Horoscop zilnic, 6 decembrie 2023. Zodia care trebuie să învețe din greșeli. Totul va fi bine!

Horoscop zilnic, 6 decembrie 2023. Zodia care trebuie să învețe din greșeli. Totul va fi bine!
Publicat: 05/12/2023, 15:00

Învață din greșeli și totul va fi bine. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 6 decembrie 2023.

Berbec

Ești cu siguranță într-o dispoziție ciudată astăzi. Este adevărat, lucrurile au mers bine în ultimele zile, dar ai grijă să nu te lași păcălit. Mândria merge înaintea căderii, așa cum se spune. Astăzi ar trebui să fii prudent în ceea ce privește comportamentul tău față de partenerul de viață. Atitudinea persoanei iubite te poate consterna, dar tu ești cel care s-a îndepărtat de realitate. Stai departe de orice punct de declanșare care ar putea exploda într-o ceartă.

Taur

Va fi ca și cum ai fi într-o lume nouă și plină de speranță. Oamenii pe care îi vei întâlni vor fi cordiali și grijulii, iar viitorul îți va părea un loc luminos și atractiv de trăit. Cu alte cuvinte, este ca un vis fabulos, iar ceasul deșteptător va trebui să te trezească în curând. Este adevărat, sentimentul glorios nu va dura mult timp, așa că profită de această zi. Realitatea este dulce uneori.

Gemeni

Pentru că ai tendința de a rumega totul în acest moment, o zi ca aceasta nu poate fi decât benefică. Ți-a fost greu să găsești satisfacție în ultima vreme pe tărâmul lumii cunoscute, dar ți se oferă o călătorie într-o altă percepție, una intangibilă și ireală. S-ar putea să ți se pară mulțumitoare, mai ales dacă încerci o activitate artistică, ezoterică sau religioasă.

Rac

Sunt zile în care te simți minunat fără să poți atribui acest sentiment unui eveniment real. Bineînțeles, mintea ta rațională va căuta un motiv pentru fericirea ta. Dar dacă ții cont de lucrurile pe care le faci împotriva voinței tale, devine evident că logica și rațiunea nu se aplică întotdeauna în această lume. Nici măcar nu încerci să înțelegi. Doar bucură-te!

Leu

Ziua care urmează ar trebui să fie excelentă. În ultimele zile ai căutat un sens în viață. Au avut loc schimbări în ocupația ta principală, relații noi, ambiții debordante. Astăzi poți renunța la toate aceste căutări sufletești. Este posibil să te învrăjbești de tot acest amestec și să fii recunoscător pentru viața palpitantă pe care o duci acum!

Fecioară

Probabil că vei fi perfect în ton cu ziua care urmează. Desigur, este tentant să fugi de realitatea și greutățile momentului. Dar atunci când ești atât de compătimitor și îți este ușor să asculți, ca astăzi, viața este cu adevărat plină de satisfacții. Oamenii găsesc compania ta liniștitoare și plăcută și este posibil să îți mulțumească pentru asta. Nu sunt minunate zilele ca aceasta?

Balanță

Nu încerca să controlezi ceea ce se întâmplă astăzi pentru că nu vei fi capabil să înțelegi ce se întâmplă. Cum ar putea fi altfel când curenții colectivi interferează cu viața ta? S-ar putea să faci o cercetare sufletească, pentru că s-ar putea să simți că ești doar un grăunte de nisip într-un univers vast. Privește în jurul tău pentru a găsi unele dintre răspunsuri.

Scorpion

Acest tip de zi ciudată nu se întâmplă des. Îți va părea că nu mai știi ce vrei. Ai o poftă de a pleca în cealaltă parte a globului? Oamenii nu te vor înțelege, iar tu vei crede că nu are rost să te explici. Cel mai bun lucru pe care îl poți face ar fi să te deconectezi de la activitățile obișnuite și să ieși la plimbare. Nu ai nimic de pierdut.

Săgetător

Reprezintă alte țări deschideri reale pentru tine? Aceasta este o întrebare la care va trebui să răspunzi în curând. Este posibil să fie adevărat, dar poate fi și o iluzie care îți oferă o explicație simplistă pentru insatisfacția pe care o simțiți acum în viața ta profesională. Gândește-te la asta pentru că unele decizii importante pe care urmează să le iei depind de ea. De asemenea, nu ești singurul care trebuie luat în considerare.

Capricorn

O să crezi că este o perioadă ciudată. Nu este. Doar că ziua de astăzi nu va fi ca altele. Privește în jur și vei vedea că oamenii sunt fie deprimați, fie încearcă să păstreze o fațadă bună. Este ca și cum o mulțime de oameni – tu în special – se confruntă cu visele lor fără a putea acționa în consecință. Aceasta nu este o situație ușoară în care să te afli.

Vărsător

Ai putea avea șansa de a face o călătorie în jurul lumii pentru a vizita palate fabuloase și a trăi o iubire atemporală și totul – fii atent – complet gratuit! Acest lucru ar putea fi numit un test de sensibilitate la universul lui Walt Disney. Dumnezeu știe că nu ești total străin de el! Până acum ai învățat din experiența dură că Țara Fanteziei este pentru Mickey Mouse.

Pești

Vei pluti astăzi. Nu vei vorbi, vei fi somnoros, iar dispoziția ta nu va fi cea mai bună. OK, perfect! Întoarce-te, fă câteva sieste și fă cât mai puține lucruri, pentru că asta vrei să faci. Nu-ți face griji pentru că această perioadă va trece. Și știi ceva? Nu ești singur aici. Tuturor li se întâmplă din când în când. Lasă-te purtat de ea.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Parcarea mega-aroganțelor! Au 'rupt' cluburile de lux de la Mamaia, de 1 Mai, cu bolizii...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Întors în ţară din Germania, un bărbat din Gorj a avut parte de o surpriză...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Cine este tânărul din Suceava care și-a pierdut viața după ce a fost lovit cu...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
INTERDICȚIE pentru șoferii din România. Se reţin certificatul de înmatriculare şi plăcuţele
Micul dejun, secretul siluetei japonezilor. Trucurile alimentare prin care niponii țin bolile la distanță
De ce Gică Popescu nu i-a cumpărat fiicei sale o mașină mai scumpă: „Eu am...
"Am cheltuit peste 120.000 de euro ca să-mi rotunjesc formele". Cum arată suedeza Natasha după...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Planeta Marte ar fi fost „locuibilă” în trecutul îndepărtat, a descoperit roverul Curiosity al NASA