Horoscop săptămânal, 16-22 noiembrie 2020. „Gemenii” trebuie să evite speculațiile financiare

Horoscop săptămânal, 16-22 noiembrie 2020. „Gemenii” trebuie să evite speculațiile financiare
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 iunie 2021. Gemenii trebuie să fie atenți la reputație / Foto: Pixabay.com
Publicat: 17/11/2020, 08:25
Actualizat: 17/11/2020, 08:28

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 16 – 22 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 16 – 22 noiembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Săptămâna 16 – 22 noiembrie 2020 este marcată de trei aspecte tensionate pe care le face Venus, planeta iubirii și a banilor, aflată în zodia Balanță cu planetele din Capricorn, Jupiter, Saturn și Pluto. Contextul prevestește frustrări relaționale, tensiuni, blocaje și situații care conduc la transformări profunde în dragoste. Nu suntem susținuți nici în comunicare, astfel că în relațiile unde s-a făcut totul până acum ca lucrurile să se îmbunătățească și nu s-a întâmplat asta, pot apărea încheieri definitive. Contextul este valabil nu doar pentru relațiile sentimentale, ci și pentru cele profesionale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 16 – 22 noiembrie 2020

Dragoste

În plan sentimental este o săptămână mult prea tensionată, poate cea mai tensionată de până acum, așa că ai mare grijă la cum pui problema în cuplu. Totul sau nimic este formula care te poate lăsa fără nimic, deci evit-o. Se pot încheia relații toxice, dificile, care au fost mult prea conflictuale în ultima perioadă.

Carieră

Nici profesional veștile nu sunt prea bune, așa că ai grijă la dialogul cu superiorii, cu asociații. Poți pune punct unor contracte, unor colaborări la care simți că muncești prea mult și te epuizează și-ți poți redefini strategia profesională.

Bani

Financiar, săptămâna aceasta poate veni cu fel și fel de surprize. Te poți aștepta la vești despre salarizare, la situații car să te facă să scoți bani din buzunar pentru că nu pot fi amânate. În schimb, poți rezolva ceva ce ține de bancă, credite, asigurări.

Sănătate

Marte, guvernatorul tău, și-a revenit în mers direct întocmai în zodia ta și ușor, ușor începi să-ți recapeți energia și buna dispoziție. Îți recapeți aceea forță, vitalitate, putere interioară care te ajută să duci totul la bun sfârșit.

Horoscop săptămânal Taur: 16 – 22 noiembrie 2020

Dragoste

Se conturează o săptămână destul de tensionată, frustrantă în plan sentimental și nu este exclus să se spună cuvinte în cuplu greu de acceptat și iertat. Va fi foarte dificil să ajungi la aceleași idei, idealuri și viziuni de viitor cu persoana iubită și asta poate aduce inclusiv încheieri. Nu este exclus să afli secrete despre partener.

Carieră

La locul de muncă, în relațiile cu colaboratorii și asociații, cu partenerii de afaceroi apar tensiuni, conflicte greu de gestionat fără diplomație și maturitate. Poți alege să pui punct unor contexte și unii nativi vor fi stimulați să-și caute un nou loc de muncă sau un job suplimentar.

Bani

Banii sunt un subiect fierbite al săptămânii și poți face calcule, poți fi nemulțumit de venituri, oricum tot ceea ce se petrece acum te poate stimula să aduci îmbunătățiri bugetului. Dă dovadă de responsabilitate și poți să-ți menții echilibrul.

Sănătate

Sănătatea este un sector care te avantajează pentru că poți depăși stări anxioase, poți să-ți ameliorezi niște afecțiuni cu care te-ai confruntat în ultimele două luni și chiar poți renunța la un viciu. Este o perioadă în care poți deveni mai conștient de anumite contexte și-ți poți schimba stilul de viață.

Horoscop săptămânal Gemeni: 16 – 22 noiembrie 2020

Dragoste

Săptămâna aceasta pot ajunge la apogeu multe situații sentimentale și te poți decide, în sfârșit, ce faci cu viața ta amoroasă. Poți încheia relații extraconjugale, aventuri, relații intime secrete, reșații care nu sunt solide. Ține cont că există tentația de a intra în relații pasagere și dacă faci parte dintr-un cuplu s-ar putea ca acestea să fie aflate de partener. Este un moment bun să-ți schimbi radical niște principii și convingeri sentimentale, mai ales dacă vrei să continui o relație.

Carieră

La locul de muncă se conturează tensiuni cu colegii, conflicte care pot pleca de la principii diferite și nu este exclus ca unii nativi să se gândească la un alt job, poate chiar o reconversie profesională. Poți primi vești care să te ia prin surprindere. Ese o perioadă bună să eanalizezi niște decizii luate luna trecută și să vezi ce îmbunătățiri poți aduce.

Bani

Se întrevăd frustrări, limitări, blocaje în contexte care vizează un bun material, un bun de patrimoniu, un credit sau orice alt context care ține de banii altora. Posibil ca niște frici financiare să se accentueze acum și bine ar fi să fii responsabil în toate deciziile pe care le iei. Evită pe cât posibil speculațiile financiare!

Sănătate

Este o săptămână în care trecutul bate la ușă. Pot reveni amintiri, poți avea frustrări interioare și stări conflictuale cu propriile tale gânduri. Te pot epuiza aceste contexte, așa că acordă-ți mai mult timp pentru odihnă.

Horoscop săptămânal Rac: 16 – 22 noiembrie 2020

Dragoste

Pot apărea tensiuni cu familia care pleacă, în cel mai probabil caz, de la partenerul de viață. Posibil ca părinții să nu fie de acord cu partenerul și să iasă tensiuni. Nici în cuplu nu este situația tocmai roz, de aceea este nevoie de multă responsabilitate. Nativii singuri pot afla vești neașteptate despre o persoană care le place, iar relațiile aflate la început, neconsolidate, pot trece prin testul de rezistență și de încredere. Atenție la reproșuri și la cuvintele dureroase care se pot arunca acum cu mai multă ușurință.

Carieră

Se pot discuta aspecte importante legate de contracte și nu este exclus ca unii nativi să pună punct acelor colaborări care le consumă prea multe resurse. Oricum, Marte a revenit în mers direct în sectorul carierei și asta aduce curaj de a lua frâiele în mâini și a acționa în direcția atingerii unor obiective. Strategia se poate contura mult mai clar acum.

Bani

Pot apărea vești neașteptate și răsturnări de situație legate de un bun material, de un credit, de o moștenire sau chiar de un proces cu miză financiară în care nativii sunt implicați. Atenție la taxe, impozite, asigurări.

Sănătate

Starea emoțională este cea mai încărcată săptămâna aceasta și de aceea nativii trebuie să fie responsdabili cu emoțiile lor și să nu se lase copleșiți de gânduri și frământări. Din weekend, contextul se va îmbunătăți remarcabil și nativii își vor recăpăta energia și vitalitatea.

Horoscop săptămânal Leu: 16 – 22 noiembrie 2020

Dragoste

Săptămâna aceasta este nevoie de mai multă atenția la comunicare pentru că poți arunca vorbe grele cu mare ușurință și nu este exclus să rănești iremediabil. Este important ca acum să restabilești echilibrul între carieră și familie pentru a nu fi țina reproșurilor celor dragi.

Carieră

Se întrevăd tensiuni la locul de muncă, discuții neplăcute cu colegii, mai ales dacă ideile și soluțiile nativilor  nu sunt luate în calcul de ceilalți. Profită de energia acestei săptămâni pentru a vedea ce schimbări impoartante trebuie să faci în plan profesional. Pot fi nativi care decid să pornească pe o nouă direcție.

Bani

Ai mai multă grijă la deciziile financiare pe care le iei, la negocieri, dar și la cheltuieli pentru că există riscul să apară surprize la acest capitol și răsturnări de situație la care nu te-ai fi așteptat. Fă economii și nicidecum cheltuieli.

Sănătate

Este o perioadă bună din punct de vedere al sănătății, în ciuda emoțiilor tale și a trecutului carer te poate bântui acum. Lasă amintirile toxice să iasă din viața ta și desprinde-te de acele tipare vechi, poate chiar construite în copilărie, care nu fac altceva decât să-ți inhibe evoluția.

Horoscop săptămânal Fecioară: 16 – 22 noiembrie 2020

Dragoste

Săptămâna aceasta ai mai muște șanse să rezolvi un context legat de viața intimă și, totodată, vei observa că se reaprinde pasiunea în dormitor. Dacă ești singur, nu te aștepta la prea mari oportunități de a începe ceva nou, iar dacă faci parte dintr-un cuplu dă dovadă de responsabilitate, corectitudine, maturitate. Posibil ca idealurile tale să observi că nu sunt aceleași cu cele ale partenerului. Ai avut o perioadă de limitări și restricții la acest capitol și acum este un ultima hop pe care trebuie să-l treci.

Carieră

Este o săptămână, cel puțin în prima parte, destul de tensionată profesional și se pot purta dialoguri dure cu superiorii, de aceea ar trebui să încercă să-ți controlezi vorbele. Comunicarea nu este nici pe departe un punct forte. Poți, în schimb, reanaliza o decizie profesională, legată de carieră, de o funcție pe care ai luat-o luna trecută. De asemenea, refă-ți o strategie de atingere a unor obiective.

Bani

Se întevăd dificultăți în obținerea unei sume de bani, nemulțumiri financiare și frustrări legate de o investiție. Este o perioadă bună, în schimb, să te folosești mai mult de talentele tale și să le valorifici. Vor fi nativi care pot scoate bani chiar dintr-un hobby. Evită să faci speculații și investiții pentru că poți pierde bani.

Sănătate

Începutul de săptămână poate fi mai obositor și tu poți fi mai irascibil, mai pus pe harță, însă ușor, ușor vei reveni la gânduri mai bune.

Horoscop săptămânal Balanță: 16 – 22 noiembrie 2020

Dragoste

Este o săptămână în care ești în centrul atenției, dat fiind că Venus, planeta iubirii, aflată în zodia ta face aspecte tensionate. S-ar putea să resimți din plin niște frustrări legate de cămin, să nu reușești să te înțelegi cu partenerul în privința unei situații de familie. Se pot discuta aspecte ale vieții intime. Sunt nativi care pot încheia relații în care au dat totul și nu au primit nimic în schimb. Maturitatea, responsabilitatea și răbdarea pot face minuni, în schimb. Dacă ești singur, nu te aștepta să legi ceva nou pentru că totul se poate rezuma la o simplă aventură intimă.

Carieră

Se pot îmbunătăți considerabil relațiile profesionale, cu colaboratorii, asociații și poți acționa cu mai mult curaj în privința obținerii unui contract. De altfel, se pot debloca contracte profesionale car au stagnat până acum, mai ales în ultimele două luni.

Bani

Financiar este o săptămână destul de surprinzătoare. Poți primi vești neașteptate și poți fi martorul unor răsturnări de situație în ceea ce privește un proces, un dialog despre un bun de patrimoniu, o moștenire. Preocupă-te cu atenție de acte, situații bancare. Fii foarte atent la deciziile financiare și la negocieri.

Sănătate

Începutul de săptămână poate fi mai tensionat și poți avea parte de fel și fel de gânduri, frământări, frustrări și nemulțumiri sufletești. Odihnește-te mai mult pentr că vei avea nevoie.

Horoscop săptămânal Scorpion: 16 – 22 noiembrie 2020

Dragoste

Se întrevede o săptămână destul de tensionată în planul relațiilor sentimejtale. Ai grijă la cuvintele pe care le arunci, la critici și reproșuri pentru că poți fi deosebit de acid, ironic, cinic și faptul că îți vei cere ulterior iertare poate să nu fie deloc de ajutor. Unii nativi sunt cuprinși de nostalgia trecutului și pot decide să reia un dialog sau chiar o relație cu un fost partener.

Carieră

Contractele profesionale pot trece prin răsturnări de situație, așa că nu-ți planifica prea multe în acest sens. În plus, se nasc tensiuni cu colaboratorii, asociații și partenerii de afaceri și va fi nevoie de tact pentru a nu încheia relații profesionale.

Bani

Poți afla niște vești financiare care să te surprindă sau poți fi mirat de rezultatul unei negocieri, însă nu te agita prea mult pentru că din weekend vei avea parte de tranzite benefice în casa banilor, deci de săptămâna viitoare vor crește șansele de a-ți clarifica și chiar îmbunătăți veniturile.

Sănătate

Este o perioadă sensibilă care poate da naștere unor anxietăți, gânduri negativiste, frământări interioare, obsesii. Nu este exclus să te apropii prea mult de un viciu.

Horoscop săptămânal Săgetător: 16 – 22 noiembrie 2020

Dragoste

Marte a revenit în mesr direct în sectorul iubirii și-ți aduce mai mult curaj să cucerești pe cineva sau mai multă dorință să te implici într-o relație sentimentală. Se îmbunătățesc poveștile de dragoste. Unii nativi se pot lăsa mai mult duși de pasiune într-o aventură.

Carieră

Un proiect personal sau din care faci parte alături de un grup poate trece prin limitări, blocaje, nemulțumiri și se pot naște frustrări, mai ales din cauza celor implicați. Pot exista tensiuni cu aceștia și ar fi de preferat să revii la o decizie luată luna trecută într-un astfel de context.

Bani

Săptămâna aceasta îți pune mult la încercare răbdarea pentru că financiar pot să apară limitări și obstacole legate de obținerea unei sume de bani sau legate de o investiție la care visai. Nu te grăbi în deciziile financiare și evită speculațiile.

Sănătate

Sunt frici, temeri, stări anxioase pe care le vei experimenta din plin în prima parte a săptămânii și ar fi bine să nu te lași copleșit de frământări. Se pot redeschide răni mai vechi, pot reveni amintiri ți poți avea parte de unele conștientizări remarcabile care să te ajute în vindecarea trecutului. Odihnește-te mai mult și evită viciile.

Horoscop săptămânal Capricorn: 16 – 22 noiembrie 2020

Dragoste

Poți fi surprinsă de prieteni, de sfaturile lor sau de părerea lor vizavi de persoana iubită. În plan sentimental pot apărea fel și fel de răsturnări de situație și diaqloguri care să te șocheze. În cuplurile unde viziunile de viitor sunt diferite, partenerii nu au aceleași idealuri, pot apărea încheieri definitive.

Carieră

Se întrevede o perioadă dificilă din punct de vedere profesional. Poți avea parte de tensiuni cu superiorii, cu greu puteți ajunge la viziuni comune și mulți nativi vor simți nevoia să facă niște schimbări importante. Este nevoie de o reconfigurarea astrategiei în cazul în care simți că nu-ți poți atinge niște obiective. Funcția sau direcția în carieră este capitolul în care se resimt cele mai multe frustrări, dar se pot aduce și îmbunătățiri dacă dai dovadă de responsabilitate, diplomație și răbdare. Posibile vești neașteptate legate de un proiect personal.

Bani

Este foarte probabil ca în prima parte a săptămânii să primești vești financiare care să te surprindă și să-ți strice niște planuri. Nu te grăbi să iei decizii pentru a nu pierde bani.

Sănătate

Săptămâna începe cu un nivel mai scăzut de energie, așa că profită de timpul liber pentru a te odihni mai mult. Din weekend îți vei recăpăta vitalitatea și energia și vei observa că și simptomele cu care te-ai confruntat în ultimul timp se reduc.

Horoscop săptămânal Vărsător: 16 – 22 noiembrie 2020

Dragoste

S-ar putea să ai parte de dialoguri surprinzătoare în cuplu și să fii luat pe nepregătite de un context relațional. Ai mai mult curaj să spui lucrurilor pe nume acum, dar încearcă să o faci diplomat și fărăp agresivitate pentru că ai tendința de a fi mai pus pe harță. Se pot clarifica neînțelegeri din ultimele două luni. Fă un efort și regăsește-ți echilibrul între carieră și familie.

Carieră

Dialogurile cu superiorii pot fi destul de conflictuale și nu este exclus să spui cuvinte care să deranjeze, să fii mult prea direct în comunicare și asta să dăuneze imaginii tale. Încearcă să nu te lași doborât de veștile pe care le primești legatet de carieră, de o funcție, pentru că vei găsi rapid soluții de redresare.

Bani

Prima parte a săptămânii poate veni cu vești neașteptate care vizează un credit, un proces, un litigiu sau poți purta unele dialoguri surprinzătoare legate de un bun material, un bun de patrimoniu, o moștenire. Asigură-te că ești la zi cu taxele, impozitele și alte rate la bancă sau asigurări.

Sănătate

Estede prefart să fii prudent și responsabil cu starea ta de sănătate și mai ales, evită pe cât posibil să faci excese sau să te reapuci de un viciu. S-ar putea să-ți dorești o vacanță, să călătorești, însă nu sunt șanse prea mari acum.

Horoscop săptămânal Pești: 16 – 22 noiembrie 2020

Dragoste

S-ar putea ca săptămâna acesta să ai parte de dialoguri tensionate care se nasc din cauza unor principii de viață diferite. Tu ai niște convingeri și mentalități pe care partenerul nu pare să le accepte. O relație intimă oate trece prin limitări și obstacole care cer, de fapt, schimbări de viziune. Lipsa de moralitate și ascunzișurile, fie că este vorba de secrete, fie de o relație secretă, strict sexuală, va fi taxată aspru de planetele din Capricorn. Poți oficializa sau încheia o astfel de poveste intimă. Este nevoie să descoperi sensuri mai profunde ale iubirii.

Carieră

S-ar putea să primești niște vești neașteptate și surprinzătoare legate de un curs sau de un proiect cu străinătatea. Posibil să fii forțat să-ți pui în practică o diplomă obținută sau, din contră, să faci demersurile necesare pentru a obține o diplomă, un atestat. Sunt principii care trebuie reanalizate. Crește interesul pentru studiui și dezvoltare profesională.

Bani

Se întrevăd frustrări financiare majore, blocaje în obținerea unei sume de bani sau în repunerea pe picioare a unui proiect care necesită o investiție. De asemenea, se pot accentua frici legate de pierderea unei sume de bani. Marte a revenit, însă, în mers direct în acest sector și te poate ajuta în viitr să-ți crești veniturile, însă ai răbdare și fii responsabil.

Sănătate

Sunt frământări, gânduri toxice, amintiri din trecut, deja-vu-uri și contexte care serepetă care te pot frustra, tensiona. Poți începe săptămâma fiind mai irascibil, însă nu se întrevăd probleme de sănătate majore. Controlul gândurilor și emoțiilor este foarte imoartant pentru starea ta de spirit.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Zodiacul chinezesc, 16-22 noiembrie 2020. „Șobolanii” pot avea tendințe negativiste

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 16-22 noiembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 16-22 noiembrie!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton s-a înrăutățit?! Gestul disperat al Prințului William
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
De ce trebuie să țină cont seniorii atunci când vine vorba de majorarea pensiilor. Află...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Studiu: Aproape jumătate dintre români preferă să aibă în case între 22 şi 24°C
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Ungaria, SFIDARE TOTALĂ în România. S-a întâmplat chiar acum în TRANSILVANIA
Vica Blochina, în pragul sinuciderii. Ce a făcut fiul ei cu Pițurcă
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un râs îngropat alături de patru câini, datând din Epoca Romană, îi nedumerește pe arheologi