Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020
Horoscopul zilei de 4 martie 2021. Marte activează zodia Gemeni
Publicat: 01/11/2020, 15:25

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2020, zodia Berbec

Dragoste

În luna noiembrie vei reuși să îmbunătățești comunicarea cu persoana iubită, să clarifici aspecte care țin de viața de cuplu și să reaprindeți pasiunea. Pot apărea teste legate de stabilitatea relației, de puterea sentimentelor. Dacă ești singur, vei fi determinat să legi noi relații, însă s-ar putea ca acestea, cel puțin în prima etapă, să rămână doar la stadiul de pasiune și atracție.

Carieră

Conjuncția de care am amintit se va petrece întocmai în sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale, prin urmare o serie de contexte care vizează acest domeniu se vor debloca, fie că sunt proiecte, fie că sunt funcții sau oportunități de atingere a unor obiective pe care ți le-ai propus. Practic, vei culege roadele muncii tale din aprilie și până acum și acestea vor fi chiar mai mult decât propriile tale așteptări. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum.

Bani

Banii vor rămâne un subiect sensibil al lunii noiembrie, în sensul că nu vor veni cu ușurință și s-ar putea să simți că muncești mai mult decât ești plătit. Aceste tensiuni și frustrări financiare te vor face să iei decizii importante legate de colaborările și proiectele în care ești implicată, astfel încât să rămâi cu ceea ce te satisface pe deplin.

Sănătate

Când Marte, guvernatorul tău și cel care după 32 de ani a retrograd în zodia ta, își va reveni în mers direct, vei simți o reală îmbunătățire a stării de sănătate și-ți vei recăpăta energia caracteristică care te va pune în mișcare, dar și vitalitatea de care ai nevoie pentru a-ți duce planurile la capăt.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2020, zodia Taur

Dragoste

Conjuncția amintită te va ajuta să-ți reconstruiești sistemele de valori și principii, mentalitățile și convingerile pe baza cărora ți-ai construit relația actuală sau, în general, relațiile. Vei adopta noi viziuni asupra vieții de cuplu și asupra intimității care te vor ajuta să pui bazele unei relații solide și de viitor și să lași în spate prejudecăți sau chiar parteneri care nu te ajutau în evoluție, ci te țineau pe loc, de aceea nu este exclus ca relațiile șubrede să se încheie. Posibil ca unii nativi să fie atrași de persoane străine, de altă cultură și religie, sau care dau dovadă de o mare spiritualitate. Comunicarea se va îmbunătăți în cuplu dupa jumătatea lunii și se pot clarifica multe aspecte legate de viața în doi.

Carieră

Dacă ai colaborări și parteneriate profesionale este foarte probabil să faci schimbări în contractele semnate, să vrei să pui noi baze de funcționare pentru viitor. De asemenea, se pot relua asocieri care au fost încheiate, iar nativii care își caută de muncă se pot angaja. Posibil ca la job să apară frustrări și neînțelegeri cu colegii care să dea naștere unor dispute aprinse, mai ales pentru că tu vei vrea să te afirmi cu orice preț și să te folosești de oporytunitățile care-ți vin la maxim.

Bani

Financiar, în continuare lupți pentru stabilitate și a doua jumătate a lunii îți poate fi mai favorabilă. Totuși, în preajma eclipsei de Lună va trebui să ai grijă la negocieri și la tot ce ține de bani pentru că pot avea loc evenimente neașteptate și răsturnări de situație.

Sănătate

Venus, întocmai planeta care te guvernează, va tranzita casa sănătății, însă va face aspecte tensionate, iar acest context prevestește agitație, oboseală și stres. Va trebui să dai dovadă de mai multă responsabilitate vizavi de odihnă și să-ți îmbunătățești stilul de viață. În plus, dacă apar simptome mai vechi, nu amâna, ci mergi la medic.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2020, zodia Gemeni

Dragoste

Conjuncția amintită vine să repună bazele vieții relaționale și intime. Pentru ca o relație să (mai) funcționeze este nevoie de o schimbare radicală a principiilor și o reconstrucție a bazei pe care s-a format. Este momentul să-ți schimbi concepțiile sentimentale. Dacă ești singur, ai tendința de a te lansa în aventuri, de a trăi pasiuni intense, chiar și tendința de a fi infidel perechii de viață. Mai greu se vor lega acum noi povești de iubire pentru că vor fi amprentate de tensiuni și nemulțumiri.

Carieră

Se întrevăd schimbări de optică și mentalitate și în plan profesional, mulți nativi dorindu-și altceva de la locul de muncă. Unii își pot schimba jobul, alții se pot angaja. Oricum, ești determinată să aduci îmbunătățiri acestui sector și vei face tot posibilul, mai ales că Mercur, guvernatorul tău și al carierei tale, în mers direct te va susține din plin în tranzitul său prin sectorul muncii. Relațiile cu colegii vor fi mai bune și tu vei reuși să vezi mai clar punctul în care te afli.

Bani

Este posibil ca luna aceasta să semnezi noi colaborări, să ți se deblocheze fonduri, să primești un credit sau un împrumut, mai ales că proiectele de grup sunt avantajate acum. Dacă aștepți o sumă de bani, poate chiar moștenire sau un beneficiu material, sau vrei să-ți faci un credit și până acum ai întâmpinat obstacole, acum vei reuși.

Sănătate

Starea de sănătate se îmbunătățește și poți apela cu încredere la remedii și terapii din diferite arii. În plus, dacă și-ai făcut de curând analize și nu ai ieșit bine, le poți reface sau poți căuta un nou diagnostic pentru că șansele să fie alte rezultate sunt mari.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2020, zodia Rac

Dragoste

Conjuncția amintită se formează întocmai în sectorul relațiilor de lungă durată și aduce cu sine nevoia de a schimba principiile și viziunile de viitor. Nativii au șansa să-și reclădească relația pe noi baze și pe o temelie mult mai rezistentă. Acum vor ști dacă persoana care le este alături este ceea ce au nevoie pentru viitor, motiv pentru care pot lua decizia de a se căsători sau de a încheia definitiv și cu zâmbetul pe buze o relație care nu-i mai definește. Dacă ești singur, șansele de a începe o relație sunt foarte mari luna aceasta și va fi vorba de o relație serioasă și de viitor.

Carieră

Luna noiembrie este foarte bună din punct de vedere profesional. Conjuncția poate aduce noi parteneriate și colaborări, ocazia de a repune bazele unor asocieri și de a schimba termenii unui contact. Marte va încheia retrogradarea în sectorul carierei, deci ambiția și determinarea cu care vei dori să-ți atingi obiectivele vor fi mari și nu este exclus chiar să primești o funcție sau să-ți schimbi radical direcția în carieră.

Bani

Din punct de vedere financiar, luna noiembrie îți aduce energia necesară pentru a munci și a face bani, iar asta înseamnă că poți lua ore suplimentare sau că poți găsi un job extra care să-ți aducă mai mulți bani la buget. Banii sunt legați de cât de mult ești dispus să muncești.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate majore pe parcursul lunii niembrie, însă poți resimți o ușoară stare de apatie, oboseală, epuizare în preajma eclipsei de Lună, fiind totodată și un moment benefic ție să te întorci la credință și spiritualitate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2020, zodia Leu

Dragoste

Pentru mulți nativi, luna noiembrie vine cu clarificarea sentimentelor și cu o mai mare responsabilizare vizavi de viața sentimentală. Nativii care au avut o relație extraconjugală pot lua decizia de a pune punct, iar cei care nu erau hotărâți cu privire la direcția de viitor a relației în care se află vor vedea mult mai clar situația. Discuțiile în cuplu pot ajuta la consolidarea relației.

Carieră

Conjuncția amintită se formează în sectorul muncii și poate aduce ocazia de a pune noi baze profesionale, de a-ți schimba niște viziuni legate de job și asta te poate determina să-ți schimbi direcția, să cauți un alt loc de muncă sau să vrei să începi o afacere pe cont propriu. Cei care-și caută un loc de muncă, acum se pot angaja cu ușurință. O serie de proiecte începute în primăvară acum se pot relua și consolida.

Bani

Din punct de vedere financiar, veștile sunt bune și poți obține câștiguri importante dintr-un job/proiect suplimentar sau poate dintr-o activitate extra.

Sănătate

Leii care s-au confruntat cu neplăceri și chiar probleme de sănătate în ultimele luni au șansa acum să-și îmbunătățească remarcabil stilul de viață. Conjuncția amintită va impacta stilul de viață abordat. Nativii vor avea ocazia să vedă cauzele spirituale ale bolilor cu care s-au confruntat.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2020, zodia Fecioară

Dragoste

Conjuncția remarcabilă se va forma întocmai în sectorul iubirii și va veni cu multe conștientizări legate de sentimentele tale și de relația în care te afli sau vrei să intri. Dacă ai încercat să legi ceva în ultimele luni și nu a mers, acum vei avea ocazia să fii luat prin surprindere de context. Se clarifică viziuni de viitor în cuplu, se pun bazele unor planuri și multe Fecioare își vor deschide inima, vor vorbi despre ceea ce simt cu adevărat. În plus, viața intimă se îmbunătățește și pasiunea se reaprinde.

Carieră

Mercur, planeta ta guvernatoare și cea care-ți guvernează cariera, își revine în mers direct și te va ajuta să vezi mai clar o situație profesională. Posibil ca niște proiecte să ți se deblocheze, să primești finanțări sau ajutor. Eclipsa de Lună va impacta cariera și va aduce un momebt de impas, de edzechilibru în care nu vei ști pe ce direcție să continui sau vei fi pus forțat pe o nouă direcție.

Bani

Deși Venus, Micul Benefic, îți tranzitează sectorul financiar, pe care-l și guvernează, faptul că face aspecte tensionate denotă probleme și nemulțumiri legate de bani, întârzieri, frustrări, cheltuieli neplanificate sau excesive. Este momentul să faci o analiză serioasă, să faci schimbări legate de modul în care-ți administrezi bugetul și să vezi cum îți poți îmbunătăți veniturile. Poți obține un credit sau poți primi ajutor din partea partenerului de viață. Dacă ai de dat datorii s-ar putea să fii constrânsă să le returnezi.

Sănătate

Este o lună destul de agitată la capitolul sănătate și ar fi bine să nu lași simptome netratate. Emoțiile și temerile pot sta la baza declansării unor afecțiuni, deci ai grijă cum le gestionezi.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2020, zodia Balanță

Dragoste

Deși Venus, guvernatoarea ta și planeta iubirii, îți tranzitează zodia, facea specte tensionate ceea ce denotă că nu vei fi în apele tale și vei căuta să faci pace cu tine și partenerul, iar asta va aduce multe discuții tensionate și va scoate la iveală frustrări mai vechi, nemulțumiri care se cer rezolvate. Marte în mers direct în sectorul relațiilor îți aduce determinarea de a rezolva un context partenerial, iar dacă ești singur vei da dovadă de magnetism și vei căuta să ai parte de mai multă pasiune și mai puțin vei fi interesat să legi relații de lungă durată.

Carieră

În plan profesional se întrevăd reconfigurări ale muncii, ale programului, sarcinilor și o nouă viziune asupra jobului. Vor fi nativi care vor simți să facă altceva, mai ales în preajma eclipsei de Lună care vizează cariera, iar cei care-și caută un loc de muncă au șanse să se angajeze. Dacă te gândeai să începi o activitate cu cei dragi sau o afacere de familie, luna aceasta îți poate aduce determinarea de a face acest pas.

Bani

Financiar, resimți o nesiguranță, o teamă de a pierde un bun material sau poate chiar venitul stabil și asta îți aduce frustrări și tensiuni. Totuși, șansele de a-ți crește veniturile în mod neașteptat sunt mari, așa că urmărește mai atent ce oportunități apar.

Sănătate

Luna noiembrie vine cu oportunitatea de a vindeca trecutul, de a lăsa în spate suferințele, pierderile, deziluziile și regretele. Emoțiile sunt strând legate de sănătatea ta, așa că va fi nevoie să te desprinzi de tot ce te-a rpscolit până acum.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2020, zodia Scorpion

Dragoste

Dacă nu ai îndrăznit până acum să-ți deschizi sufletul în fața persoanei iubite sau în fața persoanei are-ți place și pe care vrei să o cucerești, o vei face luna aceasta. În plus, regretele vizavi de o fostă relație te pot domina și vei căuta să reînvii ce a fost sau cel puțin să lămurești despărțirea și să vezi dacă se mai poate face ceva. Alți nativi vor conștientiza întocmai ce simt șiîn funcție de asta vor lua decizia dacă vor continua sau nu o relație. Noi relații se pot lega cu mai multă uțurință către finele lunii.

Carieră

Marte își reia mersul direct în sectorul muncii, prin urmare, dincolo de determinarea de a face lucrurile să funcționeze, vor apărea și rezultate. Vei face schimbări remarcabile în plan profesional cu impact pe termen lung și vei reuși să pui în aplicare tot ce nu ai reușit până acum. Cei care-și caută un loc de muncă, se pot angaja acum.

Bani

Proiectele și colaborările care s-au încheiat din primăvară sau care au fost puse în stand-by au mari șanse acum să se reia, astfel că situația financiară a ta se poate îmbunătăți în mod neașteptat.

Sănătate

Marte în mers direct în sectprul sănătății îți aduce energia și vitalitatea de care ai nevoie pentru a te repune pe picioare și a-ți duce la bun sfârșit planurile, după o perioadă în care te-ai simțit fără vlagă. Este o perioadă bună să faci schimbări legate de stilul de viață și chiar să te (re)apuci de sport.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2020, zodia Săgetător

Dragoste

Viața socială prinde gust și culoare și nu este exclus să cunoști persoane noi și să te lași pradă aventurilor și pasiunilor ascunse. În cuplu, simți că se ridică de pe umerii tăi o presiune, dar și vălul de pe ochi și astfel vezi și simți mai clar totul. Poți clarifica multe aspecte ale vieții sentimentale și poți fi mai deschis către consolidarea relației. Eclipsa de Lună poate avea un impact deosebit asupra relației tale și te poate pune pe o nouă direcție în cuplu.

Carieră

Sunt susținute proiectele de grup și poți avea șansa de a repune în funcțiune niște planuri, obiective profesionale. În plus, te poți bucura de sprijinul unor persoane importante, chiar și al prietenilor.

Bani

Remarcabila conjuncție amintită se va petrece întocmai în sectorul financiar, așa că toate nemulțumirile, frustrările și blocajele financiare întțmpinate din primăvară și până acum se vor dizolva, iar șansele să-ți îmbunătățești veniturile vor fi foarte mari, mai ales dacă ai depus efort până acum în acest sens.

Sănătate

Luna aceasta îți recapeți energia și pofta de a te distra, de a ieși, de a te dedica hobby-urilor tale și pasiunilor pe care le-ai inhibat până acum. Totodată, te poți apuca de sport sau te poți dedica unor activități artistice și creative.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2020, zodia Capricorn

Dragoste

Conjuncția mai sus amintită se formează în zodia ta și-ți aduce ocazia de a-ți da restart vieții personale și de a-ți recăpăta energia, entuziasmul, optimismul pierdute. Vei intra pe o nouă direcție de viață și asta te va mobiliza mult. Planul sentimental stă sub semnul incertitudinii și simți că este nevoie de niște ajustări. Vei dori să ai lângă tine un partener cu care să ai aceleași viziuni și să te îndrepți către aceeași direcție de evoluție.

Carieră

Posibil să simți frustrări și nemulțumiri profesionale care, însă, să te facă sp-ți revizuiești direcția în carieră sau strategia de atingere a unor obiective profesionale. Sunt susținute proiectele de grup. Posibile tensiuni cu superiorii, iar eclipsa de Lună va fi definitorie pentru a te ajuta să vezi ce vrei să muncești, de fapt, pe mai departe.

Bani

Din punct de vedere financiar resimți o nesoguranță, o nemulțumire care te va forța să faci tot ce-ți stă în putință să-ți stabilizezi veniturile. Poți achita o datorie, un credit, însă cu mari eforturi.

Sănătate

Contextul sănătății se îmbunătățește, ai șansa să vindeci o afecțiune sau niște simptome care ți-au dat bătăi de cap, iar dacă în ultima perioadă ți-ai făcut investigații și rezultatul nu a fost bun, poți reface analizele pentru că șansele de îmbunătățire sunt mari.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2020, zodia Vărsător

Dragoste

Luna aceasta ai putea avea unele revelații sentimentale, să-ți dai seama dacă relația în care te afli este de viitor sau nu, iar eclipsa de Lună poate fi un moemnt de puternică conștientizare care să dicteze direcția de viitor, dat fiind că se petrece în sectorul iubirii. Vor fi nativi atrași de persoane cu funcție sau cunoscute într-un cadr profesional, însă trebuie să știe că tot ce este ascuns acum poate ieși la suprafață, inclusiv o aventură, o infidelitate sau o relație secretă.

Carieră

Dacă în ultimele luni te-ai simțit acaparat de contextul profesional, s-ar putea ca acum să culegi roadele, să înțelegi că ceea ce ai muncit și efortul depus ți-a fost benefic. Un proiect care a stagnat se poate relua și-l poți promova cu succes.

Bani

Financiar poate ai simțit că nu mai sunt șanse de îmbunătățire a situației, însă vei vedea că de luna aceasta se schimbă nu doar viziunea, ci și contextul și poți avea parte de îmbunătățiri remarcabile ale veniturilor, mai ales dacă ai proiecte de grup sau personale.

Sănătate

Șimți că-ți recapeți mare parte din energie și optimism, să se dizolvă frici și temeri avute și lași în spate unele probleme de sănătate cu care te-ai confruntat, mai ales dacă le-ai somatizat. Starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil. Posibil ca în preajma eclipsei de Lună să te simți mai obosită și mai fără vlagă, dar cu odihnă se rezolvă totul.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2020, zodia Pești

Dragoste

Mercur, planeta care-ți guvernează relațiile, își reia mersul direct și te ajută să vezi mai clar o situație de cuplu, să clarifici neînțelegerile și să-ți faci planuri de viitor alături de partener. Vei căuta să descoperi noi activități alături de persoana iubită care să vă unească și vei căuta profunzimea uniunii. Viața intimă se întețește, dar la acest acpitol va trebui să fii mai deschis și să rezolvi unele frustrări apărute în cuplu. Cei singuri sunt mai atrași de aventură și relații secrete și nu este exclus să faci o pasiune pentru o persoană din anturaj.

Carieră

Dacă ai o afacere personală sau ești implicat într-un proiect de grup care ai simțit că a stagnat până acum, vei începe să observi îmbunătățiri și reconsolidări. S-ar putea să aiparte de noi asocieri favorabile, să reiei o colaborare sau un contract pe care-l credeai încheiat.

Bani

Marte a retrograd în sectorul financiar prima dată după 32 de ani și este foarte probabil să fi simțit blocaje, greutăți financiare, nemulțumiri, însă odayă ce acesta îți reia mersul direct vei avea toată determinarea și energia neecsare să-ți îmbunătățești veniturile. Toate eforturile tale de până acum vor aduce roade.

Sănătate

Vei începe să-ți recapeți încrederea în propria ta persoană și asta te va mobiliza mult. Nu se întrevăd probleme de sănătate, dar finele lunii te pot prinde mai nostalgic, mai întors către trecut și mai vulnerabil, iar eclipsa de Lună poate scoate la iveală emoții reprimate și poate veni cu trăiri interioare intense care să te ajute să conștientizezi niște sentimente pe care le ai.

Horoscop săptămânal, 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. „Balanțele” se preocupă mai mult de viața personală

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 26 octombrie – 1 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020 se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii și a armoniei, în zodia Balanță, zodie pe care o și guvernează, în aceeși în care și Mercur, planeta comunicării, se întoarce aici, de această dată în mers retrograd.

Acest context astrologic ne aduce ocazia să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, însă doar printr-o comunicare corectă, sinceră și mai ales, dând dovadă de disponibilitate pentru a repune în discuție ceea ce nu a funcționat până acum, de a relua unele decizii și a le reanaliza, fie că sunt legate de partenerul de viață sau de partenerii de afaceri. O serie de contracte pot fi renegociate acum, reușind să obținem niște beneficii dorite.

Zodiacul chinezesc, 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. O săptămână specială, pentru „Bivoli”

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Gestul controversat făcut de judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu în fața jurnaliștilor. Ancuța Ioana...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom