Horoscop zilnic, 28 decembrie 2023. Zodia care va fi mândră de realizările sale de Anul Nou

Horoscop zilnic, 28 decembrie 2023. Zodia care va fi mândră de realizările sale de Anul Nou
Publicat: 27/12/2023, 15:00

Fii mândru de realizările tale. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 28 decembrie 2023.

Berbec

Astăzi s-ar putea să fii copleșit de un curent de gândire umanist. Conștiința ta călătorește și probabil că nu te interesează deloc detaliile evenimentelor care se petrec în jurul tău. Ești liber cugetător, ceea ce este inspirat de spiritul tău de corectitudine. S-ar putea chiar să te afli într-o situație în care să fii nevoit să acționezi ca un fel de arbitru „luminat”, ceea ce vei fi foarte bucuros să faci!

Taur

Chiar dacă ești un bun judecător de caractere, cei care te cunosc spun că îți bazezi opiniile pe sentimentele personale, care îți afectează adesea buna judecată. Astăzi, criticii tăi se înșeală, iar judecățile tale sunt cât se poate de precise și obiective. S-ar putea chiar să te ajute să ieși dintr-o situație dificilă.

Gemeni

Ai tendința de a vrea să explici tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Raționalizezi totul într-o clipă și îți grupezi toate experiențele în mari teorii. Dar de ceva vreme ești foarte tăcut. Este ca și cum ceva te împiedică să vorbești. Chiar și așa, vei reuși să spui câteva cuvinte, așa că nu-ți face griji.

Rac

Nu prea îți place să vorbești despre lucruri. Vorbirea pur și simplu nu este una dintre specialitățile tale. Fiecare are propriul rol, iar al tău este să acționezi și să creezi, nu să vorbești despre cum să o faci. Cu toate acestea, pozițiile planetare de astăzi te-ar putea face să rostești câteva cuvinte foarte profunde. Haide! Spune câte ceva despre ceea ce simți în adâncul sufletului tău!

Leu

Oamenii de știință par să trăiască într-o lume separată de noi și de evenimentele din viața de zi cu zi, pentru că sunt atât de absorbiți de alte realități. Acest lucru seamănă foarte mult cu universul tău. Dacă ai fi un om de știință, ai putea face ceea ce fac ei uneori – să faci paralele, ca acei oameni învățați care își aplică raționamentul științific la evenimentele din lume prin analogie. Spune teoriile tale!

Fecioară

Sunteți adesea ca un maestru zen care nu le spune nimic elevilor timp de luni de zile, până în ziua în care elevii încep să nu mai creadă și devin indiferenți față de tot ceea ce se întâmplă. Atunci maestrul pronunță una sau două fraze care sunt atât de incredibil de adevărate încât nimeni nu mai știe ce să spună! Azi ai putea fi acel maestru Zen.

Balanță

Este timpul să îți faci puțin timp din ziua ta aglomerată pentru viața personală. Este posibil ca unul dintre membrii familiei sau prietenii tăi să aibă nevoie să vorbească cu tine, iar tu trebuie să asculți cu atenție ceea ce au de spus. Trebuie să îți folosești toată energia ta minunată pentru a ajunge la miezul problemei. Cine știe? S-ar putea să descoperi niște comori ascunse pe parcurs.

Scorpion

Astăzi este o zi bună pentru a-ți clarifica viața. S-ar putea să fi înțeles în ultima vreme că este inutil să întreprinzi ceva nou atunci când ești confuz. Ți-ai dat seama că tot ce trebuie pentru a ieși din această stare este să ai grijă de tine, să mănânci mai bine, să dormi mai mult sau să îți iei o vacanță. Mintea ta va fi suficient de odihnită astăzi pentru a face față tuturor problemelor care îți apar în cale.

Săgetător

Vei fi disponibil pentru alți oameni? Este posibil ca cineva din anturajul tău să aibă nevoie să îți facă confidențe. Dacă te deranjează superficialitatea schimbului, vei înțelege despre ce este vorba în atmosfera de astăzi! Da, ești disponibil, dar nu pentru orice. Nu ai chef să pierzi timpul în acest moment.

Capricorn

S-ar putea să intri astăzi în contact cu cineva cu care te bucuri de un schimb extrem de emoțional. S-ar putea chiar să te îndrăgostești! Fii foarte atent la stările tale de spirit și la tot ce se întâmplă în interiorul tău. Acestea vor fi deosebit de puternice și te vor ajuta să înțelegi ce se schimbă în tine. Ai grijă doar să distingi sentimentele tale de cele ale (viitorului?) partener.

Vărsător

Este posibil ca în acest moment să ai parte de suișuri și coborâșuri în viața ta amoroasă. Este posibil ca cineva să îți ceară să joci un alt rol decât cel pe care obișnuiești să îl joci în relația voastră. Astăzi, ar trebui să îți faci timp să te gândești la aceste presiuni asupra ta. Vei avea nevoie de răspunsuri la aceste întrebări în următoarele câteva luni.

Pești

Astăzi s-ar putea să ai ocazia să te simți mândru de tine. Dar nu lăsa lucrurile să îți scape prea mult de sub control. Nu îți permiți prea des acest mic narcisism. Tot ceea ce spui va fi pertinent, iar oamenii îți vor da de înțeles. Pentru prima dată, astrele îți oferă ocazia de a-ți satisface propriul ego, așa că profită de ea!

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...