HOROSCOP zilnic, 2 noiembrie 2023. Zodia care se îndoiește de intuiția sa

HOROSCOP zilnic, 2 noiembrie 2023. Zodia care se îndoiește de intuiția sa
Sursa foto: caracter ilustrativ
Publicat: 01/11/2023, 15:00
Actualizat: 01/11/2023, 18:53

Fericirea este reală, atunci când este împărtășită. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 2 noiembrie 2023.

Berbec

Rămâi aproape de casă. Petreci prea mult timp în mașină și acest lucru ar putea duce la stres sau, în cazuri extreme, la accidente minore. Evitați politica de la birou și stați departe de certuri. Încearcă să te izolezi și să îți faci treaba singur. Nu te îngrijora!

Taur

Ai grijă de banii tăi! Folosește-ți fiecare fărâmă de pricepere financiară pe care o ai pentru a pune lucrurile la punct. Încearcă să rămâi calm și liniștit atunci când ai de-a face cu oameni încăpățânați. Nu te lăsa atras în discuții. Nu trebuie să depinzi de alții.

Gemeni

Verifică-ți casa, pentru a te asigura că totul este în stare de funcționare. Sunt indicii că ar putea exista mici pericole care trebuie corectate. Tensiunea ar putea fi mare între membri familiei și ar putea rezulta certuri. Nu pierdeți timpul, încercând să mediați. Ei vor trebui să se descurce singuri. Aceasta este o zi excelentă pentru studiu.

Rac

Vizitele scurte în cartierul tău te-ar putea catapulta în unele situații negative. Cel mai bine este să rămâi aproape de casă dacă poți. O scrisoare sau un telefon te-ar putea pune într-o stare de nervozitate. Aceasta nu este o zi pentru a socializa.

Leu

Astăzi s-ar putea să fii puțin îngrijorat de afacerile tale. O greșeală din trecut ar fi putut duce la consecințe destul de supărătoare. Trebuie să pui lucrurile la punct. Cunoștințele tale despre tehnologie ar putea fi de ajutor. Un prieten ar putea încerca să se certe cu tine, dar cel mai bine este să rămâi calm, neutru și în afara discuției.

Fecioară

Ești energic. Este posibil să-ți dorești să ieși și să faci mișcare, poate să alergi prin parc sau să participi la un curs de aerobic virtual. Ai grijă! S-ar putea să nu fii atât de în formă pe cât crezi și dacă te străduiești prea mult ai putea provoca răni minore. Cineva pe care îl cunoști, din punct de vedere profesional, s-ar putea să nu fie într-o dispoziție prea bună. Încearcă să nu te bagi în asta.

Balanță

Te îndoiești de intuiția ta. Nu încerca să forțezi nicio soluție – nu va funcționa. Nu este o zi bună pentru a ieși în oraș, deoarece călătoriile de orice fel ar putea pune probleme. Aceasta este, de asemenea, o zi proastă pentru a planifica sau a începe o vacanță. Rămâi aproape de casă și ocupă-te de aspectele practice. În acest fel, va fi liniște până seara.

Scorpion

Dacă un prieten sau o cunoștință îți dă astăzi un sfat despre bani sau investiții, nu-l accepta. A urma exemplul acestei persoane neștiutoare s-ar putea dovedi dezastruos. Nici participarea la activități de grup nu este recomandată. Acestea ar putea scăpa de sub control, iar tu ai putea ajunge să te trezești în mijlocul unei mulțimi furioase. Aceasta este o zi excelentă pentru a sta acasă.

Săgetător

Astăzi ar putea apărea bârfe între colegii de muncă sau într-un grup și s-ar putea să apară unele șmecherii politice pe care ar fi în interesul tău să le eviți. Nu este o zi bună pentru a merge la prânz cu colegii de serviciu. Fugi de unul singur. Să nu crezi nimic din ceea ce auziți. Sunt șanse să nu fie adevărat. Păstrează-ți liniștea și nu-ți da cu părerea.

Capricorn

Te vei simțiți epuizat și fără chef de muncă astăzi. S-ar putea să fi făcut prea multă mișcare. Prin urmare, aceasta este o zi bună pentru a evita exercițiile fizice și pentru a vă odihni. Nu te forța prea tare! Aceasta nu este o zi bună pentru planificări.

Vărsător

Te-ai putea simți extrem de pasional. S-ar putea să îți dorești să te conectezi cu un partener sentimental, dar să fii împiedicat de circumstanțe. Ai putea fi atras de romane sau filme. Furia reprimată ar putea să iasă la suprafață din subconștientul tău și să caute o ieșire. Aceasta este o zi excelentă pentru a canaliza acea furie într-o activitate artistică.

Pești

Ar putea apărea probleme sanitare în casa ta. Cheamă un profesionist. Nu încerca să le repari singur, pentru că ai putea înrăutăți situația. Prietenii ar putea dori să te viziteze, dar spune-le să aștepte până într-o altă zi. Discuțiile ar putea să se deterioreze rapid în certuri, astăzi. Aceasta este o zi excelentă pentru a lucra în liniște, singur, la ceea ce te interesează cel mai mult.

Sursa foto: Profimedia Images

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția...
Locul din România în care oamenii s-au întors în timp, în 1888. Cel mai ciudat...
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
“Am plâns pentru Vlad Pascu. Este o victimă!”. Elena Merișoreanu a șocat și tulburat România...
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
MAREA DOAMNĂ a României a murit în Noaptea de Înviere: Drum lin spre cele veșnice
Noi tendințe în modă. Blugii pătați în dreptul șlițului stârnesc scandal
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Din ce sunt făcute stelele? Răspunsul l-a dat Cecilia Payne Gaposchkin în 1925