Horoscop săptămâna 9 – 15 mai 2022. Gemenii sunt confuzi și introspecți

Horoscop săptămâna 9 - 15 mai 2022. Gemenii sunt confuzi și introspecți
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 06/05/2022, 11:15

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 9 – 15 mai 2022, pentru toate zodiile. Săptămâna 9 – 15 mai 2022 ne aduce mult entuziasm și curaj în acțiunile noastre.

Săptămâna 9 – 15 mai 2022 se remarcă prin intrarea în retrogradare a lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Gemeni, zodie pe care o guvernează. Astfel, începând cu data de 10 mai și până pe 3 iunie nu se recomandă negocierile, semnarea actelor sau achiziția unor produse electronice, electrocasnice sau care au legătură cu comunicarea.

Tot săptămâna aceasta avem parte de intrarea lui Jupiter, planeta oportunităților, în zodia Berbec. Acest tranzit va dura aproximativ cinci luni într-o primă etapă va aduce foarte mult entuziasm, curaj în acțiuni și o mare dorință de a ne obține independența.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 9 – 15 mai 2022

S-ar putea să fii mai confuz săptămâna aceasta, de aceea nu este momentul să iei decizii importante, ci mai degrabă să-ți revizuiești unele tipare de raționament. Este o perioadă în care ar trebui să eviți negocierile și să fii mai atent la deplasări. De asemenea evita să semnezi acte importante. Odată cu intrarea lui Jupiter în zodia ta, te vei încărca cu energie, vei fi îndrăzneț, curajos și vei lupta pentru ați atinge niște obiective. Starea de sănătate se va îmbunătăți

Horoscop săptămânal Taur: 9 – 15 mai 2022

În aceasta săptămână este important să te odihnești mai mult, mai ales că Jupiter în tranzit prin Berbec poate reactiva niște probleme de sănătate mai vechi. Nu uita că și Venus, guvernatoarea ta, este în acest sector ,deci relaxarea devine esențială pentru starea ta de bine. Retrogradarea lui Mercur îți cere să-ți reevaluezi modul în care îți câștigi banii, dar și modul în care îi cheltui. Poți face o renegociere salarială avantajoasă.

Horoscop săptămânal Gemeni: 9 – 15 mai 2022

Mercur va retrograda în zodia ta, prin urmare te poți aștepta la o stare de confuzie generală. Nu este momentul să iei decizii importante și nici să faci negocieri. Totodată, ai grijă la deplasări ce evită semnarea actelor. S-ar putea să fii mai introspect și să treci printr-o perioadă în care să preferi să stai mai mult cu tine și să nu fii la fel de sociabil ca înainte. Intrarea lui Jupiter în zodia Berbec te susține să-ți lărgești anturajul, să cunoști oameni noi și să faci progrese cu un proiect în care ești implicat. Te bucuri de popularitate.

Horoscop săptămânal Rac: 9 – 15 mai 2022

Jupiter în Berbec te susține să crești profesional, să ai mai mult curaj să te afirmi și îți oferă șansa să îți atingi obiectivele cele mai înalte. Pentru tine începe o perioadă foarte bună în carieră. Pe de altă parte, retrogradarea lui Mercur îți poate aduce în prezent situații mai vechi, lăsate nerezolvate. Poate fi vorba de revenirea unui partener sau de reluarea unei discuții din trecut. Te poți simți mai confuz și ar trebui să fii mai atent la problemele de sănătate, implicit să te odihnești mai mult.

Horoscop săptămânal Leu: 9 – 15 mai 2022

Retrogradarea lui Mercur îți cere să-ți reevaluezi anturajul, dar și proiectele în care ești implicat. O serie de planuri bun viitor se pot schimba în urma revizuirilor. Pe de altă parte, cu Jupiter în Berbec, pot veni oportunități din străinătate sau chiar în urma unei călătorii sau șanse de afirmare în urma unei diplome obținute.

Horoscop săptămânal Fecioară: 9 – 15 mai 2022

Retrogradarea lui Mercur, guvernatorul tău, te poate îndemna la o reevaluare a situației profesionale. Poți să-ți dai seama dacă ești sau nu pe direcția dorită în carieră. S-ar putea ca multe frustrări să iasă la suprafață acum. Cu Jupiter în Berbec ai șanse să crești financiar grație altora. Poate fi vorba inclusiv de o creștere a veniturilor partenerului. De asemenea, te vei bucura de multă pasiune în cuplu, însă evită infidelitățile și relațiile cu persoane indisponibile emoțional, dacă ești singur.

Horoscop săptămânal Balanță: 9 – 15 mai 2022

Intrarea lui Jupiter în Berbec îți va activa sectorul relațiilor, astfel dacă ești singur ai toate șansele să începi o nouă relație de viitor. În cuplu poți face progrese alături de partener și poți duce la următorul nivel o relație în în care te afli de ceva vreme. Acest tranzit te ajută și din punct de vedere profesional, pentru că poți obține un contract mult dorit. Totodată, profită de retrogradarea lui Mercur pentru ați reevalua niște principii de viață și pentru a lăsa în spate acele prejudecăți care te împiedică să evoluezi.

Horoscop săptămânal Scorpion: 9 – 15 mai 2022

Cu Mercur retrograd este recomandat să-ți reevaluezi atât relația intimă, cât și asocierile și să nu-ți acorzi prea ușor încrederea oricui. Este momentul unor reorganizări și revizuiri financiare. S-ar putea ca în cuplu să iasă la suprafață secrete. Unii nativi evaluează statutul unei relații secrete. Pe de altă parte, cu Jupiter în Berbec ai toate șansele să faci progrese la locul de muncă. Este, de asemenea, un tranzit care poate amplifica niște probleme de sănătate pentru a te stimula să le vindeci.

Horoscop săptămânal Săgetător: 9 – 15 mai 2022

Este o săptămână cu dus și întors pentru tine. Pe de o parte, Mercur va retrograda în sectorul relațiilor tale, iar pe de altă parte, Jupiter va intra în sectorul iubirii tale. Astfel, poți poți intra într-o perioadă de reevaluare a relației cu partenerul de viață și s-ar putea ca tensiunile între voi să fie mai dese. Este nevoie să-ți schimbi modul în care comunici în cuplu, dar și cu cei cu care desfășori activități profesionale. Evită deocamdată semnarea contractelor și negocierile. Jupiter îți aduce poftă de viață, entuziasm și dorință de flirt și aventură. cei singuri pot fi tentați să intre noi povești de dragoste, însă fără viitor.

Horoscop săptămânal Capricorn: 9 – 15 mai 2022

Tu vei intra într-o perioadă în care este nevoie să-ți reevaluezi situația de la locul de muncă, fie că este vorba de sarcini, fie de program. Sunt nativi care analizează o posibilă schimbare a locului de muncă, însă nu este momentul să ia decizia finală. Jupiter în Berbec te susține să-ți îmbunătățești relațiile cu familia și îți aduce oportunități legate de locuință. În unele cazuri familia crește sau nativii își cumpără o casă.

Horoscop săptămânal Vărsător: 9 – 15 mai 2022

Mercur va retrograda chiar în sectorul tău afectiv, aspect care poate aduce îndoieli sentimentale. S-ar putea să pui sub semnul întrebării sentimentele tale sau sentimentele partenerului. Nu este momentul să începi o nouă poveste de dragoste. Dacă ești părinte, preocupă te mai mult de relația cu copiii. Pe de altă parte, tranzitul lui Jupiter în Berbec te ajută în comunicare, însă te face să spui lucrurile mult prea direct și să iei decizii pripite.

Horoscop săptămânal Pești: 9 – 15 mai 2022

Jupiter va părăsi zodia ta, urmând să se întoarcă în toamnă pentru a rezolva ceea ce a rămas nerezolvat acum. Jupiter va intra în sectorul tău financiar și îți va aduce șanse de ați crește veniturile, de a rezolva situații financiare cu care te confrunți și de a obține independența financiară. Pe de altă parte, Mercur, guvernatorul relațiilor tale, va intra în retrogradare, aspect care poate aduce tensiuni în cuplu și reevaluarea unei conexiuni. Nu va fi ușor nici cu familia pentru că se vor accentua viziunile diferite dintre tine și cei dragi.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață