Horoscop zilnic, 7 decembrie 2023. Nativii acestei zodii se simt rebeli și tânjesc după mai multă independență

Horoscop zilnic, 7 decembrie 2023. Nativii acestei zodii se simt rebeli și tânjesc după mai multă independență
Sursa foto: Profimedia Images
Publicat: 06/12/2023, 15:01
Actualizat: 06/12/2023, 15:04

Nu există bucurie mai mare decât cea care vine în mod surprinzător. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 7 decembrie 2023.

Berbec

Astăzi te poți aștepta să ai unele neînțelegeri cu partenerul sau prietenul tău. Este posibil să reacționezi exagerat. Dacă o vei face este doar pentru că climatul din ultimele zile te-a făcut să te simți mai vulnerabil decât de obicei. Este tendința ta, atunci când te confrunți cu tensiuni, să fii primul care dă înapoi. Încearcă să nu o faci de data aceasta. Uneori, sacrificiul de sine are un cost prea mare.

Taur

Astăzi vei fi conflictual. Acest lucru vine după mai multe săptămâni în care te-ai reținut de la a critica în mod deschis alte persoane. Ai sentimente deosebit de puternice în ceea ce privește tot ceea ce atinge activitățile din afara familiei. O explozie este iminentă și probabil inevitabilă. Dă-i drumul și exprimă-te.

Gemeni

Probabil că te întrebi ce se întâmplă în lumea asta? Pe de o parte, ai gânduri umaniste și armonioase în ceea ce privește familia și mediul de lucru. Pe de altă parte, ai și o dorință profundă de a distruge totul pentru a o lua de la capăt! Va trebui să alegi. În orice caz, având în vedere climatul actual și focul din tine, orice fel de compromis se va dovedi dificil. Nu exagera!

Rac

S-ar putea să faci planuri de viitor, dar să te afli în situația de a face alegeri care vor rezona cu mult dincolo de următoarele câteva luni. Este posibil să fie nevoie să te gândești să îți trimiți copiii la o nouă școală, de exemplu, sau să decizi să te muți în cealaltă parte a țării. Acestea sunt decizii importante, cu siguranță, dar ai încredere că nu le vei lua singur. Cei dragi au un cuvânt de spus în aceste chestiuni!

Leu

Te poți aștepta să fii volatil. Nimeni nu va îndrăzni să te contrazică sau să insinueze că ți-ai preluat ideile de la alții. Ai potențialul de a te enerva foarte tare. În loc să spui lucruri pe care le-ai putea regreta mai târziu, scrie-ți gândurile. Iar dacă simți nevoia să ții un discurs, fă-o în public.

Fecioară

Nu ezita să te pronunți pentru ceea ce este corect, chiar dacă asta înseamnă să te confrunți cu cineva cu putere. Așa să fie. Cea mai mică nedreptate nu poate fi tolerată. Atunci când îți exprimi opinia, așa cum te simți obligat să faci, îi face pe ceilalți să te respecte. Acest lucru a fost așteptat de mult timp și îți face un bine imens!

Balanță

Nimeni nu te-a acuzat vreodată că ești prea diplomat. De fapt, din moment ce nu ai niciun scrupul în a spune ceea ce gândești, gura ta îți creează în mod regulat probleme. Este adevărat că izbucnirile tale verbale eliberează adesea tensiunea în situații tensionate, dar există momente în care cuvintele frumoase sunt o modalitate mai eficientă de a transmite un punct de vedere. De ce să nu încerci?

Scorpion

Există o oarecare probabilitate ca astăzi să te enervezi cu cineva apropiat. Cine se cred ei că sunt, totuși? Cât de jignitor este să te prefaci așa, mai ales având în vedere de cât timp vă cunoașteți. Indiferent de motivul pentru care vă certați, la mijloc se află frustrarea ta și îngrijorarea că prietenia voastră s-ar putea sfârși. Încearcă să nu exagerezi. Exprimați-vă cu blândețe.

Săgetător

O parte din tine este hotărâtă să dărâme orice convenție, mai ales în lumea artei. De ce ești atât de furios pe ortodoxie? Ai visat că un imitator ți-a furat una dintre idei și a făcut avere cu ea? Dacă ai fi fost critic de artă, ne-am fi așteptat să cânți laudele avangardei.

Capricorn

Dacă ești implicat într-o ocupație asemănătoare cu cea a mamei sau a tatălui tău, astăzi s-ar putea să te întrebi dacă alegerea a fost a ta sau a fost prestabilită. Ai luat acest drum profesional din proprie voință? Dacă nu, ce ar trebui să faci de fapt cu viața ta profesională? Te simți rebel și tânjești după mai multă independență. S-ar putea să vrei să găsești mai multă libertate în limitele carierei tale existente.

Vărsător

Majoritatea oamenilor își formează opiniile pe baza a ceea ce le spun câteva persoane care se presupune că știu despre ce vorbesc. Anumite idei devin la modă. Astăzi, nu ai răbdare cu aceste tendințe. De fapt, ești tentat să folosești un limbaj vulgar doar pentru a-i șoca pe pseudo-intelectuali ca să iasă din starea lor de suficiență. Din păcate, nu poți face acest lucru. Ei vor ridica pur și simplu o sprânceană și se vor întoarce.

Pești

Dacă ești implicat în domeniul artelor, ziua care urmează va fi una strălucitoare pentru tine. Simți o dorință puternică de a aduce oamenii împreună în vederea realizării unor demersuri artistice. Ascultă-ți dorințele. Ai șanse să fii un descoperitor de talente ascuțite sau, cel puțin, o persoană care este capabilă să pună în valoare talentele altora.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Victoria, Regina cu cei mai mulți copii