ne aduce mai multă energie și dorință de distracție.

Săptămâna 7 – 13 iunie 2021 se remarcă prin fenomenul de Lună Nouă însoțită de Eclipsă inelară de Soare în zodia Gemeni, eveniment astrologic care marchează noi obiective, noi aspirații și, implicit, noi începuturi în viața noastră. Poate fi vorba de evenimente neașteptate, discuții surprinzătoare și vești, informații care ne iau pe nepregătite, dar sunt menite să ne pună pe direcția de mers înainte.

Totodată, Marte, planeta acțiunii, intră în zodia Leu, ipostază din care ne face mai activi, mai energici și mai determinați în atingerea unor scopuri. Tot Marte ne stimulează bucuria, pofta de viață și de distracție.
În plan sentimental și financiar, sextilul dintre Venus, planeta iubirii, din Rac și Uranus, planeta neprevăzutului, din Taur vine cu surprize plăcute și schimbări benefice, menite să ne asigure siguranța și stabilitatea la aceste capitole.
Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 7 – 13 iunie 2021

Dragoste

Marte, guvernatorul tău, va activa sectorul iubirii și îți va aduce mai multă poftă de flirt, dorință de a cuceri pe cineva, iar nativii singuri pot începe noi povești de dragoste. În cuplu, activitățile distractive cu partenerul și cu copiii sunt cele care renasc pasiunea și aduc bucurie, așa cvă profită să alungi monotonia.

Carieră și Bani

Săptămâna aceasta poți renegocia, rediscuta niște contracte și poți restabili noi termeni și condiții în cazul colaborărilor tale. Posibil să ai parte de surprize financiare, ajutor nesperat care să vină chiar de la cei dragi, mai ales în cazul nativilor care-și renovează o casă.

Sănătate

Cât timp Marte a tranzitat Racul cu siguranță te-ai simțit mai fără chef, mai apatic și molcom, însă de îndată ce va intra în Leu te vei bucura de o mai mare doză de energie, poftă de distracție și mai ales vei avea chef să te dedici activităților care-ți fac plăcere, hobby-urilor tale.

Horoscop săptămânal Taur: 7 – 13 iunie 2021

Dragoste

Marte, guvernatorul relațiilor tale, va intra în Leu și va activa chiar sectorul familiei, prin urmare nu este exclus să devii mai autoritar cu cei dragi și astfel să dai naștere unor conflicte cu părinții. Încearcă să fii mai îngăduitor și mai atent la dorințele acestora.

Carieră și Bani

Este o săptămâna impactantă în sectorul financiar, dat fiind că aici se petrece Eclipsa de Soare. S-ar putea ca, din diferite motive decide de Destin, să trebuiască să-ți schimbi modul în care-ți câștigi banii. Sunt și nativi care prind curaj și-și pun în aplicare niște idei de creștere a veniturilor sau se folosesc mai mult și în alt mod de talentele lor personale. La locul de muncă poți simți nevoia să intri mai des în competiție cu colegii pentru a te stimula să-ți atingi niște țeluri.

Sănătate

Marte este și guvernatorul sănătății tale, iar faptul că iese din Rac și intră în Leu este de bun augur pentru tine, dat fiind că în ultima perioadă te-ai simțit mai fără energie, mai apatic. De acum vei recăpăta energia psihică de care ai nevoie pentru a face lucrurile să funcționeze în viața ta.

Horoscop săptămânal Gemeni: 7 – 13 iunie 2021

Dragoste

Luna Nouă și Eclipsa de Soare se ptrec în zodia ta și fără îndoială că vei resimți din plin momentul sub forma unor rvelații, conștientizări puternice care sunt menite să te pună pe sensul vieții. Poți încheia relații care nu mai funcționează.

Carieră și Bani

Săptămâna aceasta va trebui să fii puțin mai atent la cheltuieli și la modul de administrare a bugetului pentru că ai tendința de a face risipă. Totodată, poți avea idei noi legate de proiectele tale și reevaluările făcute până acum pot aduce niște concluzii de viitor. Ține cont că Marte în Leu te poate face mult prea direct în exprimare și poți spune mai mult decât trebuie. Poți rupe colaborări care nu te mai reprezintă.

Sănătate

Este posibil să te simți mai obosit în preajma Eclipsei de Soare, să te simți mai agitat și chiar să fii mai irascibil cu cei din jur, de aceea asigură-te că te odihnești corespunzător.

Horoscop săptămânal Rac: 7 – 13 iunie 2021

Dragoste

Nu este deloc exclus ca trecutul să revină în viața ta și să te macine, mai ales dacă sunt chestiuni neîncheiate. Posibil să-ți revină amintiri pe care le credeai uitate, posibil ca și foști parteneri să te caute și în cuplu să reiei unele discuții pe teme pe care le credeai încheiate. Prietenii te pot ajuta în această perioadă, așa că statde vorbă cu ei.

Carieră și Bani

Marte se mută în Leu și îți activează sectorul financiar, aspect care te poate susține să-ți crești veniturile. Ai energie și determinare să faci bani, dar și să-ți exploatezi mai mult talentele și abilitățile personale.

Sănătate

Luna este guvernatoarea ta și momentul de Eclipsă poți să-l resimți sub forma unei stări de agitație, nervozitate, iar insomniile pot apărea. Încearcă să te odihnești mai mult pentru a nu simți oboseala ca fiind acaparantă și dedică-te meditației și altor tehnici care te relaxează mental.

Horoscop săptămânal Leu: 7 – 13 iunie 2021

Dragoste

Dacă ești singur, săptămâna aceasta te poate pune în fața unei atracții ciudate, neobișnuite pe care o poți dezvolta față de cineva din anturaj. Poți cunoaște noi persoane și poți intra în noi cercuri de prieteni. Sunt și nativi care decid să se îndepărteze de persoanele cu care nu mai rezonează.

Carieră și Bani

Luna Nouă și Eclipsa de Soare îți aduc noi planuri de viitor, noi idei pentru a-ți pune în practică planurile, dar și noi proiecte de grup. Dacă deja eștyi implicat într-un proiect de grup, vei reuși să vezi noi direcții de viitor pentru acesta și vei scăpa de anumite frici legate de afirmarea ta, de cariera ta.

Sănătate

Marte intră în zodia ta și-ți aduce multă energie, poftă de viață, determinare să faci ceea ce ți-ai planificat sau ai visat. Dacă până acum te-ai simțit mai obosit, iată că vei prinde aripi și îți vei recăpăta forța.

Horoscop săptămânal Fecioară: 7 – 13 iunie 2021

Dragoste

Prietenii îți sunt alături săptămâna aceasta și poți discuta mai mult cu aceștia, le poți cere un sfat, un sprijin. Este momentul să fii mai atent la cum te impui în fața altora și să ai grijă la anumite tipare relaționale pe care le ai și care te pot trage în spate. Încearcă să nu devii conflcitual cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta, fie că sunt părinți, partener sau reprezentanți ai unor instituții ale statului.

Carieră și Bani

Luna Nouă și Eclipsa de Soare se peterec chiar în sectorul carierei tale și marchează momentul unor noi începuturi. Este o perioadă de afirmare, de recunoaștere a unor merite și mulți nativi își ating acum niște obiective sau descoperă noi strategii prin care să se apropie de cele mai înalte aspirații ale lor.

Sănătate

Tranzitul lui Marte în Leu pentru tine nu este deloc un avantaj dat fiind cvă poate scoate la iveală unele traume din trecut, poate accentua frici, angoase și stări de neliniște și nesiguranță. Este posibil să fii mai agitat, mai stresat și să ai parte de conflicte interioare.

Horoscop săptămânal Balanță: 7 – 13 iunie 2021

Dragoste

Marte, guvernatorul relațiilor tale, va intra în zodia Leu, în sectorul prietenilor și vei putea lega mai ușor noi legături, vei fi mai deschis către socializare. Sunt și nativi care pot fi atrași de persoane din anturaj.

Carieră și Bani

Te poți aștepta la surprize plăcute în plan profesional, legate de cariera ta, de imaginea ta. Te poți afirma mai ușor, pot să ți se recunoască meritele și să faci pașii doriți către atingerea unor obiective. Poți duce un proiect de grup către succes. În perioada aceasta poți fi mai atras de noi domenii de studiu, vei dori să înveți ceva nou.

Sănătate

Cu Marte în Leu vei ieși mai mult din casă, vei fi mai dornic să cunoști oameni și locuri noi și asta îți va readuce buna dispoziție. În continuare încearcă să te odihnești mai mult pentru că unele afcețiuni cronice pot fi resimțite mai intens în această perioadă.

Horoscop săptămânal Scorpion: 7 – 13 iunie 2021

Dragoste

Devii mai autoritar, mai posesiv și mai dornic să iasă totul ca tine și această atitudine s-ar putea să nu fie pe placul celorlalți. Cu toate astea, sextilul dintre Venus, planeta care îți guvernează relațiile, și Uranus, aflat în sectorul relațiilor, îți aduce ocazia de a a face ceva nou, inedit alături de partener și astfel de a reîmprospăta relația. Este o perioadă bună pentru planuri de viitor comune. Posibil ca în cuplu să apară discuții legate de bani și administrarea bugetului comun.

Carieră și Bani

Marte, guvernatorul tău, intră în sectorul carierei tale și te stimulează să te apropii cu mai mult curaj de niște obiective, să faci pași în afirmarea profesională. Meritele îți sunt recunoascute, însă va trebui să ai grijă la tendința de a fi prea conflictual cu superiorii și prea impunător cu angajații. Este posibil să ai psrijin sau idei bune despre cum să-ți achiți o datorie, cum să micșorezi o dobândă, o rată la credit să devină mai ușor de plătit.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci din contră, odată cu intrarea lui Marte, planeta care îți guvernează și sănătatea, în Leu vei simți că ai mai multă energie, că ești mai dornic de distracție și aventură.

Horoscop săptămânal Săgetător: 7 – 13 iunie 2021

Dragoste

În sectorul relațiilor tale se formează Luna Nouă și Eclipsa de Soare, prin urmare pot apărea unele evenimente neprevăzute, discuții care să te ia prin surprindere, posibil chiar să reiei teme din trecut cu perechea de viață pe care le credeai rezolvate. În cazul unor nativi se pot întoarce persoane din trecut, foști parteneri.

Carieră și Bani

Este o perioadă bună să renegociezi un contract, să restabilești termenii și condițiile unei colaborări. La locul de muncă poți face unele schimbări care să te ajute să ai mai mult spor în desfășurarea activităților.

Sănătate

Schimbările vor fi binevenite și dacă le vei face în rutina zilnică astfel încât să ai mai mult timp pentru relaxare și, implicit, să aduci în îmbunătățiri stilului de viață și sănătății.

Horoscop săptămânal Capricorn: 7 – 13 iunie 2021

Dragoste

În plan sentimental te bucuri de aspecte astrologice favorabile. Poți începe o nouă relație, te poți îndrăgosti în mod neașteptat sau de o persoană diferită de tiparul tău. Cei care sunt părinți au ocazia să se apropie de copii mai mult și să petreacă timp cu aceștia. Și în cuplu sunt susținute activitățile cu partenerul.

Carieră și Bani

Luna Nouă și Eclipsa de Soare se petrec în sectorul muncii tale ți-ți aduc schimbări, cel mai probabil neprevăzute, însă va trebui să te adaptezi din mers și să nu opui rezistență. Poți reuși să te mobilizezi mai bine astfel. Nativii care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum.

Sănătate

Luna Nouă și Eclipsa de Soare au impact și asupra sectorului sănătății și de preferat ar fi să fii mai responsabil la acest capitol, să nu exagerezi și să te odihnerști mai mult, mai ales că stresul profesional poate fi mai mare.

Horoscop săptămânal Vărsător: 7 – 13 iunie 2021

Dragoste

Marte intră în sectorul relațiilor tale, iar Luna Nouă și Eclipsa de Soare se petrec în sectorul iubirii, prin urmare pentru tine se conturează o perioadă care-ți poate aduce schimbări în viața sentimentală. Nativii singuri se pot îndrăgosdti de cineva și pot face pași spre o nouă poveste de iubire, iar în cuplu pot fi mai dornici să se distreze alături de partener, să facă mai multe activități în doi care să-i unească.

Carieră și Bani

Din punct de vedere profesional va trebui să ai grijă cu colaboratorii, cu partenerii de afaceri pentru că poți fi mai autoritar dacă nu-ți convine ceva. Totuși, este o săptămână bună pentru că ai mai mult spor la muncă și relațiile colegiale se pot îmbunătăți.

Sănătate

Venus se află în casa sănătății tale și te ajută dacă vrei să ții o dietă, dacă vrei să schimbi modul de trai, stilul de viață. Micile schimbări de rutină te pot ajuta acum să te simți mai bine și mai stăpân pe starea ta de sănătate.

Horoscop săptămânal Pești: 7 – 13 iunie 2021

Dragoste

Luna Nouă și Eclipsa de Soare pot veni cu tensiuni în familie și este momentul să te preocupi mai mult de cei dragi, să-ți suni părinții mai des, să stai de vorbă mai mult cu aceștia pentru că poți primi reproșuri acum care să-ți afecteze starea emoțională.

Carieră și Bani

Marte intră în zodia Leu și-ți activează sectorul muncii. Vei avea determinare mai multă să-ți atingi niște scopuri, energie mare în desfășurarea sarcinilor, însă ține cont că vei avea mai mult de muncă față de obicei.

Sănătate

Marte în Leu, dat fiind că te energizează peste măsură, te atenționează că te poți suprasolicita foarte ușor și poți fi mai obosit. Dacă îi vei folosi constructiv energia, atunci vei reuși să-ți faci un program care să-ți permită mai multe activități deodată. Poți face sport acum pentru că ai toată susținerea contextului astrologic.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce s-a întâmplat cu relația dintre Nikki Exotika, femeia trans din America, și Igor din...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Când cresc salariile în România! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum s-a transformat prietenia dintre I.G. Duca și Constantin Stere într-o relație dușmănoasă?