HOROSCOP zilnic, 4 noiembrie 2023. Zodia care trebuie să reia legătura cu vechii prieteni

HOROSCOP zilnic, 4 noiembrie 2023. Zodia care trebuie să reia legătura cu vechii prieteni
Foto: Profimedia Images
Publicat: 03/11/2023, 15:00
Actualizat: 03/11/2023, 16:09

Dacă știi ce vrei, vei găsi ceea ce cauți. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 4 noiembrie 2023.

Berbec

Activități recente ți-au permis să te afirmi la locul de muncă și, într-un mod mai general, să-ți cimentezi unele aspecte ale personalității. Acum vei consolida lucrurile. Este ca și cum ai conceput un produs, l-ai creat, iar acum ești în sfârșit gata să îl pui pe piață. Perioada actuală corespunde intrării de bani – și de profituri.

Taur

Se anunță începutul unei perioade deosebit de plăcute. Vei avea influență pozitivă oriunde te vei duce. Ți-ai folosit multe din rezervele din ultima vreme și ai ajuns la această etapă exact la timp. Bucură-te de noua ta putere.

Gemeni

Ar fi un moment bun pentru a scăpa de tot ceea ce încă te reține de la o renaștere iminentă. Un obstacol pentru tine ar putea fi impulsul pe care se pare că îl ai de a te amesteca cu ceilalți. Ești un individ. Acest lucru nu este ceva de depășit.

Rac

Te poți aștepta la o perioadă foarte profitabilă. Ai muncit din greu în ultima vreme și este firesc să ajungi, în sfârșit, în această etapă. Vei putea să măsori distanța parcursă și, mai ales, să-ți evaluezi puterea. Orice ai face, gândește în stil mare!

Leu

Ți se cere să faci un efort mai mare. Va trebui să te întorci pe pământ și să te alături celorlalți muritori de rând. S-ar putea să-ți cultivi independența un pic prea mult. Aceasta te îndepărtează de oameni. Ar trebui să încerci să te amesteci și să te implici într-o cauză care este mai mare decât tine. Lucrul cu ceilalți este o parte necesară a oricărui loc de muncă.

Fecioară

Este posibil să îți pui întrebări filozofice sau poate că te gândești să faci o călătorie lungă, în viitor. Ce te vei decide să faci? Îl vei citi pe Kant sau îți vei planifica o călătorie de vis?

Balanță

În navigarea pe mările vieții tale emoționale, s-ar putea să simți că ai făcut un mare efort în ultima lună. Ai fost disponibil și conciliant și ai făcut tot posibilul pentru a menține armonia. Cu energia celestă de astăzi, îți dorești să fii mai spontan.

Scorpion

Universul tău emoțional va străluci din nou cu energie pozitivă. Vei cunoaște mai multe persoane, iar întâlnirile tale vor fi probabil mai profunde. Săptămânile următoare sunt destul de promițătoare pentru tine. Muzica va fi în centrul atenției. Permite ca ea să-ți umple simțurile!

Săgetător

Vei ieși mai puțin în oraș și u te vei mai lăuda cu reușitele tale. Chiar și așa, relațiile pe care le vei forma vor fi mult mai intense decât de obicei. Săptămânile următoare sunt destul de promițătoare, deși s-ar putea să fie nevoie să vă reajustați unele dintre atitudini.

Capricorn

Este posibil să fi petrecut ultimele săptămâni explorând noi orizonturi, vorbind cu oameni noi, ieșind mai des seara sau chiar făcând scurte călătorii departe de casă. Acesta, însă este un moment bun pentru a te liniști. Ți se oferă stimulentul de care ai nevoie pentru a te stabiliza. Așteaptă-te la câteva momente plăcute în confortul căminului tău.

Vărsător

Este posibil să te bucuri de schimbarea de ton de astăzi. Nu simți nevoia de a duce prieteniile dincolo de nivelul superficial? Poate că ar trebui să reiei legătura și cu foști prieteni, deși s-ar putea să constați că ai unele legături de reparat.

Pești

Te poți aștepta să fii ceva mai întreprinzător în relațiile tale. S-ar putea să-ți găsești noi prieteni sau să te bucuri că petreci timp de calitate cu unii vechi, dacă este posibil. Poate că vei aștepta cu nerăbdare o intensificare a vieții tale amoroase. Vei găsi cu siguranță resurse excelente pentru a vă îmbunătăți bunăstarea emoțională.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au...
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
Cum și-a cucerit Shakira noul iubit. Ce a declarat actorul din Emily in Paris despre...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Care sunt cele mai curate aeroporturi din lume? Doar unul este în Europa!