Horoscop săptămânal 30 noiembrie – 6 decembrie 2020. Gemenii au parte de schimbări remarcabile

Horoscop săptămânal 30 noiembrie – 6 decembrie 2020. Gemenii au parte de schimbări remarcabile
Publicat: 29/11/2020, 14:14

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 30 noiembrie – 6 decembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 poate aduce o serie de evenimente neprevăzute care vin în viața noastră pe calea dialogului, a comunicării.

Săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 este impactată de două aspecte importante. Primul este Luna Plină din zodia Gemeni care este însoțită de o Eclipsă parțială de Lună pe axa Gemeni-Săgetător, fenomen astrologic karmic care vine cu răsturnări de situație menite să ne apropie mai mult de ceea ce avem de făcut, de ceea ce se numește sensul vieții.

Al doilea eveniment remarcabil al săptămânii este ingresul lui Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, în zodia Săgetător. Acest context astrologic ne poate aduce mai multă superficialitate în gândire și o viziune de ansamblu asupra unor evenimente din viața noatsră, aspect care ne poate face să pierdem din vedere detalii importante. Privit în sens constructiv, acest tranzit ne va stimula un mai mare interes pentru evoluție spirituală, pentru dezvoltarea unor noi filozofii de viață și pentru progres prin cunoaștere.

În ceea ce privește sectorul amoros, ne vom bucura de aspecte benefice ale lui Venus, planeta iubirii, aflată în zodia scorpion, cu Neptun, planeta viselor și imaginației, care tocmai a revenit în mers direct în zodia Pești. Acest context ne poate aduce multe clarificări sentimentale, dat fiind că am traversat o perioadă tensionată și frustrantă în dragoste, și ne poate stimula creativitatea, sensibilitatea și empatia.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Dragoste

Săptămâna aceasta este foarte bună pentru clarificarea unor contexte în cuplu legate de viața intimă sau de bani, de cheltuieli. Posibil ca acum să clarifici tot ce ține de o aventură pasională, de o relație secretă, ascunsă sau să reaprinzi flacăra în dormitor. Cei singuri pot fi mai dornică să trăiască o aventură. Este o perioadă care poate aduce vești și informații neașteptate care au rolul să te trezească la realitate și să te ajute să iei o decizie definitivă, radicală, spre binele tău.

Carieră

Este o perioadă bună pentru dezvoltare personală, dar și profesională, prin studii, prin participarea la ateliere și seminarii. S-ar putea să primești oferte interesante, tentante care să-ți aducă o nouă direcție de viitor și să te ajute în conturarea unor noi idealuri. Pe de altă parte, acum poți avea susținerea Universului pentru a pune în practică o diplomă sau pentru a obține un nou atestat.

Bani

Negocierile pot veni cu surprize, cu răsturnări de contexte financiare. De exemplu, poți renegocia un contract pe care l-ai semnat în primăvară sau poți semna un nou contract care va aduce noi beneficii financiare. Se pot rezolva contexte ce țin de asigurări, credite, bunuri materiale și moșteniri, litigii, abordându-le dintr-un alt unghi.

Sănătate

Poți fi mai agitat decât de obicei, mai dornic de comunicare, mai agil în gândire, iar ideile care-ți trec prin minte pot fi chiar motiv de insomnii, încă în sensul pozitiv al exprimării. Dacă până acum avea temeri și frici legate de starea de sănătate, de o afecțiune cronică, poți găsi noi căi de rezolvare, iar mental starea ta se va îmbunătăți remarcabil.

Horoscop săptămânal Taur: 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Dragoste

Se anunță o săptămână foarte bună în plan sentimental și relațional. Ai ocazia să te împaci cu partenerul de cuplu, după ultimele tensiuni apărute în cuplu și să dai un nou sens relației voastre. Empatizați mai mult, trăiți momente romantice și vă reapropiați. Dacă ești singură te poți lăsa cucerită de o persoană din grupul de prieteni sau pe care o cunoști prin intermediul anturajului.

Carieră

Relațiile profesionale pot fi aducătoare de beneficii săptămâna aceasta. Se întrevăd reabilitări și clarificări în relațiile cu colaboratorii și asociații. Posibil ca dialogurile pe care le ai acum să-ți aducă o nouă perspectivă asupra unui proiect și astfel să ai idei bune sau să primești sfaturi remarcabile despre cum să-l pui în valoare.

Bani

Săptămâna aceasta se petrec schimbări remarcabile în plan financiar care te stimulează să aduci îmbunătățiri veniturilor. Poți renegocia salariul sau un contract de colaborare, poți semna un nou parteneriat. Au fost frustrări pe care le-ai resimțit și care acum te stimulează să vezi dintr-o altă perspectivă valoarea muncii tale și să-ți ceri drepturile. Poți avea conștientizări și idei despre cum să-ți valorifici o moștenire sau poate vrei să-ți faci un credit.

Sănătate

Te vei bucura de o perioadă mai liniștită, mai calmă, în care-ți poți pune ordine în idei. Starea de spirit se îmbunătățește și va contribui foarte mult la asta faptul că ajungi să conștientizezi valoarea talentelor tale și posibil să începi chiar să-ți pui în practică abilitățile.

Horoscop săptămânal Gemeni: 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Dragoste

Se petrec schimbări importante în plan relațional în această săptămână. În cuplurile în care au existat tensiuni pot apărea clarificări și se pot pune pe masă temede dialog legate de idealuri și viziuni de viitor. Eclipsa de Lună din zodia ta nu va trece neobservată, mai ales dacă ești născut în prima jumătate a zodiei, și va veni cu răsturnări de situație menite să te îndrepte în direcția corectă. Posibil să închei relații cu persoane cu care nu mai empatizezi, care-ți restricționează exprimarea de sine și evoluția. Analizează-te mai mult și vezi ce trebuie să schimbi în modul în care comunici cu cei din jur.

Carieră

Pot apărea oportunități de renegociere și rediscutare a unor contracte, iar relațiile cu colaboratorii și asociații au șanse să intre pe o traiectorie mai bună. Capeți viziune de ansamblu, însă ai grijă să nu pierzi din vedere detalii importante. La locul de muncă se schimbă perspectiva și vei vedea mai clar ce trebuie să faci ca să-ți îmbunătățești situația. Poate te hotărăști că trebuie să-ți schimbi locul de muncă cu totul. Dacă lucrezi în domenii artistice și creative te poți bucura de succes și de aprecieri.

Bani

Schimbările care se petrec în plan profesional vor avea impact și asupra situației financiare, cu atât mai mult cu cât Luna este guvernatoare a banilor tăi și este implicată în eclipsă. Este o perioadă bună să culegi roade ale unor acțiuni întreprinse în primăvară, însă dă dovadă de rațiune în cheltuieli și investiții deocamdată.

Sănătate

Starea de sănătate va fi mai sensibilă și asta pentru că vei resimți din plin efectele energetice ale eclipsei care se petrece în zodia ta. Posibil ca acum să iasă la lumină unele afecțiuni care se cer tratate, să fii mai irascibil și mai agitat, dar și mai sensibil.Te poți confrunta cu schimbări de dispozițe și de aceea ar fi bine ca în prima parte a săptămânii să acorzi mai multă atenție odihnei.

Horoscop săptămânal Rac: 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Dragoste

Se întrevăd momente minunate în plan amoros. Aspectul Venus- Neptun va susține puternic îmbunătățirea vieții sentimentale. Poți ajunge la viziuni comune cu persoana iubită, vă puteți face planuri împreună bazându-vă pe credințe și ideologii comune. Romantismul, sensibilitatea, empatia cresc și pot aduce îmoăcări chiar și acolo unde speranțele părea pierdute. Dacă ești singură, lași trecutul în spate fără regrete, și poți fi atrasă de o persoană înțeleaptă, cu care împărtășești idealuri și principii, și poți începe o nouă poveste de iubire. Relațiile cu copiii se îmbunătățesc.

Carieră

Locul de muncă, sarcinile zilnice, activitățile, programul, toate acestea reintră în vizorul tău și vei face tot posibilul să aduci îmbunătățiri la acest capitol. Caută să privești situația din alt unghi, să comunici mai mult cu colegii și nu este exclus chiar să începi să-ți cauți un alt job care să te reprezinte mai mult. Relațiile cu superiorii se îmbunătățesc. Creativitatea, simțul artistic și imaginația sunt la cote înalte și poți da naștere unor adevărate opere de artă, mai ales dacă lucrezi într-un astfel de domeniu care-ți permite expresivitate și exprimare.

Bani

Nu se întrevăd schimbări majore în situația ta financiară, dar șansele să negociezi cu maturitate și responsabilitate un contract sunt mai mari acum, de aceea nu este exclus să renegociezi salariul sau noi condiții de plată la locul de muncă.

Sănătate

Este o săptămână care aduce un impact major în privința stării de sănătate și este recomandat să faci tot ce este posibil pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață. Eclipsa poate evidenția probleme de sănătate care se cer rezolvate, însă vei avea și șansa să descoperi remediile și tratamentele necesare. Posibil să fii mai agitat, mai irascibil, însă ai șansa să descoperi cauzele spirituale ale bolilor, să renunți la vicii, la temeri care te blocau. Ține cont că ajutorul poate veni pe cale spirituală, poate chiar în urma dialogului cu un duhovnic, medic homeopta, psiholog, astrolog. Întoarce-ți atenția către activități distractive, cu copiii, creative. De aici poate veni relaxarea și bucuria în această săptămână.

Horoscop săptămânal Leu: 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Dragoste

Sectorul sentimental este centrul de interes al tău în această săptămână. Pe de o parte, ai șansa să-ți îmbunătățești relația cu membrii familiei și să cădeți de acord asupra unor contexte legate de locuință, bunuri materiale, moșteniri, iar pe de altă parte, poți avea parte de dialoguri cu persoana iubită despre viitor. Puteți dezbate convingeri de viață, mentalități, puteți discuta despre posibilitatea de a deveni părinți. Cei singuri cuceresc mai ușor prin dialog, dar au și o mai mare tendință de superficialitate. Pot fi atrași de persoane care reușesc să-i țină în priză prin intelect, prin dialogurile purtate, de persoane înțelepte, spirituale. În schimb, un sector mai tensionat poate fi cel al prietenilor și nu este exclus să afli fel și fel de secrete, informații care să te determine să închei o relație care nu te mai reprezintă.

Carieră

Săptămâna aceasta dai dovadă de idei creative, progresiste care te pot ajuta să te dezvolți mai mult, fiind vorba în special de dezvoltarea unei pasiuni, unui talent, unui hobby. Poți culege roadele unui proiect început în primăvară sau te poți decode să te retragi dintr-un astfel de context, poate dintr-o asociație.

Bani

Este posibil să-ți schimbi perspectiva asupra unui context financiar legat de bunuri materiale, asigurări, rate, credite, poate chiar de modul în care administrezi bugetul comun cu cineva, poate chiar în cuplu. Îți pot veni idei despre cum să valorifici un context patrimonial sau poate te decizi să faci un credit pentru locuință.

Sănătate

Zona emoțională, legătura cu trecutul, cu originile, cu copilăria poate trece prin schimbări de perspectivă. Ai șansa de a-ți înțelege dintr-o altă perspectivă trăirile interioare și astfel să aduci îmbunătățiri. Posibil să fii mai agitat și mai tensionat în preajma eclipsei de Lună, dat fiind că se petrece în opoziție cu Soarele, guvernatorul tău.

Horoscop săptămânal Fecioară: 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Dragoste

Este o săptămână în care comunicarea cu partenerul de viață se poate îmbunătăți și puteți face progrese. Dacă au existat neînțelegeri în cuplu, acestea se pot clarifica și dialogul va fi empatic, sensibil, reușind o mai mare apropiere de cel drag. Și în familie pot avea loc dialoguri care să lămurească situații legate de casă, de sarcini și responsabilități, poate chiar de o mutare.

Carieră

Eclipsa de Lună din zodia Gemeni va avea impact asupra carierei și aspirațiilor tale profesionale. Pot apărea evenimente neprevăzute menite să te pună pe un nou traseu. Poate primești o funcție sau schimbi direcția profesională sau reconfigureți o strategie de atingere o țelurilor. Va trebui să fii atent la imagine, la dialogul cu superiorii pentru că poate fi un punct vulnerabil. Poți încheia un proiect profesional început î primăvară și poți culege roadele.

Bani

Ai ocazia să dezvolți o nouă viziune financiară legată de cum îți cheltuiești banii, de cum îți administrezi bugetul și nu este exclus să ai idei noi despre o investiție. Poți avea dialoguri financiare cu colaboratorii și asociații.

Sănătate

Mercur, guvernatorul tău, va intra în sectorul emoțiilor și va activa o serie de întrebări existențiale despre trecut, familie, origini. Și eclipsa poate aduce frământări și bulversări emoționale și îți poate da peste cap universul interior. Poți avea un început de săptămână destul de agitat, în care starea de spirit va oscila.

Horoscop săptămânal Balanță: 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Dragoste

Te pui mult în valoare, îți crești stima de sine și asta te poate ajuta să capeți un magnetism aparte, benefic și în cuplu și în relațiile cu ceilalți, mai ales dacă ești singur. Devii mai romantic, mai sensibil, mai dornic de pasiune și mai atras de aventură și nu este exclus să te simți cucerit de un coleg de muncă.

Carieră

Este o perioadă care te stimulează să aduci îmbunătățiri dezvoltării tale profesionale. Poate te decizi să începi niște cursuri, seminarii, studii astfel încât să ajungi mai aproape de un ideal pe care-l ai în carieră sau poate va trebui să-ți folosești o diplomă obținută. Dacă ai de susținut examane, teste, interviuri, ședințe sau discursuri publice, vei avea susținere astrologică.

Bani

Este o perioadă bună pentru a-ți îmbunătăți veniturile și poți avea idei bune, îți poți schimba o viziune despre o investiție, despre cheltuieli și modul în care-ți administrezi banii. Posibil să renegocieizi salariul sau un comision obținut în urma muncii depuse. Poate ai o viziune despre cum să-ți valorifici un talent personal.

Sănătate

Starea de sănătate se îmbunătățește, mai ales că îți schimbi viziunea și scapi de frici, temeri și alte stări anxioase pe care le-ai avut în ultimul timp. Este o perioadă bună să aduci îmbunătățiri stilului de viață și să te axezi mai mult pe spiritualitate și credință pentru echilibrarea unor energii.

Horoscop săptămânal Scorpion: 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Dragoste

Se formează aspecte minunate, benefice, care aduc îmbunătățiri remarcabile în viața personală. După o perioadă temsionată, o relație sentimentală poate să pornească pe un nou drum și renasc pasiunea, romantismul, empatia și sensibilitatea. Dacă ești singur, poți fi mai ușor cucerit și te poți lăsa purtat de instincte și intuiție.

Carieră

Este o perioadă în care dai dovadă de multă creativitate, simț artistic și imaginație și astfel s-ar putea să scoți la iveală un talent personal și să-l valorifici. Posibile contexte tensionate legate de cariera și imaginea ta profesională.

Bani

Săptămâna aceasta vine cu un impact major în sectorul financiar. Se pot culege roadele unor acțiuni întreprinse în primăvară și care au legătură cu creditele, taxele, impozitele, moștenirile, litigiile. Se va pune punct unui astfel de context, voit sau nu, însă pe de altă parte ai susținerea astrelor pentru a veni cu idei și soluții care să-ți aducă îmbunătățiri la buget. Poate faci o investiție, poate obții o creștere salarială.

Sănătate

Din punct de vedere al sănătății nu ai de ce să-ți faci griji. Este o săptămână bună, energică, revigorantă pentru tine în care poți face față tuturor provocărilor care vin. Posibil să trăioești niște frici, poate teama de a pierde ceva sau pe cineva, însă vei avea puterea interioară de a depăși contextul.

Horoscop săptămânal Săgetător: 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Dragoste

Din punct de vedere relațional, urmează o săptămână impactantă care poate aduce contexte definitive în cuplu. Se pot încheia relații care nu funcționeză, în care comunicarea nu este liant, în care raționamentul partenerilor este diferit, însă vor fi și cazuri în care se nativii pot fi surprinși de o cerere în căsătorie. Cei singuri pot depăși o traumă din trecut, o durere, o dezamăgire, o despărțire.

Carieră

Relațiile profesionale vor intra într-o nouă etapă. Se pot semna noi colaborări și se pot încheia asocieri nerentabile, care nu erau bazate pe corectitudine. Este nevoie de echilibru între ceea ce-ți doreșt tu și ceilalți, între ceea ce visezi tu și ce oferă ceilalți.

Bani

Din punct de vedere financiar poți avea șansa de a pune un ban deoparte. Deși nu este stilul tău, se pare că limitările și blocajele din ultima perioadă te-au maturizat. Ai idei bune despre investiții și faci cheltuieli cu multă responsabilitate.

Sănătate

Ai ocazia să-ți îmbunătățești starea de spirit și să ameliorezi afecțiuni cronice. Starea emoțională se regenerează și te simți mai puternic, mai stăpân pe tine. Poți renunța la un viciu, la o dependență și chiar la o obsesie.

Horoscop săptămânal Capricorn: 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Dragoste

Relațiile cu prietenii se îmbunătățesc și nativii au ocazia să vadă dintr-un alt unghi, sub o altă perspectivă o relație de prietenie care a fost tensionată până acum. Nu este exclus să apară persoane în anturaj pe care să le placă, de care să se îndrăgostească. În cuplu se pot clarifica situații prin abordarea unui dialog calm, sensibil, profund și mai ales sincer.

Carieră

Nu este exclus ca săptămâna aceasta să se încheie o etapă legată de locul de muncă și să se culeagă roadele. Acest context poate aduce o demisie pentru un alt job sau trecerea la alt nivel în legătură cu activitățile profesionale întreprinse. Acele activități care au creat nemulțumiri, neplăceri nativilor se vor încheia, voit sau forțat. Pot apăre schimbări de program, de responsabilități, toate menite să aducă evoluție profesională, de fapt.

Bani

Posibil ca evenimentele petrecute la locul de muncă să afecteze și veniturile, însă mai degrabă este vorba de noi negocieri și de creșterea salariului, mai ales în cazul nativilor care-și schimbă locul de muncă.

Sănătate

Starea de sănătate este un punct vulnerabil al săptămânii și necesită o atenție deosebită, mai ales acolo unde sunt afecțiuni cronice sau unde oboseala psihică nu mai poate fi controlată. Este o perioadă care cere schimbarea stilului de viață: mai multă odihnă, mișcare și alimentație sănătoasă. În plus, poți găsi soluții, poți afla remedii pentru afecțiunile cu care te confrunți.

Horoscop săptămânal Vărsător: 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Dragoste

Eclipsa de Lună din Gemeni va impacta întocmai sectorul sentimental și al copiilor, iar contextul poate aduce evenimente karmice. Poate fi vorba de încheierea unei relații care nu mai funcționa și-ți inhiba evoluția sau, din contră, trecerea la o etapă superioră, poate chiar ocazia de a vorbi despre posibilitatea de a deveni părinți. Relațiile cu prietenii se îmbunătățesc și ai șansa de a te apropia de cineva din anturaj, de a primi sfaturi bune și astfel de a lega o relație mai strânsă.

Carieră

Sunt șanse foarte mari să-ți îmbunătățești relația cu superiorii și să primești chiar un nou statut, să-ți atingi niște obiective legate de carieră și să avansezi în direcția dorită. Dai dovadă de multă creativitate, imaginație artistică și inspirație și aceste atuuri te pot ajuta să te dezvolți. În cazul în care ai un proiect personal sau de grup, acesta poate înflori prin ideile și sfaturile primite acum.

Bani

Neptun a ieșit din retrogradare în sectorul financiar, deci viziunea ta asupra veniturilor și a modului în care-ți câștigi banii, s-a îmbunătățit, iar săptămâna aceasta va face aspect de susținere cu Venus, planeta banilor, context care va aduce beneficii bugetului tău. Posibil să ai idei despre cum să faci bani și să-i investești promițător sau să-ți monetizezi un talent personal.

Sănătate

Săptămâna aceasta îți vei dori mai mult să te dedici pasiunilor și hobby-urilor tale, să le pui într-o nouă lumină, să le dezvolți către ceva mai mult decât o activitate distractivă și atât.

Horoscop săptămânal Pești: 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Dragoste

Ai ocazia să-ți schimbi niște viziuni și principii legate de viața sentimentală, să vezi dintr-un alt unghi o poveste de dragoste și astfel să o îmbunătățești. În cuplu se pot aborda discuții legate de noi orizonturi și perspective de viitor și se poate ajunge la un numitor comun, la valori comune. Dacă ești singur poți cunoaște pe cineva la un curs, seminar online sau într-o călătorie. Mai multă atenție la nevoile familiei. Pot ieși la suprafață secrete și contexte din trecut care se cer rezolvate. Încearcă să menții un echilibru între casă și carieră pentru a nu avea parte de surprize. Nu sunt excluse mutările și schimbările de domiciliu.

Carieră

Mercur va activa sectorul carierei și îți va aduce ocazia de a te afirma prin propriile tale idei, de a găsi soluții bune la problemele profesionale cu care te confrunți. Totodată, te va stimula să te dezvolți, să avansezi, să înveți ceva nou pentru a face un progres și a te apropia de un obiectiv avut. Comunicarea cu superiorii se poate îmbunătăți acum. Evită superficialitatea în deciziile legate de carieră.

Bani

Este posibil să ai ocazia să rezolvi un context financiar ce vizează locuința, poate să iei un credit, poate să închizi un credit. Unii nativi pot plăti pentru o călătorie.

Sănătate

Starea de sănătate este una bună pe întreaga durată a săptămânii, în schimb starea de spirit se schimbă. Este posibil ca la începutul săptămânii să te simți mai tensionat, mai agitat, mai bulversat și tot universul tău interior să fie răsturnat de griji, vești primite, gânduri avute, iar abia în weekend să te liniștești și să te bucuri de pace și relaxare. Dedică-te unor activități spirituale pentru a face pace cu tine.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață